Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@05:59:18 GMT

فاطمه(س)؛ الگوی جنبش‌های دفاع از حقوق زنان

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۱۱۹۲۹

فاطمه(س)؛ الگوی جنبش‌های دفاع از حقوق زنان

مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان با بیان این‌که حضرت فاطمه‌زهرا(س) الگوی مشارکت اجتماعی و سیاسی زنان و جنبش‌های دفاع از حقوق زنان هستند، گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) هم الگوی نقش و رفتار زن در تحکیم نهاد خانواده و هم الگوی فعالیت اجتماعی و سیاسی زنان هستند.

به گزارش ایکنا از لرستان، ناهید پرویزپور،  مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان شنبه، بیست و ششم بهمن در مراسم روز زن، ویژه اعضای هیئت علمی و کارکنان زن دانشگاه لرستان که در سالن اجتماعات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهارکرد: حضرت فاطمه زهرا(س) مادر مردی بزرگ است که حادثه و حماسه کربلا را آفریدند؛ ایشان همسر اولین امام شیعیان و دختر پیامبر گرامی اسلام(ص) هستند و این‌ها همگی از اهمیت و جایگاه والای این حضرت در آموزه‌های دینی، حکایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که حضرت فاطمه زهرا(س) در راه دفاع از تعالیم دینی و در راه دفاع از ولایت، شهید شدند، ادامه داد: در زمانی‌که در عصر جاهلیت، داشتن فرزند دختر، یک ننگ محسوب می‌شد پیامبر گرامی اسلام(ص) و دین اسلام به زن، اهمیت دادند و زن در دین اسلام دارای کرامت و شأن بالایی است.

پرویزپور با بیان این‌که حضرت فاطمه زهرا(س) در زمینه فعالیت سیاسی و اجتماعی هم پیشتاز بودند و یک الگوی همه‌جانبه برای زنان محسوب می‌شوند، گفت: حضرت فاطمه(س) در دفاع از دین اسلام، با خطبه‌های آتشین، اجازه ندادند تعالیم اصیل دین اسلام به فراموشی سپرده شود.

وی افزود: در زمانی‌که زنان در پستوهای خانه‌ها بودند حضرت فاطمه(س) نقش‌آفرینی مهمی در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی داشتند و رسالت همسرداری، تربیت فرزند و صیانت از نهاد خانواده را نیز به بهترین شکل ممکن، انجام می‌دادند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان، ادامه داد: حضرت فاطمه‌زهرا(س) الگوی مشارکت اجتماعی و سیاسی زنان و جنبش‌های دفاع از حقوق زنان هستند؛ حضرت فاطمه زهرا(س) هم الگوی نقش و رفتار زن در تحکیم نهاد خانواده و هم الگوی فعالیت اجتماعی و سیاسی زنان هستند.

پرویزپور ادامه داد: نقش مهم زن در خانواده، مدیریت عاطفی محیط خانواده و تربیت فرزند است، بسیاری از مردان موفق و اثرگذار در جوامع بشری محصول تربیت زنان بوده‌اند و این‌ها همگی نشان می‌دهد که جایگاه زن یک جایگاه بسیار مهم در بحث تربیت اسلامی است.

وی گفت: نقش زنان در انقلاب اسلامی ایران و دوران دفاع مقدس هم، تأثیرگذار بوده است و امروز نیز این نقش یک نقش بسیار مهم و برجسته است کمااینکه شاهد هستیم بسیاری از زنان در مناصب مدیریتی حضور دارند و توانسته‌اند عملکرد و کارنامه کاری خوبی از خودشان برجای بگذارند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان با بیان این‌‌که براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و بیانیه «گام دوم انقلاب اسلامی»، جایگاه زنان در جامعه‌سازی، تولید فکر و اندیشه و تمدن‌سازی اسلامی، یک جایگاه مهم است، اظهار امیدواری کرد زنان در انتخابات دوم اسفندماه امسال، حضوری گسترده داشته باشند و فرزندان خویش را هم برمنبای تربیت سیاسی و جامعه پذیری سیاسی، ترغیب کنند که در پای صندوق‌های رأی، حاضر شوند.

در این مراسم و به قید قرعه به تعداد 14 نفر از همکاران زن شاغل دانشگاه لرستان جوایزی اهداء شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: فاطمه زن دانشگاه لرستان الگو مشارکت اجتماعی حضرت فاطمه زهرا س اجتماعی و سیاسی زنان دانشگاه لرستان نهاد خانواده زنان هستند دین اسلام هم الگوی فاطمه س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۱۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنیه: توافق باید جامع و مرحله‌ای باشد

به گزارش قدس آنلاین، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در این باره اظهار کرد: در راستای تاکید بر جدی بودن و رویکرد مثبت جنبش حماس قبل از دور فعلی مذاکرات، تماس‌هایی با گروه‌های مقاومت و جلسات و مشاوره‌های فشرده را در داخل و خارج انجام دادیم و این پیش از اعزام هیئت‌مان به قاهره صورت گرفت.

طبق گزارش خبرگزاری سما، وی افزود: اولویت جنبش حماس متوقف کردن جنایات علیه ملت فلسطین است و این یک موضع قاطع و اصلی است و به آینده‌ای باثبات‌تر منجر خواهد شد.

وی ادامه داد: اگر آتش‌بس اولین نتیجه توافق نباشد پس توافق چه معنا و مفهومی خواهد داشت؟

وی همچنین تاکید کرد: حماس همچنان بر دستیابی به توافقنامه جامع و مرحله‌ای اصرار دارد که شامل، پایان دادن به جنایات، اطمینان از عقب نشینی و دستیابی به یک معامله مبادله جدی برای اسرا باشد.

هنیه ادامه داد: جهان گروگان یک کابینه افراطی شده است و این درحالی است که این کابینه با مشکلات سیاسی مواجه است و نخست‌وزیر آن نیز می‌خواهد توجیهات دائمی را برای ادامه جنایتگری و گسترش دایره درگیری و خرابکاری اختراع کند و تلاش‌های انجام شده توسط میانجیگران و دیگر طرف‌ها را ناکام بگذارند.

وی افزود: آمریکا که جنایات رژیم اشغالگر را پوشش می‌دهد، باید به جای تهیه سلاح‌های کشتار جمعی، این نسل کشی را متوقف کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جنبش حماس با آتش‌بس در غزه موافقت کرد
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • برنامه های دهه کرامت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تشریح شد
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • هنیه: توافق باید جامع و مرحله‌ای باشد
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • جام جهانی تیراندازی| تیم میکس تفنگ ایران در جایگاه نهم ایستاد
  • علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است