Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@16:24:18 GMT

مجلس جوان و انقلابی

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۱۲۲۲۵

 یک سال از 40 سالگی انقلاب گذشت. اکنون ما در دهه پنجم حیات افتخارآمیز انقلاب اسلامی زندگی می‌کنیم. آنچه امروز   از سازه سخت و نرم انقلاب باقی است، محصول «کار جهادی»، «مقاومت مستمر در برابر دشمنان»، «جوان گرایی» و «انقلابی‌گری» می باشد.

هر وقت از این چهار مفهوم گفتمانی فاصله گرفتیم،‌ آسیب دیدیم یا درجا زدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دشمن بیش از 40 سال است پتک خود را بر سازه سخت و نرم انقلاب اسلامی می‌کوبد. این ضربات بی‌امان و پی‌درپی نه‌تنها آسیبی به حرکت کلی انقلاب وارد نکرده بلکه هر روز بر سختی و نفوذناپذیری و مانایی آن افزوده است.

مردم در صحنه هستند با شجاعت، جرئت، جسارت و شهامت کم نظیر. جوانان همچنان پیشتاز هستند با خلاقیت و ابتکار هرچه بیشتر. ما  امروز با نسلی از انقلاب روبه‌رو هستیم که او را از «حال‌اندیشی» به وادی «دوراندیشی» برده است. این نسل «تحقیر» را تحت هیچ شرایطی نمی‌پذیرد و به «عزت» و «اقتدار» اسلام و ایران می‌اندیشد. این نسل خود را در معرض «دیده شدن» گذاشته است، از «خودنمایی» پرهیز و اصرار بر «خدانمایی» دارد.

این نسل آرمان‌های خود را در گفتمان و مکتب سلیمانی تجمیع‌شده می‌بینند و به همین دلیل تمام‌قد به احترام او ایستاده و بر این ایستادگی اصرار دارد. امروز جوانان کشور وصیتنامه سیاسی – الهی او را یک مانیفست انقلابی و ولایی می‌دانند و به عنوان مرامنامه اعتقادی خود تلقی می‌کنند.

این نسل بر «کارآمدی» و «توانمندی» تأکید دارد و می‌خواهد «قدرت حل مسائل» خود را نشان دهد. این نسل خود را «طلبکار» انقلاب نمی‌داند، می‌خواهد «بدهی» خود را به مردم و انقلاب و سهم خود را در پدیداری تمدن نوین اسلامی ایرانی ادا کند.

انتخابات مجلس ، فرصتی برای نشان دادن استعدادهای جوان و راهیابی آن‌ها به مرکز قانون‌گذاری برای پدیداری مجلسی قوی است. دیده شدن جوانان به‌معنای نادیده گرفتن پیران باتجربه و استخوان‌خرد کرده‌‌ها در حوزه تقنین نیست. هرکدام می‌توانند در جایگاه تعیین‌شده خود در ویترین مجلس آینده نقش‌آفرینی کنند. این انتخابات یک فرصت برای جوان‌سازی ارکان نظام ازجمله مجلس شورای اسلامی است. امروز جوانان با در دست گرفتن تابلوی صیانت از اسلام و آرمان‌های انقلاب در سپهر سیاست کشور ظاهر شده‌اند. از این ظهور باید استقبال کرد و آن را ارج نهاد.

​​​​​​​نسل جوان ما تجربه ساخت موشک‌ها و پهپادهای نقطه‌زن، تجربه دستیابی انرژی هسته‌ای، تجربه ساخت پیچیده‌ترین ابزارهای صنعتی، تجربه مهار داعش در بیرون از مرزها، تجربه گروه‌های جهادی خودجوش در کمک به مردم سیل‌زده، برف‌زده و زلزله‌زده را دارند. این نسل می‌خواهد یک زیست انقلابی، شرافتمندانه و عزت‌آفرین داشته باشد. به همین دلیل به آرامش حقیقی و پایدار فکر می‌کند. این نسل «ریاضت مقاومت» را برای تکامل روح خود ضروری می‌داند و می‌خواهد از ترس، تنبلی و خستگی فاصله بگیرد و به پیشرفت کشور در سایه تلاش و جهاد مستمر آن‌هم غیرتمندانه و بانشاط بیشتر فکر کند.

مجلس اول انقلاب، مجلسی جوان بود، به همین دلیل توانست مثل کوه در برابر هجوم سخت و نرم آمریکا بایستد و لیبرال‌ها و لیبرالیسم را به زباله‌دان تاریخ انقلاب بریزد. در دهه پنجم انقلاب، به چنین مجلسی نیاز داریم. مردم در شکل‌گیری چنین مجلسی تردید نخواهند کرد.از یک سال پیش جمعی از بزرگان، رجال سیاسی و مذهبی، سران احزاب و گروه‌ها و نیز تشکل‌های مردمی و به‌ویژه در حوزه جوانان زیر سقف گفت‌وگو جمع شدند تا از پراکندگی و تشتت و تفرق نیروهای انقلاب جلوگیری کنند و به همگرایی و وحدت برسند.

البته برخی ترجیح دادند به این گفت‌وگویی که محصول سیاست‌ورزی و رسیدن به عقل جمعی است، نپیوندند. امروز حاصل این گفت‌وگوهای فشرده و دغدغه‌آمیز به یک فهرست رسیده که تحت عنوان «فهرست ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» معروف و مشهور است. این فهرست با شعار« ایران سربلند و قوی» و با دغدغه حل مشکلات معیشتی مردم و نجات اقتصاد ایران شکل گرفته است. این فهرست محصول عقل جمعی ده‌ها حزب سیاسی و رجال سیاسی و مذهبی و متکی بر نظرسنجی و نظردهی هزاران نفر از اصولگرایان است. به‌طور طبیعی نام تعدادی از اخیار و کسانی که در صلاحیت آن ها تردیدی نیست، نمی‌توانست به دلیل محدودیت 30نفره قرار گیرند. برخی از آنان با صدور بیانیه انصراف داده‌اند و از فهرست ائتلاف حمایت کردند و برخی هم ترجیح دادند در میدان رقابت بمانند. ضمن احترام به این عزیزان، فهرست ائتلاف را که به عقل جمعی کثیری از اصولگرایان و سیاست‌ورزی همگرایانه و وحدت‌طلبانه نزدیک است، ترجیح می‌دهیم. عقل سیاسی و عقلانیت انقلابی حکم می کند از سوراخی که در دو، سه انتخابات اخیر گزیده شدیم، برای چندمین بار آسیب نبینیم.

فهرست ائتلاف نیروهای انقلاب در تهران و شهرستان‌ها متضمن شکل‌گیری یک مجلس جوان، قوی و انقلابی است. این فرصت تاریخی را در انتخاب صحیح واقع‌بینانه از دست ندهیم.

محمدکاظم انبارلویی

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: انقلاب اسلامی انتخابات مجلس اصولگرایان اصولگرایان انتخابات مجلس انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۲۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • قدردانی از مربیان عقیدتی سیاسی
  • پاسداران خود را در راه امنیت مردم فدا می‌کنند
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • هنرمند انقلابی در راستای توحید الهی گام برمی دارد
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • روحیه عقیدتی میان نیروهای انقلابی تقویت شود
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم