Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدرام پاک آیین فعال سیاسی  در گفتگو با خبرنگار الف با اشاره به انتخابات مجلس یازدهم که جمعه این هفته در سراسر کشور برگزار می شود، گفت: نمایندگی یعنی وکالت. وکالت یعنی کار ی که فرد خودش می تواند انجام دهد،  به دیگری واگذار می کند تا او به نیابت انجام دهد.

وی با تاکید بر اینکه هر نماینده مطابق قانون اساسی نه تنها در مقابل مردم حوزه انتخابیه خود، بلکه در برابر تمام آحاد ملت پاسخگوست، اظهار داشت: در نظام مردم سالاری دینی یکی از اموری که مردم می توانند در آن تعیین کننده باشند و سرنوشت خود را به واسطه آن  رقم بزنند، قانونگذاری و ریل گذاری برای  پیشرفت کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال سیاسی با اشاره به وظیفه نظارتی مجلس و با بیان اینکه نماینده بر همه امور کشور حق نظارت دارد، گفت: نماینده قانونگذاری را از طریق تصویب طرح ها و لوایح و مصوبات شورای عالی استانها انجام  می دهد و نظارت را از طریق رای اعتماد به وزرا و کابینه،  تذکر، سوال و رسیدگی به شکایت از طرز کار دستگاهها.

پاک آیین با اشاره به شرایط انتخاب نماینده گفت: انتخاب یک نماینده منوط به چهار شرط است. امانت و تقوا، دانش و بینش سیاسی ، درک عمیق از منافع ملی و امنیت ملی و علاوه بر آنها دانش تخصصی برای یک نماینده لازم است.

وی با بیان اینکه فردی که  به مجلس می رود در درجه اول باید واجد شرط امانت و تقوا باشد، چون نماینده وکیل مردم است، تصریح کرد: شرط امانت مهمترین شرط است و این شرط به معنای  شناخت نماینده از مسائل اصلی کشور است. 

این کارشناس مسائل سیاسی اضافه کرد:  کسی می تواند امانتدار خوبی برای کشور باشد که قانونگذاری و نظارت را به درستی به نیابت از مردم انجام دهد. اولویت های کشور را بدرستی بشناسد و شناخت دقیق و عمیقی از مسائل مهم کشور داشته  و نسبت  به زندگی اقشار ضعیف و متوسط توجه جدی داشته باشد.

پاک آئین افزود: همچنین از دیدگاههای غربگرایانه و لیبرالی تاثیر پذیری نداشته باشد. واجد صفت انقلابی گری و عاری از اشرافی گری باشد. چنین کسی می تواند با مردم همفکر و همنوا باشد و شرط امانت را تحقق ببخشد.

وی با بیان اینکه نماینده باید از مسائل کلان کشور شناخت داشته باشد، گفت:  ذهن یک نماینده در صحن مجلس  با طرح  ها و لوایح ماکرو کشتی می گیرد و درگیر  مسائل کلانی می شود که متغیرهای مختلفی دارد و نمی توان به بسیاری از آنها صفر و صدی نگاه کرد،  زیرا ممکن است یک مصوبه که به نفع قشری از مردم است، به ضرر عده ای دیگر باشد. لذا باید در قانونگذاری یک نگاه متعادل، همه جانبه و کلان داشت.

این فعال سیاسی دانش سیاسی را از دیگر ملزومات مهم  نمایندگی  مجلس دانست و اظهار داشت: نماینده باید بتواند تا با بررسی و اصلاح طرح های ماکرو، تصمیم  صحیح و ملی بگیرد. 

پاک آئین با بیان اینکه هر نماینده یک دانش تخصصی و پیرامونی هم نیاز دارد، گفت:  هر نماینده در مجلس عضو یک کمیسیون می شود و در کمیسیونها طرح ها و لوایح بررسی می شوند، لذا دست کم در یکی از حوزه های معرفتی باید متخصص باشد‌.

وی با بیان اینکه مردم با سنجش شاخص ها به فردی که دارای بیشترین آنها هستند، رای می دهند، تصریح کرد: مردم به وظایف و اختیارات نمایندگی توجه  و شروط لازم را مد نظر داشته باشند.

این کارشناس سیاسی با اشاره به برنامه هایی که یک نماینده می تواند داشته باشد، افزود:  یک نماینده می تواند طراح برخی طرح های قانونی باشد و می تواند در تعامل با سایر نمایندگان برای تصویب یک طرح رایزنی یا به تصویب یک لایحه کمک کند. بنابراین این فرد می تواند اراده خود را مبنی بر اینکه من اگر به مجلس بروم، در جهت  تصویب طرح ها یا لوایحی در فلان موضوعات تلاش خواهم کرد،  به مردم اعلام کند.

پاک آئین گفت: البته این تعهدی که یک فرد به مردم می دهد و می توان نام وعده را به آن داد، تعهد به وسیله است نه تعهد به نتیجه. یعنی اگر سایر شرایط هم ایجاد شود ، اکثریت نمایندگان هم کمک کنند و آرای لازم کسب شود و  اگر  پس از این مرحله شورای نگهبان نیز مصوبه مجلس را   تائید کند، با جمع شدن همه این شرایط نماینده می تواند وعده خود را عملی کند.

وی افزود: بنابراین آنچه نماینده بعنوان برنامه خود در حوزه قانونگذاری ارائه می کند، یک برنامه قطعی و حتمی القوع نیست، بلکه تعهد یک نماینده تعهدی نسبی است. یعنی می گوید من به مجلس می روم و تلاش می کنم برای تصویب این طرح ها و لوایح. یا در حوزه نظارت از این دستگاه ها پرسش  و بر آنها نظارت می کنم. 

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: بنابراین یک نماینده شاید به تنهایی نمی تواند کل فرایند قانونگذاری یا نظارت را پوشش دهد و تعهد وی را باید تعهد به وسیله قلمداد کرد.

پاک آئین با اشاره به رعایت اخلاق انتخاباتی، آن را شرط لازم برای یک نماینده دانست و تصریح کرد: یک نامزد انتخاباتی باید از تهمت، افترا، بد اخلاقی و تخریب  سایر نامزدها و یا دستگاهها و ارکان نظام از جمله نهاد قانونگذاری کشور  پرهیز کند.

وی افزود:  کسی که به فکر تخریب افراد است و به مسئولان و دستگاهها نسبت های ناروا می دهد، مردم بوی حرص، بخل و آز را  کلام وی خواهند شنید.

پدرام پاک آیین تاکید کرد: فردی که اخلاق  رقابت را رعایت نکند، شرط امانت و تقوا را رعایت نخواهد کرد و نماینده و نائب خوبی برای مردم نخواهد بود.

پاک آئین با اشاره به موضوع خبرهای جعلی در ایام انتخابات گفت: با گسترش شبکه های اجتماعی، میدان برای افزایش خبرهای جعلی بازتر شده است. این خبرها در تمام ایام سال هستند که میزان اثر گذاری و باور پذیری آنها به سواد رسانه ای، قدرت تحلیل، نوع و سبک مصرف رسانه ها توسط مخاطبان بستگی دارد.

وی با دعوت از مردم برای این در ایام انتخابات، به شبکه های اجتماعی اکتفا نکرده و علاوه بر آن  به رسانه های رسمی مراجعه کنند، تصریح کرد: هر چه سواد رسانه ای مردم ارتقا یابد،  اخبار جعلی کمتر در افکار عمومی رسوب می کند.

این فعال سیاسی گفت: در ایام انتخابات بخصوص هر چه به روزها و ساعات آغاز رای گیری می رسیم، سرعت رشد این خبرها بیشتر و فرصت و مجال برای پاسخگویی و تکذیب  کمتر می شود.

پاک آئین افزود: از مردم می خواهیم به اهمیت انتخابات و ارزش انتخاب خود واقف باشند. در این صورت تسلیم اخبار جعلی نخواهند شد و اخباری را که در فضای مجازی می بینند، بدون تحقیق و ارزیابی باور نخواهند کرد.

وی افزود: گسترش  این پیش آگاهی که مردم بدانند ممکن است برخی فراد برای تخریب دیگران، در فضای مجازی داده هایی را نشر  دهند، راه نفوذ اخبار جعلی  را مسدود می کند.

منبع: الف

کلیدواژه: ایام انتخابات نماینده می تواند فعال سیاسی طرح ها و لوایح امانت و تقوا پاک آئین یک نماینده اخبار جعلی شرط امانت انجام دهد پاک آیین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۸۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه نماینده امید بوکس ایران از قهرمانی آسیا حذف شدند

در ادامه مسابقات بوکس قهرمانی جوانان و امیدهای آسیا، سه نماینده دیگر ایران نیز با شکست از دور مسابقات کنار رفتند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رقابت‌های بوکس قهرمانی جوانان و امید آسیا، امروز(پنجشنبه - 13 اردیبهشت ماه) با برگزاری رقابت‌های رده سنی امیدادامه یافت و سه نماینده ایران در تدوام نتایج ضعیف در این مسابقات از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

در وزن 57 کیلوگرم، نیما بیاتی که پیش از این جان‌ پائول از فیلیپین را شکست داده با شکست مقابل گانبولد از مغلوستان از دور رقابت‌ها کنار رفت.  امیرحسین پیشرو در وزن 63.5کیلوگرم که در دور نخست نماینده سریلانکا را شکست داده بود، مقابل بوکسور ازبکستان شکست خورد و حذف شد.

عیسی فردین در وزن 71 کیلوگرم که در دور نخست کرار‌ اسماعیل از عراق را شکست داده بود، مقابل آکالیکوف از قزاقستان مغلوب شد و از دور مسابقات کنار رفت.

فردا (جمعه - 14 اردیهشت ) رقابت‌های رده سنی جوانان برگزار خواهد شد و  در وزن 54 کیلوگرم مهدی سلطانی با  آمانتور ژومایف از قرقیزستان، در وزن 86 کیلوگرم امیررضا ملک‌خطابی با اسرویلوف از ازبکستان و در وزن 92+ کیلوگرم امیر اسماعیلی با راتهیل از هند مبارزه خواهند کرد.

روز ناکامی بوکسورهای جوان ایران در قهرمانی آسیا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • سه نماینده امید بوکس ایران از قهرمانی آسیا حذف شدند
  • «دیکتاتوری با اخلاق سگی» به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • نکونام: سر کسانی باید پایین باشد که مردم آنها را می‌شناسند/ سقف را رعایت کردیم و گریه مان درآمد، سرمان کلاه رفت
  • نماینده خراسان شمالی در رقابت‌های امیدهای کشور مشخص شد
  • هیچ حادثه منجر به فوت در سطح استان گزارش نشده است
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • آئین گرامیداشت روز شوراها در گناوه برگزار شد
  •  تماس تصویری نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل با مشاور ارشد امیرعبداللهیان
  • گفت‌وگوی نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه با «خاجی»