Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@08:30:25 GMT

صحنه‌ای لبریز از عشق و امید

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۱۲۵۳۰

صحنه‌ای لبریز از عشق و امید

وقتی کودکان مبتلا به سرطان با هنر خود صحنه تئاتر را لبریز از شور و عشق و امید می‌کنند، هر بیننده‌ای برای این اراده و کوشش سر تعظیم فرود می‌آورد.

به گزارش خبرنگار ایمنا؛ نمایش فرشته و چهارسین یکی از خاص ترین تئاترهای این شهر است و این خاص بودن نه برای شکوه صحنه و نه برای شهرت بازیگران آن بلکه با چهره‌هایی ناآشنا، بدون صحنه‌ای عظیم در اوج شکوه می‌درخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیگران این نمایش کودکان مبتلا به سرطان هستند، کودکانی که در اوج درد و رنج و سختی با هزاران امید و آرزو می‌کوشند ایستادگی و تلاش را به ما بیاموزند. ۱۱ ماه تلاش و تمرین بی وقفه حالا به ثمر نشسته و این کودکان روی صحنه تئاتر چون فرشتگان آسمانی امید، آرزو و باور را یادآور می‌شوند.

کارگردان نمایش فرشته و چهارسین در گفت و گو با خبرنگار ایمنا از احساسات و تأثیرات همکاری خود با کودکان مبتلا به سرطان می‌گوید: این نمایشنامه را از ده ماه پیش شروع کردیم، فرشته و چهارسین درون گرایی انسان‌ها را باز می‌کند، امید، آرزو و بهبودی در وجود تمامی انسان‌ها نهفته است. بیاییم با بروز آن‌ها درون خود را کنکاش کنیم.

محمد شیشه فروش با بیان اینکه از نظر هنری بچه‌ها تجربه اولشان بود، ادامه می‌دهد: اولین باری که از پله‌های صحنه بالا می‌رفتند ترس داشتند ولی به خوبی بر ترس خود غلبه کردند. کوچکترترین بازیگر من ۹ سال و بزرگترین آنها ۱۳ ساله است.

وی می‌افزاید: این نمایشنامه اگر دیده شود و فرد به اعماق آن ورود کند، چون تئاتری است که خیلی کم دیده شده می‌تواند آن را لمس کند.

این کارگردان در پاسخ به چگونگی استقبال از این تئاتر، بسیار مثبت می‌داند و می‌گوید: من تأثیر کار خود را در افراد مشاهده کردم و بسیار لذت بردم و خوشحالم که توانستیم قطره‌ای از یک دریای هنر در شهر اصفهان باشیم.

شیشه فروش روند فعالیت با بچه‌ها را نیز اینگونه توضیح می‌دهد: در حدود ۱۱ ماه کار کردیم و از ابتدا بچه‌ها تصوری از بیان و گویش نداشتند و ما نیز برای بررسی روانشناسی ارتباط با بچه‌ها را شروع کردیم و توانستیم به درون بچه‌ها نزدیک شویم و ان‌ها نیز توانستند به امید، آرزو و شفا تبدیل شوندو امیدوارم باز هم با این کودکان آثاری دیگر تهیه و روی صحنه ببرم.

این کارگردان تئاتر با بیان اینکه معتقدم تئاتر درمانی فرد را به جایی می‌رساند که در کلام نمی‌گنجد، می‌گوید: تئاتر درمانی مقوله‌ای است که انسان را به درون خود می‌برد و فرد را به کنکاش وامی‌دارد وقتی یک نفر خود را پیدا کند می‌تواند راهگشای خویش باشد، خدایی ناکرده اگر در تئاتر درمانی اشتباهی رخ دهد شخص به قهقرا خواهد رفت.

کد خبر 410627

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تئاتر اصفهان تئاتر تئاتر شهر اصفهان تئاتر کودک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کودکان مبتلا به سرطان تئاتر درمانی بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۲۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «نظامِ ابن عربی» به نویسندگی محسن رهنما با کارگردانی یاسمین عباسی و تهیه‌کنندگی رضا عباسی از دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۹ در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر روی صحنه است.

«نظامِ ابن عربی» در روز‌های آغازین اجرای خود میزبان پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی شد و این گروه نمایشی، اجرای خود را به این پژوهشگر و نویسنده تئاتر تقدیم کردند.

پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی پس از تماشای این اثر نمایشی گفت: «این اثر را مونودرامی تک‌بازیگر دیدم که مسئله عشق ممنوع را به تصویر کشاند.»

عرفان رجایی به‌عنوان بازیگر و سارا واحدی در جایگاه پرفورمر، در این اثر نمایشی حضور دارند.

در خلاصه این نمایش آمده است: «جوانی آبادانی و دانشجوی حکمت و فلسفه، سال‌هاست که از عشق پری، دختری اصفهانی سرگردان جاده‌هاست. او تحت تاثیر عشق عارف حکیم محیی‌الدین ابن عربی به دختر دانشمند ایرانی اصفهانی به نام نظام، تصمیم می‌گیرد در آخرین سفرش به اصفهان تمام نامه‌ها و عکس‌های عاشقانه‌اش با پری را در صحن مسجد جامع اصفهان بساط کند و روایت‌گر داستانی عاشقانه باشد، اما...»

ایلیا شیرازی (دستیار اول کارگردان)، نوید شایان مهر (دستیار دوم کارگردان)، امید محمدی (هماهنگی و برنامه‌ریزی)، ابوالفضل فتحی (منشی صحنه)، علی حیدری (طراح صحنه)، مرتضی نجفی (طراح نور)، شقایق مهاجری (طراح لباس)، سارا میرزازاده اصل (طراح گریم)، مرتضی آکوچکیان (طراح گرافیک)، رضا خزاعی (آهنگ‌ساز)، یاسمین عباسی (تنظیم‌کننده)، علی حیدری (کاخن و آواز)، رها خلیلی (انتخاب قطعات فلامنکو و سولیست و گیتار)، اسماعیل رضوی (مدیر تولید)، حمیدرضا شیرازی (سرمایه‌گذار)، فراز مقدم (نورپرداز، ویدئومپ و ساخت تیزر)، فاطمه عرب، یزدان موسی خانی (عکس)، رسول سلیمیان، حجت جعفری و یعقوب احمدزاده (اجرای دکور)، نیلوفر حیدری (دستیار طراح صحنه)، حمیدرضا کوچکی و نیلوفر حیدری (مشاوران طراح صحنه) و علی کیهانی (مشاور رسانه‌ای) دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی که کاری از گروه تئاتر ناگهان است، می‌توانند به سایت تیوال و گیشه تئاتر مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • حضور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی در اجرای نمایش «نظامِ ابن عربی»
  • تقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی
  • حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود
  • مراسم نکوداشت اکبر زنجان‌پور با حضور استادش
  • نونزدهمین مراسم «شب کارگردان» برگزار شد/ آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟
  • جایزه‌ای به نام اکبر زنجانپور اهدا شود/آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟
  • لیلا بلوکات با «خارشتر» به صحنه تئاتر می‌آید