Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی با ابلاغ مصوبات سی و پنجمین نشست هیئت مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار به وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران، به منظور تسهیل در صدور مجوز و پروانه فعالیت‌های دامپروری و تولید در بخش طیور، هر گونه ممنوعیت صدور مجوز و پروانه فعالیت‌های مذکور به دلیل اشباع و تنظیم بازار در هر قالبی از جمله «سیاست‌های راهبردی و برنامه ریزی تولید سالانه» لغو و وضع مقررات مشابه را ممنوع اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس هیئت مقررات‌زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار همچنین اشاره کرده است که هرگونه ضابطه و تصمیم گیری در کمیته های ملی و استانی به منظور تغییر ظرفیت های مجوز و پروانه های بهره بردای لغو و وضع مقررات مشابه ممنوع شد.

متن این مصوبه به شرح زیر است.

هیئت مقررات‌زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در جلسه 23 دی 1398 به استناد ماده 7 قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی و اصلاحات و الحاقات بعدی آن به شرح زیر تصویب نمود:

الف- تسهیل در صدور مجوز و پروانه‌ فعالیت‌های دامپروری و تولید در بخش طیور

1- هرگونه ممنوعیت صدور مجوز و پروانه فعالیت‌های دامپروری و تولید در بخش طیور به دلیل اشباح تنظیم بازار ، تعیین ظرفیت حداقل و حداکثر تولید برای متقاضیان در حوزه فعالیت‌های دامپروری و تولید در بخش طیور در هر قالبی از جمله سیاست‌های راهبردی و برنامه ریزی تولید سالیانه لغو و وضع قوانین مشابه ممنوع است.

2- هرگونه ضابطه و تصمیم گیری در کمیته‌ها (ملی و استانی) به منظور تغییر ظرفیت مجوز و پروانه فعالیت‌های دامپروری و تولید در بخش طیور لغو و وضع مقررات مشابه ممنوع است

3- وزارت کشاورزی مکلف است حداکثر تا یک ماه پس از این مصوبه ضوابط، شرایط و فرآیند مربوط به کسب و کارها (اعم از موجود و جدید) در حوزه فعالیت‌های دامپروری و تولید در بخش طیور را تهیه و به هیئت دولت ارائه نماید.

ب- اصلاح فرآیند صدور مجوز مشاغل خانگی

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف است با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت جهاد کشاورزی و با رعایت مواد دو و سه قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار در راستای ایجاد وحدت رویه و تسهیل صدور مجوز و نظارت بر فعالیت های مشاغل خانگی دستورالعمل‌های نظارت‌های بهداشتی ویژه محصولات غذایی را متناسب با شرایط مشاغل خانگی ظرف مدت حداکثر یک ماه پس از ابلاغ این مصوبه تهیه و به هیئت دولت ارسال نماید.

2- وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است ظرف مدت حداکثر 2 ماه پس از ابلاغ این مصوبه نسبت به پیاده‌سازی مجوز مشاغل خانگی در درگاه‌های ملی مجوزهای کشوری اقدام نماید. به کلیه استعلام‌های مرتبط با صدور مجوز مذکور از همان درگاه پاسخ داده خواهد شد.

ج- مجوز سازمان سرمایه‌گذاری و حمایت‌های اقتصادی و فنی ایران

مجوز سرمایه‌گذاری خارجی با شرایط و مراحل تعیین شده در درگاه ملی مجوز‌های کشور به آدرس www.g4b.ir به تصویب رسید و مقرر شد سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران به عنوان مرجع صدور مجوز مذکور ظرف مدت زمان 7 روز کاری از تاریخ دریافت درخواست صدور مجوز آن را بررسی نموده و هیئت سرمایه‌گذاری خارجی نیز موظف به پاسخگویی ظرف مدت 15 روز کاری از تاریخ طرح در هیئت است.

 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ممنوعیت صدور مجوز و پروانه فعالیت اقتصادی و فنی ایران سازمان سرمایه گذاری کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون مشابه ممنوع مشاغل خانگی ظرف مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۹۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد

استان‌های مرکزی، بوشهر، ایلام، سمنان و کردستان در قعر جدول رتبه‌بندی استان ها در حذف مجوزهای کاغذی قرار دارند. - اخبار اقتصادی -

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین تعداد حذف پروانه کسب کاغذی در استان های تهران 82,507 هزار و خراسان رضوی با 37,775 و گیلان با 32,616 انجام شده است.

 بالاترین درصد تبدیل حذف پروانه کسب کاغذی در استان های لرستان با 41٪ و گیلان با 30٪ و چهارمحال و بختیاری با 27٪ انجام شده است.

بر اساس حکم تبصره 7 ماده 1 قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوزالکترونیکی (شناسه‌ یکتا) شوند و کسب وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می شوند.

️همچنین با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب وکار کشور qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهد شد.

متقاضیان می توانند ️با گوشی همراه خود و ورود فقط 3 کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، #رایگان و #غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه