Web Analytics Made Easy - Statcounter

تروریست های آمریکایی که به اعتقاد ملت های منطقه ،‌هدفی جز کشتار و سرقت جان و مال مسلمانان، هدف دیگری را در منطقه پیگیری نمی کنند، چندین موضع ارتش سوریه را در شمال این کشور به دلایل واهی مورد هدف قرار دادند.

 جنگنده – بمب افکن های متجاوزان آمریکایی در پاسخ به متوقف کردن خودروهای زرهی ارتش این کشور از سوی نیروهای ارتش سوریه در استان حسکه، روز چهارشنبه (۲۳ بهمن) برخی از مواضع نظامیان سوری را در این استان بمباران کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری آناتولی اعلام کرد که جنگنده – بمب افکن های آمریکایی پس از بلند شدن از پایگاهی در استان حسکه در شمال شرق سوریه دستکم دو پایگاه ارتش سوریه را در روستای "خربه عمو" در حومه شهر "قامشلی" بمباران کردند.

داستان از آنجا آغاز شد که صبح چهارشنبه ابتدا چهار دستگاه خودرو نظامی آمریکا که به طور غیرقانونی و برای حمایت از گروه های تروریستی در استان حسکه سوریه حضور دارند، از سوی ایست- بازرسی ارتش این کشور متوقف شدند؛ این موضوع درگیری میان آمریکایی ها و ساکنان محلی حاضر در منطقه را در پی داشت و سرانجام با شلیک گلوله از سوی نظامیان آمریکا یک شهروند سوری کشته و یک نفر دیگر زخمی شد.

با پیشروی های پی در پی ارتش سوریه و نیروهای مقاومت اسلامی در شمال غرب سوریه و آزادسازی بیش از ۵۰ درصد استان ادلب و شمار زیادی روستا و شهرک در استان حلب در یک ماه گذشته از دست تروریست های تکفیری، نگرانی حامیان آنها نیز روز به روز بیشتر شده است.

در همین راستا آمریکا دو مرکز نیروهای سوری را بمباران کرد، ترکیه نیز پیش از آن چند موضع ارتش سوریه را گلوله باران و بمباران کرد و رژیم صهیونیستی نیز روز گذشته (جمعه) به چند هدف نظامی در دمشق حمله هوایی کرد که البته با پاسخ به موقع سامانه پدافند هوایی ارتش سوریه مواجه شد.

این نگرانی و ابعاد آن فقط در حمله هوایی نبوده، بلکه نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد که به شدت از شکست های اخیر تروریست ها ناراحت بود عصر پنجشنبه در نشست شورای امنیت ابتدا روسیه را به نقض آتش بس در سوریه متهم کرد و سپس بدون در نظرگرفتن حق حاکمیت دولت مشروع دمشق در استان ادلب، از حملات ترکیه علیه سوریه حمایت کرد.

"کلی کرافت" عصر پنج شنبه در نشست شورای امنیت که با موضوع سوریه و ادلب برگزار شد، بدون اشاره به اقدامات اخیر تروریست ها در نقض بی شمار آتش بس توافق شده میان ترکیه و روسیه در خصوص ادلب، مدعی شد که دولت ترامپ در شدیدترین شکل، آنچه را که تهاجمات نظامی توجیه ناپذیر و بی‌رحمانه حکومت اسد، ایران، حزب الله و روسیه (به تروریست ها) خواند را محکوم می‌کند.

وی که شکست تروریست ها برایش گران آمده بود، با انحراف موضوع ادامه داد: کاملاً واضح است، آنچه شاهد آن هستیم خشونت عمدی و کشنده علیه هزاران کودک، زن و مرد بی گناه است. این خشونت فقط برای ترور و تسخیر است و پیام خیره کننده ای را ارسال می کند.

کرافت که کشورش بدون موافقت دولت مشروع سوریه بخشی از خاک این کشور را اشغال کرده و بخش دیگری را به رژیم صهیونیستی بخشیده است، مدعی شد: "ما این را می دانیم، زیرا هواپیماهای جنگی روسیه است که به طور مرتب آتش بس خودساخته را نقض می کند. ما این را می دانیم زیرا این بمب‌های روسی است که بیمارستان‌های سوریه را نابود کرده و کودکان سوری را از خانه‌هایشان بیرون رانده است. "

نماینده آمریکا در سازمان ملل بدون اشاره به حمایت آنکارا و واشنگتن و همپیمانان آنها از تروریست ها در جنگ تحمیلی ۱۰ ساله در سوریه و بدون در نظر گرفتن حق حاکمیت دولت سوریه در تمامی خاک این کشور، از ترکیه به عنوان متحد ناتو در دفاع از حملات سوریه به پست‌های دیده‌بانی ترکیه (که به طور غیر قانونی در ادلب ایجاد شده) که منجر به کشته شدن تعدادی از نیروهای ترک شد، حمایت کرد.

آمریکا اهداف زیادی در سوریه دنبال می کند ؛ از جمله حمایت از گروه های تروریستی و سرقت نفت این کشور و در چارچوبی کلی تر تامین امنیت رژیم صهیونیستی و متاسفانه برخی از کشورهای عربی – اسلامی منطقه نیز واشنگتن را در رسیدن به این اهداف نامشروع در منطقه یاری می کنند.

یانکی ها در طول ده سال گذشته و با آغاز بحران سوریه همواره در کنار تروریست ها بوده اند و به عنوان یگان پروازی تکفیری ها عمل کرده اند که نمونه های آن در سال های اخیر بارها با ادعای استفاده ارتش سوریه از تسلیحات شیمیایی و در اصل به منظور کمک به تروریست ها به سوریه حمله کرده اند.

در ۲۴ فروردین ماه سال گذشته (۱۳۹۷) بود که آمریکا در اقدامی مشترک با انگلیس و فرانسه و با بهانه واهی حمله شیمیایی به منطقه دوما با ۱۰۳ فروند موشک و راکت، ۱۰ مرکز نظامی و تحقیقاتی سوریه را هدف قرار داد و خسارت هایی را به کشور و مردم آن وارد کرد.

در همان تاریخ بازرسان و کارشناسان سازمان منع تسلحیات شیمیایی در دمشق حضور داشتند و قرار بود برای تهیه گزارش به شهر دوما در نزدیکی پایتخت سوریه بروند، اما چند ساعت قبل از حضور این کارشناسان در منطقه دوما، سه کشور آمریکا، فرانسه و انگلیس حملات هوایی خود را به سوریه آغاز کردند.

آمریکا و همپیمانانش یکسال قبل از آن یعنی در فروردین ۱۳۹۶ نیز یک بار دیگر با ادعا و بهانه استفاده ارتش سوریه از تسلیحات شیمیایی در 'خان شیخون' اقدام به موشک باران (۵۹ موشک) پایگاه 'الشعیرات' در استان 'حمص' در شمال دمشق کردند، ادعایی که بعدا ثابت شد از اساس دروغ بوده است.

شهریور سال ۱۳۹۷ نیز سناریوی استفاده ارتش سوریه از تسلیحات شیمیایی علیه تروریست ها توسط جبهه غربی - عربی - صهیونیستی یا همان حامیان تروریست ها تکرار شد، اما این بار این سناریو قرار بود در استان 'ادلب' در شمال غرب سوریه یا همان آخرین پایگاه تروریست ها اجرا شود، اقدامی که قبل از اجرا به کمک روس ها خنثی شد.

آمریکا و همپیمانانش در سال های اخیر بارها به بهانه های واهی به سوریه حمله کرده اند؛ بهانه هایی که هرگز ثابت نشده و فقط در ظاهر مجوزی برای سران آمریکا و دیگر کشورهای غربی برای کشتار مردم سوریه بوده است؛ شکست تروریست های تکفیری در سال های اخیر در مناطق مختلف سوریه که عملا شکست آمریکا و سیاست هایش در منطقه تلقی شده ، دلیلی است که یانکی ها را برای حمایت از تروریست ها به واکنش وادارد.

شواهد امر در سال های اخیر نشان می دهد که توطئه آمریکا و هم پیمانانش علیه مسلمانان، مردم سوریه و منطقه تمامی ندارد و هر روز ابعاد جدیدی به خود می گیرد که بمباران اخیر دو منطقه در شمال سوریه در راستای ضربه زدن به ارتش سوریه و دوری تمرکز نیروهای سوری از عملیات ادلب به عنوان آخرین پایگاه تروریست ها در سوریه می باشد.

به اعتقاد برخی کارشناسان مسائل منطقه، ‌ اقدامات هماهنگ اخیر واشنگتن و آنکارا برای جلوگیری و یا به تاخیر انداختن شکست تروریست ها صورت گرفته است، اقدامی که در مقابل با عزم جدی ارتش سوریه و نیروهای مقاومت اسلامی مواجه شده است.

برچسب‌ها سوریه دمشق آنکارا ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سوریه دمشق آنکارا ایالات متحده آمریکا سوریه دمشق آنکارا ایالات متحده آمریکا استفاده ارتش سوریه از تسلیحات شیمیایی شکست تروریست ها رژیم صهیونیستی سال های اخیر استان حسکه تروریست ها تروریست ها ارتش سوریه ارتش سوریه آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۷۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟

دکترین هسته‌ای ایران کاملاً روشن و شفاف بوده اما از همه ظرفیت‌های موجود در حوزه هسته‌ای به‌منظور دستیابی به فنّاوری‌های روز نیز استفاده خواهد کرد.

سرویس سیاست مشرق- ارسال چند پیام از سوی آمریکایی‌ها و سپس تکذیب آن حکایت از سردرگمی کاخ سفید در تحلیل وقایع منطقه پس از عملیات درخشان وعده صادق دارد. پیش‌ازاین نشریه انگلیسی آی در گزارشی نوشته بود که و بایدن همه گزینه‌ها را «روی میز» نگه می‌دارد و در نظر دارد تا توافق برای جلوگیری ایران از تولید سلاح‌های هسته‌ای به‌عنوان بخشی از تلاش‌های دیپلماتیک گسترده‌تر برای جلوگیری از جنگ همه‌جانبه در خاورمیانه را احیا کند.

این نشریه انگلیسی که به محافل دیپلماتیک در لندن نزدیک است در ادامه با اشاره به موضوع احیای برجام نوشته است که کاخ سفید در حال بررسی توافق هسته‌ای جدید با ایران درازای لغو برخی تحریم‌های اقتصادی علیه تهران است تا از یک جنگ تمام‌عیار در منطقه جلوگیری کند، یک دیدگاه در داخل دولت این است که رئیس‌جمهور فرصتی را برای آغاز مذاکرات دیپلماتیک برای احیای مجدد توافق هسته‌ای ایران می‌بیند.

پس از انتشار این گزارش روزنامه کویتی الجریده که مدعی انتشار اخبار محرمانه در منطقه است در خبری قابل‌توجه نوشت که ممکن است در آینده‌ای نه‌چندان دور مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا درباره برجام نیز آغاز شود!

البته این اخبار دو روز پس از انتشار از جانب یک مقام سیاسی در آمریکا تکذیب شده است، ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در جریان کنفرانس خبری و در پاسخ به پرسشی در خصوص این دست گزارش‌ها اعلام کرد که در مورد راه‌های ارتباط خود با ایران ابراز نظر نکرده اما می‌بایست گفت آمریکا در حال مذاکره مستقیم با ایران در نیویورک یا هر جای دیگری در مورد برجام نیست.

برای مهار ایران با آن‌ها گفتگو کن!

برخی آگاهان سیاسی اعتقاد دارند که انتشار این دست اخبار از سوی محافل خبری نزدیک به آمریکایی‌ها و تکذیب آن در تریبون‌های رسمی نشانه میل بایدن به تشویق تهران به آغاز مذاکراتی است که با دادن مشوق‌هایی ایران را در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا مهار کند. به‌عبارتی‌دیگر آمریکایی‌ها پس از مشاهده ضرب دست ایران در عملیات وعده صادق به این نتیجه رسیده‌اند که افزایش فشار بر ایران کارکرد خود را ازدست‌داده و تنها گزینه فعال روی میز گفتگو است.

این گزاره شواهد قابل‌توجهی دارد؛ باوجودآنکه طرف آمریکایی باز کردن میز مذاکره با ایران را تکذیب کرده اما مدتی قبل متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به این پرسش که آیا بایدن در حال بررسی مذاکرات دیپلماتیک برای احیای مجدد توافق هسته‌ای با ایران است یا خیر؟ اعلام کرد که دولت بایدن بر این باور است که یک مسیر دیپلماتیک بهترین راه روبه‌جلو است.

البته آمریکایی‌ها برای باز کردن کریدور گفتگو با ایران از یک سیاست پیچیده و ترکیبی استفاده کرده و مسیر ابهام را پیش می‌برند، کاخ سفید هفته قبل معافیت‌های تحریمی را که به ایران اجازه می‌داد در پروژه‌های هسته‌ای با طرف‌های بین‌المللی همکاری کند را تمدید نکرده اما در اقدامی متقابل در باغ سبز مذاکره را نیز باز گذاشته است، این تاکتیک نشان می‌دهد که سیاست آمریکا در قبال ایران افزایش فشار با راهنما زدن به‌سوی مذاکره است!

درحالی‌که آمریکا با عدم تمدید معافیت‌های هسته‌ای مرگ برجام را تائید کرده اما در آن‌سو در حال دادن تنفس مصنوعی بی‌نتیجه به آن است، این سیاست به معنای تمایل آمریکا به دادن مشوق جدید به ایران نیست بلکه ایجاد اتمسفری است که با تمسک به آن راهبردهای جدید بازدارندگی از جانب ایران را مهار کند.

شورای آتلانتیک در گزارشی درباره اهمیت مهار ایران با کمک سیگنال‌های برجامی نوشته است:

تنش چشمگیر بین ایران و رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر پتانسیل بالایی برای اشتباه محاسباتی در فقدان کانال‌های ارتباطی مستقیم را نشان می‌دهد. اگر ایران تصمیم بگیرد وضعیت خود را به‌عنوان یک کشور دارای آستانه هسته‌ای کنار بگذارد و سیاست خود را به سمت دستیابی به سلاح هسته‌ای بچرخاند، این خطر حتی جدی‌تر خواهد شد. علیرغم پیام‌های گسترده‌ای که در روزهای قبل از حمله به تهران ارسال شد و از آن خواست از پاسخ مستقیم علیه اسرائیل خودداری کند، ایران تصمیم گرفت سیاست مهار خود را کنار بگذارد. ایران در این مرحله به دنبال احیای بازدارندگی خود علیه اسرائیل حتی به قیمت تشدید تنش نظامی احتمالی بود.

آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟

تغییر در دکترین هسته‌ای ایران یکی از گزاره‌های جدید غربی‌ها برای افزایش فشارهایی است که ایران را به سوی کانال‌هایی هدایت می‌کند که خروجی آن طرح مهار است.

یکی از مهم‌ترین بازیگران در این طراحی مدیرکل آژانس است؛ رافائل گروسی در مصاحبه‌ای با دویچه وله، ضمن این ادعا که ایران نه ماه‌ها بلکه چند هفته با داشتن اورانیوم کافی برای تولید یک بمب اتمی فاصله دارد، اما این به آن معنا نیست که ایران در آن فاصله زمانی سلاح هسته‌ای دارد یا خواهد داشت.

البته گروسی گفته است که نمی‌توان نتیجه مستقیم گرفت که ایران اکنون سلاح اتمی دارد. به‌رغم همکاری‌های ایران با آژانس، گروسی در این مصاحبه همچنین مدعی شد آژانس سطح دسترسی لازم در ایران را ندارد و به همین دلیل سؤالات زیادی مطرح است!

مدیرکل آژانس بار دیگر درباره مواردی سخن گفته که به تعبیرش «مسائل باقیمانده» نام داشته و اعلام کرده است که برای حل این موارد تمایل به سفر به ایران را دارد. به نظر می‌رسد که مدیرکل آژانس بابیان ادعاهای پرونده‌های مفتوح در سطح یک کاتالیزور برای اعمال فشار به تهران عمل می‌کند.

واقعیت آن است که در حال حاضر اقدامات آژانس چیزی بیشتر از یک مزاحمت سیاسی نبوده و ثابت‌شده است که قرار نیست قدمی در جهت حل سه موضوع فنی یعنی «حل‌وفصل موضوعات پادمانی»، «ارائه تضمین‌های ذاتی و اعتباری»، «لزوم رفع تحریم‌های بازدارنده» بردارد، ازاین‌رو در شرایط فعلی سفر گروسی به تهران بی‌معنا بوده و تا زمانی که در نقش مزاحم فعال قرار دارد گفتگوی او با مقامات ایرانی عبور از خطوط قرمز هسته‌ای محسوب می‌شود.

واقعیت آن است که دکترین هسته‌ای ایران کاملاً روشن و شفاف بوده اما از همه ظرفیت‌های موجود در حوزه هسته‌ای به‌منظور دستیابی به فنّاوری‌های روز نیز استفاده خواهد کرد، همچنین اظهارنظرهای شخصی باعث تغییر در خطوط کلی نظام نیز نخواهد شد.

همچنین باید به این نکته اشاره کرد که سیاست افزایش فشار و ارائه مشوق برای خروج ایران از مدار یک تاکتیک نخ‌نما شده است و اراده ایران در کنشگری فرا منطقه‌ای با این دست اظهارات ضد ایرانی همراه با سیگنال‌های مبهم دچار خلل نخواهد شد، عملیات موشکی اخیر سپاه پاسداران نشان داد دشمنان نه قادر به درک ابعاد گوناگون صبر استراتژیک ایران هستند و نه شناختی نسبت به قواعد نهان بازدارندگی در منطقه دارند!

دیگر خبرها

  • حمله گسترده انصارالله یمن به کشتی های آمریکایی و اسرائیلی/ واکنش مداخله جویانه آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی/ امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه/ ادامه مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه
  • ۸ پهپاد اوکراینی در آسمان روسیه منهدم شدند
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟
  • خواهر کیم جونگ اون: به توانمندسازی ارتش برای حفاظت از حاکمیت و صلح منطقه ادامه می‌دهیم
  • حکایت قالی‌ایرانی و موکت‌آمریکایی/ یادداشت تحلیلی سردبیر روزنامه البناء لبنان درباره شرایط جدید منطقه
  • ایستادگی و مقاومت بارز ترین ویژگی های شهید قرنی است
  • رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد
  • کشته شدن ۱۱ تروریست در پاکستان
  • تقابل هوش مصنوعی و انسان در نبرد هوایی ارتش آمریکا!
  • اولین نبرد هوایی یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد