Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هیچ چیزی به اندازه صدای وزوز و پشه‌هایی که دورمان پرسه می‌زنند نمی‌تواند آرامش یک شب خوب را به هم بریزد. درست است که محصولات زیادی برای مبارزه با پشه‌ها اختراع و تولید شده اند، اما قبل از هر چیزی ابتدا این روش‌ها که هیچ ماده شیمیایی در آن‌ها به کار برده نشده است را امتحان کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لباس‌های رنگ روشن بپوشید

هنگام طلوع و غروب آفتاب بهترین زمان برای تغذیه پشه هاست، اما لازم نیست برای دور ماندن از آن‌ها حتما در خانه خودتان را حبس کنید. رنگ‌های تیره برای پشه‌ها هنگامی که دنبال غذا هستند جذابیت دارد، اما رنگ‌های روشن برای آن‌ها هیچ جذابیتی ندارد، زیرا آن‌ها به دنبال رنگی هستند که خط افق در تضاد باشد. به نظر می‌رسد دلیل خوبی برای پوشیدن لباس روشن در فصل گرم تابستان باشد.

اسطوخودوس دشمن پشه‌ها

این گیاه معطر پشه ها، مگس‌ها و پروانه‌ها را دفع می‌کند. داخل باغچه اسطوخودوس بکارید یا مقداری روغن اسطوخودوس به پوست خود بمالید. این روغن بوی طبیعی بدن که جذب کننده پشه هاست را می‌پوشاند.

سیر بخورید

بعد از خوردن سیر از منافذ پوست روغن سیر مشعب می‌شود و بین پوست و پشه‌ها به عنوان مانع عمل می‌کند. البته ممکن است خوردن سیر اطرافیان تان را کمی اذیت کند.

آن‌ها را با باد دور کنید

شنیده ایم که آب پشه‌ها را جذب می‌کند، اما آیا تا به حال شنیده بودید که باد پشه‌ها را دور می‌کند؟ پشه‌ها حتی در یک نسیم ملایم هم نمی‌توانند پرواز کنند. پس با روشن کردن پنکه پشه‌ها را از خودتان دور کنید.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حشرات موذی از بین بردن پشه پشه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۰۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان از پیش‌بینی برداشت حدود ۶۰۰۰تن کلزا در مزارع این استان خبر داد. - اخبار استانها -

کامران پیرزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اعلام اینکه بیش از 90درصد روغن خوراکی  موردنیاز کشور از طریق واردات روغن یا دانه روغنی تأمین می‌شود، اظهار داشت: کشت دانه‌های روغنی برای خودکفایی و کاهش وابستگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او با بیان اینکه کلزا یکی از محصولات اساسی و استراتژیک برای تأمین روغن است، اضافه کرد: دانۀ کلزا حاوی بیش از 46درصد روغن است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به وجود پروتئین 39درصدی در کنجالۀ کلزا، اعلام کرد: کنجالۀ این محصول درصد پروتئین بیشتری از سویا دارد و می‎‌تواند به‌عنوان  خوراک دام و جایگزین سویا استفاده شود.

پیش‌بینی برداشت 150هزار تن جو در لرستان

پیرزادی با بیان اینکه کاشت کلزا در تناوب با غلات باعث کاهش آفات و بیماری‌ها  در محصولات زراعی و افزایش محصول می‌شود، تأکید کرد: این محصول در توسعۀ صنعت پرورش زنبورعسل هم اثرگذار است.

او بیان کرد: 3504 هکتار سطح زیر کشت دانۀ روغنی کلزا  در لرستان طی سال زراعی جدید است و میانگین عملکرد این محصول نیز 1.7 تن در هر هکتار است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: کلزا در سلسله، خرم‌آباد، کوهدشت، پلدختر و  دورود نسبت به سایر شهرستان‌های این استان بیشتر کشت و تولید می‌شود.

پیرزادی اعلام کرد: مبارزۀ شیمیایی با علف‌های هرز کلزا در سطح 768 هکتار به‌صورت پیش‌رویش و مبارزه با علف‌های هرز کشیده‌برگ در 3000هکتار از اراضی لرستان انجام شده‌است.

او با اشاره به مبارزه با علف‌های پهن‌برگ کلزا در سطح 290هکتار از مزارع لرستان، اضافه کرد: مبارزۀ شیمیایی با آفات این محصول در سطح 2538هکتار از مزارع این استان انجام شده‌است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد: بیشتر ارقام گندم کشت‌شده در مزارع این استان به بیماری زنگ زرد حساس است.

پیرزادی هشدار داد: کشاورزان به‌دلیل بارندگی‌های اخیر و وجود شرایط لازم برای گسترش زنگ زرد در صورت مشاهده علائم این بیماری مزارع خود را با مشاورۀ کارشناسان سم‌پاشی کنند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • توضیح مدیر تراکتور در مورد کامنت جنجالی!
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • ضربه چاقو به جوان کاشمری به دلیل حمایت از چند دختر در برابر ۳ مزاحم
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • میرزازاد: فصل تلخی را پشت سر می‌گذاریم
  • کتف و بال مرغ را با این روش ویژه سوخاری کنید
  • تو زیبایی