Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: محمدجواد ظریف و سرگئی لاوروف وزرای خارجه ایران و روسیه در مونیخ دیدار و گفتگو کردند.

در دیدار وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه در حاشیه نشست کنفرانس امنیتی مونیخ، توسعه روابط دوجانبه، موضوعات مرتبط با برجام و آخرین تحولات صحنه سوریه خصوصا وضعیت ادلب مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظریف و همتای ترکیه ای در مونیخ دیدار کردند

وزرای خارجه ایران و ترکیه در مونیخ درباره مناسبات دوجانبه و تحولات سوریه و اقدامات آمریکا در عراق و منطقه گفتگو کردند.
محمدجواد ظریف و مولود چاووش اوغلو وزرای خارجه ایران و ترکیه عصر امروز (شنبه) در حاشیه پنجاه و ششمین نشست کنفرانس امنیتی مونیخ دیدار و گفتگو کردند.

بررسی راه های گسترش روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه، تحولات سوریه و اقدامات آمریکا در عراق و منطقه از جمله موضوعات مورد گفتگوی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه در حاشیه این نشست بود.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران پیش از این نیز با «سرگئی لاوروف» همتای روس خود دیدار و درباره آخرین تحولات سوریه به ویژه وضعیت ادلب به رایزنی پرداخته بود.

وزیر خارجه ایران که پنجشنبه شب 25 بهمن ماه برای شرکت در این کنفرانس به مونیخ سفر کرده، طی دو روز گذشته رایزنی هایی را با برخی مقامات حاضر انجام داد. نخست وزیر کانادا و وزرای خارجه عمان، اوکراین، کانادا، آلمان، چین، ژاپن، فنلاند و ... از جمله مقاماتی بودند که ظریف با آنها دیدار و گفتگو کرد.

دیدار ظریف و رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ جهانی
وزیر امور خارجه کشورمان و رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ جهانی در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ جهانی دیدار کرد.

در این دیدار طرفین در خصوص همکاری‌های بشردوستانه بین جمهوری اسلامی ایران و صلیب سرخ جهانی در سوریه، یمن و لیبی گفتگو کردند.

منبع: فردا

کلیدواژه: ظریف لاوروف مونیخ رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ جهانی جمهوری اسلامی ایران کنفرانس امنیتی مونیخ وزرای خارجه ایران دیدار و گفتگو کردند خارجه ایران و ترکیه محمدجواد ظریف تحولات سوریه مونیخ دیدار وضعیت ادلب امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۹۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

شرکت راه‌آهن اعلام کرد: با توجه به رویکرد توسعه‌ای در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، از روز دوشنبه (سوم اردیبهشت ماه) آمادگی خود را جهت اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز شمتیغ به ترکیه اعلام کرده است.

به گزارش ایسنا، شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «علی‌رغم طی نشدن روال قانونی و عدم اخذ مجوز از سوی کنسرسیوم ریلی افغانستان، با توجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه آمادگی خود را جهت اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز شمتیغ به ترکیه اعلام کرده است.

متاسفانه پس از گذشت هفت روز کنسرسیوم مذکور هنوز مجوز  گمرک را برای ترانزیت واگن‌های مذکور اخذ نکرده است. راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران بار دیگر آمادگی خود را جهت حمل این واگن‌ها پس از وصول تاییدیه گمرک اعلام می‌کند.»

بیشتر بخوانید اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از ایران عبور می‌کند راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است

این در حالی است که جواد طاهرافشار -معاون کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان- درباره این اطلاعیه به ایسنا اظهار کرد: اقدامات گمرکی از ابتدا انجام شده بود و این کالا مشکل گمرکی و مرزبانی ندارد. مدارک و اسناد این مکاتبات هم موجود است.

وی در پاسخ به اینکه در صورت رفع مشکلات و انجام شدن تشریفات گمرکی، چرا همچنان بار متوقف است، گفت: تا زمانی که به ما اجازه ندهند لکوموتیومان به واگن متصل شود، یعنی مشکل هنوز حل نشده است. 

طاهرافشار درباره مدارکی در دست کنسرسیوم است، بیان کرد: ما قبل از اینکه مستندات را به رسانه‌ها بدهیم، اسناد را با پیوست نامه‌هایمان به مسئولان مربوطه یعنی وزیر راه و شهرسازی و نماینده ویژه رئیس‌جمهور در افغانستان ارسال کردیم. روال کار این است که ابتدا اسناد را به مسئولان ارائه دهیم و اگر هیچ‌کس صدایمان را نشنید، آن را رسانه‌ای کنیم. تا کنون هم به مسئولان صحبت کردیم و آنها گفتند کمی صبور باشید.

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه به خاک ایران منتشر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • رایزنی تلفنی بایدن با امیر قطر؛ تحولات غزه محور گفتگو‌ها
  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد
  • اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره آتش‌بس غزه
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان