Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس رسالت زاهدان با صدور نامه‌ای به کاندیداهای مجلس شورای اسلامی، مطالبه‌گری تخصصی خود را از نمایندگان مجلس به آنان گوشزد کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس رسالت زاهدان با صدور نامه‌ای به کاندیداهای مجلس شورای اسلامی، مطالبه‌گری تخصصی خود را از نمایندگان مجلس به آنان گوشزد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این نامه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

مسئله فرهنگ، تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش، مسئله اول در نظام ماست(مقام معظم رهبری)

کاندیداهای محترم یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان سیستان‌وبلوچستان

سلام علیکم

با صلوات بر محمد و آل محمد(ص)؛ با درود به ارواح پاک شهدای معلم، نیک مستحضرید که آموزش و پرورش سنگ بنای آینده کشور است(بیانات مقام معظم رهبری در دیدار معلمان سراسر کشور 12/2/1385)

و آینده کشور عزیزمان، به امروِز آن وابسته است. با توجه به منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر اینکه «اینک وارد دومین مرحله خودسازی و جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی شده‌ایم، مهم‌ترین ظرفیت امیدبخش کشور نیروی انسانی مستعد و کارآمد با زیربنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی است. این‌ها ثروت عظیمی برای کشور است که با هیچ اندوخته‌ای قابل مقایسه نیست» و در این میان نقش تأثیر گذار معلّم در ساخت آینده این سرزمین، در اثرگذاری فکری و روحِی مخاطبی که کودک امروز ما و مرد و زن آینده ما است، نظیر ندارد و ثروت اصلی برای هر ملتی، نیروی انسانی است.

بدون تردید رشد و توسعه پایدار یک کشور به تربیت انسان‌های آگاه، متعهد و متخصص بستگی دارد و پیشرفت همه جانبه، مرهون توسعه سرمایه انسانی است، از این رو اهتمام به آموزش‌وپرورش را می‌توان وظیفه کل جامعه و آحاد مردم دانست. «دانش آشکارترین وسیله عزت و قدرت کشور است روی دیگر دانایی، توانایی است. دنیای غرب به برکت دانش خود بود که توانست برای خود ثروت و نفوذ و قدرت 200 ساله فراهم کند و با وجود تهیدستی در بنیان‌های اعتقادی و اخلاقی، با تحمیل سبک زندگی غربی به جوامع عقب‌مانده از کاروان علم، اختیار سیاست و اقتصاد آن‌ها را به دست گیرد» (منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب)

لذا با عنایت به جایگاه مهم مجلس شورای اسلامی در قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری در حوزه نظام آموزش‌وپرورش، از وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نگاهی عالمانه، کارشناسی شده و بابرنامه، نسبت به تعلیم و تربیت و مسائل آموزش‌وپرورش است. به همین منظور از کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی درخواست می‌شود پاسخ‌های خود را به سؤالات زیر که دربرگیرنده نگاه و نظر شما کاندیداهاست، مکتوب ارسال کرده و یا با تشکیل جلسه‌ای حضوری در فضای صمیمی با اعضای بسیج دانشجویی و فعالین دانشجومعلم دانشگاه فرهنگیان، به سؤالات پاسخ دهید:

مسائل ملی :

- باتوجه به بیانات مقام معظم رهبری:

سند تحول بنیادین یک ریل‌گذاری درخصوص نظام آموزش‌وپرورش که می‌تواند آموزش و پرورش را به سرمنزل و مقصود برساند. هنوز بسیاری از بنیان‌ها به همان حال سابق از جمله همین مسئله آموزش و پرورش موجود است. ما باید از تجربه‌های دنیا، چه دنیای غرب، چه دنیای شرق؛ ملت‌های گوناگون، حتما برای کیفیت بخشی به الگوی خودمان استفاده کنیم. نیاز ما به تحول، از اینجاست. در واقع نظام آموزش‌وپرورش ما یک نظام غرب‌زده، تقلیدی مبتنی بر باورها و مبانی پذیرفته در اروپا است(دیدار مقام معظم رهبری با معلمین 11/2/1398 و دیدار مقام معظم رهبری با وزیر، معاونین و مدیران آموزش وپرورش سراسر کشور 3/5/1386)

1)برای عملیاتی کردن سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش که به فرموده مقام معظم رهبری، به عنوان یکی از سه سند پایه سند چشم انداز ۱۴۰۴ کشور، چه برنامه‌ای دارید؟

- باتوجه به بیانات مقام معظم رهبری:

