Web Analytics Made Easy - Statcounter

ندا گلیجانی مقدم معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا در گفت‎‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از معضلات بزرگ جامعه ما بها  ندادن به مباحث فرهنگی و اجتماعی است که این امر در سطوح مختلف قابل شناسایی و بررسی خواهد بود. عدم درک درست از بنیادهای فرهنگی جوامع که بی تردید تاثیر مستقیمی بر نیازهای اولیه هر جامعه انسانی دارد، مسئولان را به سوی تصمیم گیری‌های فارغ از ابعاد فرهنگی سوق می دهد و این امر در دراز مدت منجر به آسیب‌های جدی در حوزه فرهنگ و هویت‌یابی جامعه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا در ادامه گفت: بی تردید عدم سرمایه گذاری در این حوزه چه از بعد منابع انسانی و اقتصادی افول فرهنگی جامعه را در پی خواهد داشت. با علم به مشکلات اقتصادی در کشور و تعهدی که همه ما در کمک به حاکمیت برای عبور از این دوره داریم باید برمبنای اقتصاد مقاومتی برنامه هایمان را سامان دهیم. اما سخت‌گیری مالی بر حوزه فرهنگی بیش از حوزه های دیگر اعمال می شود که مصرانه تقاضای بازنگری داریم.

گلیجانی مقدم افزود: دانشگاه نیز به تبع سایر مراکز دولتی از سهم بودجه مشخصی برخوردار است و در این میان سهم معاونت‌های فرهنگی نیز متاسفانه در اولویت بودجه ریزی قرار ندارد. مبلغ سرانه فرهنگی دانشجویان در سال‌های اخیر کاهش چشمگیری داشته است، با این حال معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا با اتخاذ تداییری تلاش  کرد تا از رشد فعالیت‌ها نسبت به سال‌های گذشته کاسته نشود.

او در ادامه گفت: در این جهت برگزاری نشست های متعدد در حوزه مدیریت مالی و مدیریت زمان برای دانشجویان فعال در انجمن های علمی، کانون های فرهنگی، اجتماعی، هنری و مذهبی، و همین طور بخش نشریات کمک قابل توجهی برای تغییر نگاه در برنامه‌ریزی‌های دانشجویی ایجاد کرد و در سال جاری نه تنها کاهش برنامه نداشته ایم. با این شیوه نوع برنامه‌ها متناسب با شرایط جدید ساماندهی شد و ضمن مدیریت بودجه از فعالیت‌های داوطلبانه و خودگردان استفاده بهینه صورت گرفت. در مواردی نیز با مشارکت مراکز بیرونی برنامه‌ها با وجود حامیان انجام شد. البته کاهش فعالیت‌هایی نظیر برپایی اردوها که نیازمند بودجه هستند در سال جاری قابل توجه است.

بیشتر بخوانید: بودجه‌ دانشگاه پاسخگوی فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان نیست

معاون فرهنگی دانشگاه الزهرا بیان کرد: حمایت‌های جدی ریاست و معاونت اداری و مالی دانشگاه الزهرا موجب شد تا بودجه به تناسب آنچه به مجموعه دانشگاه تعلق گرفته است، تخصیص متناسب یابد و مشکل اصلی عدم تخصیص کامل بودجه مصوب است.

گیلجانی مقدم در ادامه افزود: برنامه ریزی برای مناسبت‌های آتی مانند: میلاد فرخنده حضرت علی(ع) و روز پدر، استقبال از بهار و روز درختکاری از برنامه‌های پیش روی معاونت است که با تشکیل ستاد برنامه های متنوعی در دست اقدام است.

او در پایان یادآوری کرد: برگزاری مسابقات قرآن و عترت نیز از برنامه های مهم پیش روی معاونت در اسفند ماه سال جاری است.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی بودجه 99 بودجه دانشگاه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا معاون فرهنگی فعالیت ها برنامه ها سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۰۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود