Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@17:47:08 GMT

هفت هزار هکتار به گستره باغ های ایلام افزوده می شود

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۱۲۵۳۱

هفت هزار هکتار به گستره باغ های ایلام افزوده می شود

حیدر نعمتی روز یکشنبه در نشست بررسی پیگیری تسهیلات برای توسعه باغات استان اظهار داشت: کاشت درختان مثمر در اراضی شیبدار بر اساس برنامه ششم توسعه در دستور کار قرار دارد که به این منظور با فراهم کردن مشارکت مردم می توان یک اقدام اساسی در این زمینه انجام گیرد.

وی اضافه کرد: اکنون کشت نهال بادام در ۸۰ هکتار در شهرستان ملکشاهی در دست اقدام است که متقاضیان به صندوق کارآفرینی و امید برای دریافت تسهیلات معرفی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار ایلام افزود: بر اساس برنامه زمانبندی برنامه ششم توسعه قرار است حدود هفت هزار هکتار به سطح زیر کشت باغات استان ایلام اضافه شود.

نعمتی بر ضرورت توسعه کشت باغات در استان تاکید کرد و گفت: اگر باغات ایلام توسعه یابد بسیاری از صنایع جانبی نیز توسعه می یابد و اشتغالزایی مناسبی در این زمینه ایجاد می شود.

وی از صندوق کارآفرینی و امید استان خواست ضمن بررسی پرونده افراد متقاضی توسعه باغات در پرداخت تسهیلات آنها با توجه به فصل کاشت نهال تسریع به عمل آید.

معاون جهاد کشاورزی ایلام نیز در این نشست گفت: اکنون ۸۰ نفر به صندوق کارآفرینی و امید برای کاشت نهال در اراضی شیبدار معرفی شده اند.

همایون مظاهری اظهار داشت: با توجه به اینکه کشت گونه مقاوم بادام در مناطق پرباران در دستور کار قرار دارد این اراضی به توسعه کشت بادام اختصاص می یابد.

وی از صندوق کارآفرینی و امید استان خواست که در روند  پرداخت تسهیلات تسریع به عمل آورد.

استان ایلام به لطف داشتن اراضی حاصلخیز کشاورزی، باغات ثمرده، منابع آب و خاک مناسب و مستعد، کشاورزان سخت کوش و توانمند و حمایت بیشتر دولت می تواند در آینده به یکی از قطب های اصلی و موفق تولید در این بخش تبدیل شود.

مظاهری گفت: اکنون ۶ هزار و ۲۲۰ هکتار سطح زیر کشت باغات مثمر استان با تولید ۱۸ هزار و ۲۳۳ تن انواع میوه است و این آمار در چهار سال گذشته شاخص رشد سطح باغات استان را ۶ درصد و تولید محصولات باغی ۱۲ درصد افزایش نشان می دهد. 

وی ادامه داد: مقدار تولید سالانه فرآورده های دامی استان ۱۶۵ هزار تن انواع تولیدات دامی شامل گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، تخم مرغ، عسل و شیرخام است که عمده این فرآورده های دامی افزون بر نیاز مصرف داخل استان است و توان صدور آنها به بازارهای داخلی و خارج کشور وجود دارد. 

وی افزود: مجموع اراضی زراعی قابل کشت استان ۳۴۰ هزار هکتار است که ۸۰ هزار هکتار آن را اراضی آبی و مابقی را دیم تشکیل داده است که یکی از برنامه های اصلی سازمان جهاد کشاورزی برای توسعه اراضی آبی استان ایلام به شیوه های مدرن و نوین افزایش سطح این اراضی به میزان ۱۸۰ هزار هکتار تا سال ۹۸ است.

وی ابراز امیدواری کرد با کمک تسهیلات روستایی کشاورزان بتوانند در اجرای طرح های فرآوری محصولات کشاورزی خرد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی عواید بیشتری نصیب خود کنند و از عرضه و خام فروشی محصولات جلوگیری به عمل آید.

استان ایلام به لطف داشتن اراضی حاصلخیز کشاورزی، باغات ثمرده، منابع آب و خاک مناسب و مستعد، کشاورزان سخت کوش و توانمند و حمایت بیشتر دولت می تواند در آینده به یکی از قطب های اصلی و موفق تولید انواع میوه تبدیل شود.

اکنون ۶ هزار و ۲۲۰ هکتار سطح زیر کشت باغات مثمر استان با تولید ۱۸ هزار و ۲۳۳ تن انواع میوه است و این آمار در چهار سال گذشته شاخص رشد سطح باغات استان را ۶ درصد و تولید محصولات باغی ۱۲ درصد افزایش نشان می دهد. 

گندم، جو، کلزا، ذرت، انگور و لیمو بیشترین میزان تولید محصولات زراعی و باغی کشاورزی استان ایلام را به خود اختصاص داده اند.

مجموع اراضی زراعی قابل کشت استان ۳۴۰ هزار هکتار است که ۸۰ هزار هکتار آن را اراضی آبی و مابقی را دیم تشکیل داده است که یکی از برنامه های اصلی سازمان جهاد کشاورزی برای توسعه اراضی آبی استان ایلام به شیوه های مدرن و نوین افزایش سطح این اراضی به میزان ۱۸۰ هزار هکتار تا سال ۹۸ است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی استان ایلام اشتغال زایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی استان ایلام اشتغال زایی وزارت جهاد کشاورزی استان ایلام اشتغال زایی صندوق کارآفرینی و امید سطح زیر کشت باغات استان ایلام تولید محصولات ۸۰ هزار هکتار جهاد کشاورزی باغات استان برای توسعه انواع میوه اراضی آبی تن انواع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان

سرپرست فرمانداری کاشان ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در کاشان گفت: ۶۰۰ هکتار از اراضی کاشان به کشت گل‌محمدی اختصاص دارد. - اخبار استانها -

حمیدرضا محمدی فشارکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در منطقه کاشان اظهار داشت: با فرا رسیدن این ایام عطر خوش گل محمدی در این منطقه پیچیده است.

وی با بیان اینکه 2 هزار و 600 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشان تحت کشت گل محمدی است، افزود: حدود 10هزار تن از باغات گل برداشت می‌شود و در این راستا 26 واحد صنعتی و دو هزار واحد سنتی مشغول به گلابگیری هستند.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کاشان با بیان اینکه صنعت گل و گلاب 10هزار اشتغال را در سال به خود اختصاص داده است، ابراز داشت: واحدهای صنعتی و سنتی آمادگی برداشت 25 هزار تن گل و تولید 45 هزار تن گلاب را دارند.

وی گفت: از میزان حضور گردشگران در ایام گل و گلاب در اردیبهشت و خرداد باید گفت که بیش از 2 میلیون گردشگر در کاشان ویژه این ایام حضور پیدا می‌کنند و سال‌های گذشته همین میزان گردشگر را کاشان پذیرایی کرد.

وجود 33 هکتار سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان راور

محمدی فشارکی ضمن اشاره به برگزاری جلسات خدمات سفر تصریح کرد: دستگاه‌های مرتبط با حوزه گردشگری آمادگی کامل را برای پذیرایی از مسافران و گردشگران در ایام گل و گلاب در شهرستان کاشان دارند و از تمامی مردم و گردشگران داخلی و خارجی برای حضور در کاشان دعوت به عمل می‌آید.

انتهای پیام/801

دیگر خبرها

  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • ۶ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • آغاز آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • پاکسازی و تسطیح ۱۴ هکتار از فضا‌های بی دفاع شهری منطقه ۱۹