دانشگاه فرهنگیان که مرکز ثقل نظام آموزش‌وپرورش است که باید برای توسعه کمی و کیفی آن هر آنچه که می‌توان سرمایه‌گذاری کرد.(دیدار مقام معظم رهبری با معلمین19/2/1397 )

2)برای توسعه کمی و کیفی دانشگاه فرهنگیان، به تعبیر رهبرمعظم انقلاب، نقطه ثقل نظام آموزش وپرورش، چه اقداماتی را در نظر گرفته‌اید و نوع مواجهه در زمان نمایندگی جنابعالی با دانشگاه فرهنگیان و دانشجومعلمان چگونه خواهد بود؟

- باتوجه به بیانات مقام معظم رهبری:

این سرمایه‌گذاری است؛ این بازده دارد؛ این ارزش افزوده تولید می‌کند؛ این یک خرج و هزینه صرف نیست؛ این بایستی جزو مسائل درجه یک ما در مدیریت‌های دولتی و در تصمیم‌های دولتی باشد.(دیدار مقام معظم رهبری با معلمین 16/2/1394 )

3)از مسائل مهم دیگر، مسئله اقتصاد آموزش‌وپرورش است و به تبع آن موضوع بودجه سالیانه آن است. مستحضرید که هرساله شاهد کسری قابل توجه بودجه در این دستگاه هستیم. شما دلیل اصلی این کسری را در چه می‌دانید و اگر خود را دغدغه‌مند تعلیم و تربیت نسل آینده می‌دانید برای این مهم چه برنامه‌ای دارید؟

- باتوجه به بیانات مقام معظم رهبری:

«تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای و اعتقادی مدیران و معلمان و فراهم آوردن سازوکارهای اجرایی برای مشارکت فعال و مؤثر ایشان در برنامه تربیتی و فعالیت‌های پرورشی مدارس» که متأسفانه نیروهای خرید خدماتی از دارا بودن چنین صلاحیت‌هایی محروم‌اند.(سند تحول بنیادین، راهکار6-8 )

4) موضع شما در باب خصوصی‌سازی در آموزش‌وپرورش و خرید خدمات آموزشی چیست و تا چه اندازه می‌تواند راه حلی برای برون رفت از مشکلات فعلی آموزش‌وپرورش باشد؟

- باتوجه به بیانات مقام معظم رهبری:

لزوم جهت‌گیری تعلیم و تربیت کشور به سمت برخورداری از تربیت عدالت‌پرور، تربیت عدالت‌خواه و تربیت عدالت‌ساز.(دیدار مقام معظم رهبری با معلمین 19/2/1397 )

5) برنامه‌های خود را در تحقق عدالت آموزشی چه در سطح کلان جامعه و چه در حوزه انتخابی خود را ارائه بفرمایید.

- باتوجه به بیانات مقام معظم رهبری:

استقرار نظام پرداخت‌ها براساس تخصص، شایستگی‌ها و عملکرد رقابتی مبتنی بر نظام رتبه‌بندی حرفه‌ای معلمین بایستی شکل گیرد. (ابلاغ سیاست‌های کلی ایجاد تحول در نظام آموزش‌وپرورش10/2/1392)

6) نظرتان درباره رتبه‌بندی معلمین در نظام آموزش و پرورش چیست؟ و خود را متعهد به آن می‌دانید؟

مسائل استانی:

-باتوجه به بیانات مقام معظم رهبری :

- یکی از چیزهایی که در این نقش جامع حتماً باید رعایت شود ، مسئله معلم است ... اگر معلم دانا، دلسوز، اهل فکرو اهل ابتکار بود، چنانچه کتاب ناقص هم باشد او مطلب را تکمیل می‌کند. پس معلم مهم است. محور، معلم است. (دیدار مقام معظم رهبری با معلمین 14/2/1390)

1)بر این مبنا کمبود حدود 13 هزار نیروی انسانی مستعد و کارآمد که باعث افزایش نیروهای خرید خدماتی در حاشیه استان شده است و در نهایت باعث کاهش نیرو متخصص و ماهر در استان شده، برنامه راهبردی شما در این خصوص چیست؟!

-نگاه غیر عدالت محور، این است که ما در کشور مدارس پیشرفته مجهز به بهترین تجهیزات در یک جاهایی، مدارس محروم کپری در یک مناطق کشور داشته باشیم، معلم ممتاز برجسته برای تعدادی از مدارس و معلمین خسته یا کم سواد برای تعداد دیگری از مدارس داشته باشیم. این درست ضد نگاه عدالت محور است.(دیدار مقام معظم رهبری با معلمین 12/2/1385 )

2)وجود تبعیض و عدم عدالت آموزشی به‌طوری‌که دانش آموزان نقاط محروم استان از ابتدایی‌ترین حق تحصیل هم محروم هستند کمبود شدید فضای استاندارد و فضای آموزشی که 70 درصد مدارس در مناطق خاش، میرجاوه، کورین و نصرت آباد با این مشکل مواجه هستند برنامه راهبردی شما در خصوص رفع تبعیض آموزشی استان چیست؟

-راجع به مسئله دانشگاه فرهنگیان و مسئله تربیت معلم امروز مهم‌ترین نیاز آموزش‌وپرورش کشور، معلم است. دانشگاه فرهنگیان و هر نقطه‌ای که تربیت معلم در آن صدق می‌کند بایستی هم کماً و کیفاً توسعه پیدا کند.(دیدار مقام معظم رهبری با معلمین19/2/1397 )

3)مشکلات دانشگاه فرهنگیان استان امکانات کم خوابگاه‌ها و فضای آموزشی فرهنگیان، برای مثال دانشگاه فرهنگیان چابهار که دانشجویان با حداقل امکانات آموزشی در آن به سر می‌برند. پیشنهاد ما برای بهبود اوضاع دانشگاه‌های فرهنگیان استان تأسیس دانشگاه جامع فرهنگیان در استان است، برنامه راهبردی شما در این خصوص چیست؟

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: زاهدان دانشگاه فرهنگیان انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مجلس شورای اسلامی دانشگاه فرهنگیان مقام معظم رهبری نظام آموزش وپرورش سند تحول بنیادین آموزش وپرورش مطالبه گری تخصصی کاندیداهای مجلس نمایندگان مجلس آموزش و پرورش تعلیم و تربیت نیروی انسانی نظام آموزش تربیت عدالت نامه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۸۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد

دانشجویان در هر دانشگاهی، نبض و شریان اصلی آن دانشگاه محسوب می‌شوند؛ و به بیانی دیگر، دانشجویان جزء مهم‌ترین عناصر مؤثر در جامعه بیرون از دانشگاه نیز هستند و در همانطور که میدانیم، شهید بهشتی از دانشجو، به عنوان مؤذن جامعه یاد کرده و خواب مؤذن در کلام ایشان، برابر با قضا شدن نماز امت است؛ از این حیث، اهمیت جایگاه دانشجو در دانشگاه و جامعه، دارای اهمیت است. دانشجویان می‌بایست جایگاه فعالیت‌ و کنشگری خویش را در قالب و تیم‌هایی که به عنوان تشکل دانشجویی از آن یاد می‌شود، ارائه کنند تا میزان اثر گذاری بیشتری داشته باشند. از این جهت، قصد پرداختن به چیستی و چرایی، آسیب‌شناسی و نحوه فعالیت تشکل‌های دانشجویی را داریم؛ به همین سبب، طی گفت‌وگویی با مرضیه صدیقی از ادوار تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، به این مسائل خواهیم پرداخت که به شرح ذیل است.

ضرورت وجود تشکل در دانشگاه چیست؟

همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، تشکل‌های دانشجویی، باید نقش حلقه‌های میانی بین حاکمیت و مردم را ایفا کنند؛ برای حل مشکلات، تشکل‌های دانشجویی به عنوان حلقه‌های میانی در کارهای ویژه‌ای مانند عدالتخواهی، مطالبه‌گری، تولید علم، کرسی نقد، نظریه‌پردازی و... نقش مهمی را ایفا می‌کنند، که به غالب این تعاریف که نگاه می‌کنیم، نیازمند نخبگان است؛ که به همین منظور، تربیت کادر و نیروهای نخبه با مولفه‌های انقلابی برای نظام اسلامی و در جهت حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و حرکت‌های انفرادی، نمی‌توانند چندان نقش چشم‌گیری را در هدایت اجتماعی، داشته باشند با گسترده‌تر شدن فعالیت‌ها تشکل‌های دانشجویی، نقش هدایت‌گری را مؤثرتر و بارزتر می‌سازد که همان تبلور نقش هدایت‌گری نسل دانشجو می‌باشد. همچنین برای تضمین روح اسلامی دانشگاه توسط افرادی از بدنه خود دانشجویان در همه‌ حوزه‌ها، اعم از علمی، سیاسی و فرهنگی ضروری است و ضامن حفظ پویایی انقلاب اسلامی است.

آیا فعالیت در تشکل‌های دانشجویی، در توسعه ابعاد شخصیت فردی و اجتماعی و پیشرفت دانشجویان تأثیر دارد؟

یکی از موضوعات مورد تأکید مقام معظم رهبری، تأثیرگذاری و نقش‌آفرینی جوانان و دانشجویان در سطح جامعه بوده است. تشکل‌های دانشجویی محلی هستند برای تجربه هدفمند آن چه در فردای دانشگاه، انسان با آن روبه‌رو است؛ البته در مقیاس کوچک‌تر و خطاپذیرتر که هزینه کمتری در اشتباهات دارد، مثل مدیریت‌کردن پروژه‌های کاری، برنامه‌ریزی و آینده‌نگری، ارتباط با افراد و نحوه رفتار با سایر اعضای مجموعه و همچنین می‌تواند برای تقویت ویژگی‌هایی که رشد آن‌ها نیاز به تجربه دارد، مانند قدرت تحلیل سیاسی، بصیرت، سعه‌ صدر در سختی‌ها، شجاعت، تحلیل و قدرت تصمیم‌گیری، مدیریت بحران و حتی توکل و توسل، مفید باشد و همین تجربه‌ها اگر آموزش مناسبی پشتوانه آن باشد، انسان را برای مواجهه با مشکلات، توانمند می‌سازد.

پایه فعالیت‌های جامعه اسلامی دانشجویان، بر اساس تفکرات شهید بهشتی، ایدئولوژی شهید مطهری و اجرای منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) است

هدف شما از شرکت و عضویت در تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، چه بود؟

ما رسالتی برای تمدن‌سازی، بر عهده داریم و نیازمند فهم و تبیین خودآگاهی و رشد ابعاد مختلف هم به لحاظ فردی و شخصی و هم به معنای گروهی و تیمی هستیم؛ و به عنوان یک دانشجو، باید خصلت پیشرو بودن؛ جریان‌ساز بودن و داشتن موضع در جریانات اجتماعی مختلف را حفظ کنیم. خصوصیت بارز جامعه اسلامی دانشجویان، دانشجویی‌ بودن آن است و کلیه فعالیت‌ها از مرحله برنامه‌ریزی تا مرحله اجرا، همه از طریق خود دانشجویان، انجام می‌شود و مجموعه‌های غیردانشجویی، نقش به‌خصوصی در آن ندارند.

تشکل دانشجویی هم باید آزادی عمل لازم را برای فعالیت داشته باشد و هم از اصالت حرکت برخوردار باشد تا در حوزه‌های مختلف کاری سیاسی، اجتماعی،فرهنگی و... از مسیر اصلی خود منحرف نشود؛ در صورتی‌ که افراد از پشتوانه‌های فکری اصیل برخوردار باشند، به گروه‌های بیرونی، وابستگی پیدا نمی‌کنند و به‌راحتی ملعبه دست احزاب بیرونی نمی‌شوند؛ در تشکل جامعه اسلامی دانشجویان، پایه فعالیت‌های تشکیلاتی بر اساس تفکرات شهید بهشتی و مبنای اعتقادی آن، برگرفته از ایدئولوژی شهید مطهری، پایه‌ریزی شده و ولایت‌پذیری و اجرای منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) در دانشگاه، از همان ابتدا تا به امروز در صدر رسالت‌های این تشکل قرار گرفته است.

از دیدگاه مقام معظم رهبری، مهم‌ترین وظیفه و ماموریت تشکل‌های دانشجویی چیست؟

از دیدگاه رهبر معظم انقلاب، حضور فکری و بیانی در مسائل مهم کشور و حضور فیزیکی در مواقع لازم، دفاع صریح و بدون تقیه از نظام اسلامی، تبیین و قانع کردن دل‌ها، افزایش سطح آگاهی سیاسی و دینی، افزایش مخاطبان در سطح دانشجویی، تداوم و توسعه اردوهای جهادی، توجه به سبک ایرانی_اسلامی در اندیشه و عمل، تشکیل یک جبهه واحد ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی، پرهیز از اتهام بی‌جا به افراد مبنی بر غیرانقلابی بودن، هم‌افزایی تشکل‌های انقلابی دانشجویی، نگاه راهبردی به انقلاب و تفکر درباره آینده از مهم‌ترین وظایف و مأموریت‌های تشکل‌های دانشجویی است.

فعالیت‌ها و مأموریت‌های تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، به چه صورت بوده و در چه قالب‌هایی اجرایی شده است؟

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، که این تشکل به اسم مخفف جاد نیز شناخته می‌شود و برگرفته از ابتدای کلمات جامعه اسلامی دانشجویان است؛ تا حد بسیار زیادی در بین مسئولین دانشگاه و حتی حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه، اثرگذار بوده؛ و در مسائل دانشگاهی، استانی و کشوری، نظر، ایده و انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی شده است؛ جدای فعالیت‌های اجرایی، کارگاه‌های آموزشی مختلف، حلقه‌های مطالعاتی و کتابخوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی جهت گرد هم آوردن دانشجویان و ارتقاء مبانی اعتقادی، موضع‌گیری و صدور بیانیه در مسائل مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی صورت گرفته است؛ علاوه بر آن، تلاش شد که تشکل جامعه اسلامی به دانشجویان معرفی شود؛ این قبیل اقدامات شامل عضوگیری و جذب دانشجویان جدیدالورود، مصاحبه، برگزاری دوره، کارگاه و اردو با حضور مسئولین ادواری در قسمت‌های مختلف دانشگاه شامل دانشکده‌ها، خوابگاه و خارج از دانشگاه می‌باشد.

روند اداری موجود در کارها برای دانشجویان تشکل‌ها بعضأ طاقت‌فرسا است

مشکلات و چالش‌های موجود بر سر راه تشکل‌ دانشجویی شما چه بوده است؟

تشکل‌های دانشجویی عرصه مهمی برای تعامل و گفتگو میان دانشجویان و سایر ارکان دانشگاه هستند اخلاق کاری، اخلاق در تعاملات، اخلاق دینی از جمله مواردی هستند که در صورت همراهی دانشگاه و میدان دادن به تشکل‌ها، قطعا در دانشجویان ایجاد و تقویت می‌شود. روند اداری موجود در کارها، برای دانشجویان تشکل‌ها بعضأ طاقت‌فرسا است که با همکاری مسئولین تا حد زیادی تسهیل گری صورت می‌گیرد.

انتظارات مقام معظم رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟

رهبر انقلاب اسلامی میفرمایند: محیط دانشجویی باید، شاد، زنده، پرهیجان، مطالبه‌گر و شوق‌آمیز باشد؛ هر پیشنهادی ضمن داشتن عمق تحلیلی و فکری، واقع بینانه و پخته باشد و به گره‌گشایی از مشکلات کمک کند. ایشان می‌فرمایند: من به هیچ وجه به محافظه کاری، انتقاد نکردن و ایراد نگرفتن توصیه نمی‌کنم؛ اما باید در حرف و عمل خود دقت کافی به خرج دهیم. و همانگونه که بارها گفته شد، کار اصلی دانشجو، درس خواندن است، اما در کنار آن نگاه به مردم و جامعه و ارائه راه حل برای مشکلات، جزء وظایف حتمی دانشجو است؛ دانشجویان باید نسبت به آینده فعال و حساس باشند؛ تشکل‌ها باید به‌ویژه در محیط دانشجویی و داخل دانشگاه، اثرگذار باشند، در حالی‌که اندک است. تقویت پشتوانه فکری و نظری در کنار نگاه نقادانه، نگاه سرافرازانه هم در قبال پیشرفت‌های پرشمار بخش‌های مختلف داشته باشند.

نبود رقابت در میان تشکل‌های دانشجویی باعث بی‌تفاوتی آن‌ها می‌شود

وجود همزمان تشکل‌های دانشجویی با عقاید سیاسی مختلف در دانشگاه مفید است یا مضر؟

حضور تشکل‌های دانشجویی با عقاید مختلف و بصورت همزمان نشان از برپایی دموکراسی در جامعه که در اینجا دانشگاه است، دارد و همین مقوله باعث ایجاد محیط رقابتی می‌شود که رقابت در نوع سالم، سبب پویایی در محیط دانشگاه و تشکل‌ها می‌شود. در نتیجه، حضور همزمان تشکل‌های دانشجویی با عقاید مختلف، در دانشگاه بسیار خوب است و اگر این اتفاق رخ ندهد، رقابت در میان تشکل‌ها، از معنای خاصی برخوردار نیست و تشکل‌ها به سمت بی‌تفاوتی سوق پیدا می‌کنند.

خبرنگار: محمدرضا نیازی شهرکی

انتهای پیام/

کد خبر: 1229287 برچسب‌ها تشکل‌های دانشجویی تشکل‌های اسلامی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • طرح آمایش سرزمین ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • سرپرست جدید پردیس بنت الهدی صدر اردبیل معرفی شد
  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • شکل‌گیری امید‌آفرینی در جامعه پس از مشاهده دستاوردهای پژوهشی سمپادی‌ها
  • نشست گفتمان سازی بیانات مقام معظم رهبری