Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد فخرا در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره نحوه تعامل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشکل‌های دانشجویی اظهار کرد: وزارت علوم نهادی وابسته به جمهوری اسلامی است اما در حدود 5 سال گذشته تعامل درستی با فعالان دانشجویی نداشته است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با بیان اینکه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بسیج دانشجویی به عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی – انقلابی رو به روی هم ایستاده‌اند، گفت: وزارت علوم برخی از مسئولان دانشگاه تهران تمایلی به فعالیت بسیج در دانشگاه ندارند و تمام تلاش خود را می کنند که در برگزاری برنامه‌ها بسیج سنگ اندازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیج دانشجویی دانشکده حقوق دانشگاه تهران در تحریم به سر می‌برد

وی اضافه کرد: متاسفانه در چند سال اخیر بسیج دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران توسط ریاست این دانشکده تحریم است و چند باری مسئولان دانشکده اقدام به تعطیلی و گرفتن دفتر در اختیار بسیج کردند که با مقاومت دانشجویان بسیجی انجام نشد.

فخرا با بیان اینکه مهدیون مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی بعد از گذشت دو سال اجازه فارغ التحصیلی ندارد زیرا در کمیته انضباطی پرونده دارد، گفت: سیدعلی مهدیون در زمان مسئولیت خودش مقابل ریاست دانشکده ایستاد و از حق بسیج برای داشتن دفتر و مکان دفاع کرد.

این دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی دانشگاه تهران بیان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، انقلاب فرهنگی در دانشگاه‌ها رخ داد اما بسیج دانشجویی که پرچم دار فعالیت دانشجویی در دانشگاه‌هاست از سوی مسئولان دانشگاه تهران در بایکوت و حاشیه قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه سلسله اقدامات مسئولان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران نشان از سیاست‌هایی برای محدود کردن تشکل‌های دانشجویی دانشکده دارد، گفت: ‌محدود کردن تشکل‌ها در دانشگاه باعث کاهش فعالیت‌های فرهنگی ــ سیاسی دانشجویان در فضای دانشگاه‌ و در نهایت باعث ایجاد فضای رخوت و خمودگی در دانشگاه‌ها می‌شود.

به گفته فخرا، شهید بهشتی دانشجو را مؤذن جامعه می‌دانست اما دانشجو زمانی می‌تواند برای جامعه آگاهی‌بخشی به ارمغان آورد که مسئولان دانشگاه در این مسیر فضا را برای فعالیت آنها هموار کنند.

جذب استادان غیر انقلابی به عنوان هئیت علمی در دانشگاه تهران

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با انتقاد از جذب افرادی زوایه‌دار با ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب در قالب هئیت علمی در این دانشکده بیان کرد: در چند سال اخیر مسئولان دانشکده اقدام به جذب استادانی کردند که بارها در تماس‌های تلفنی با شبکه‌های ماهواره‌ای نظیر بی‌بی‌سی و من و تو بر علیه نظام صحبت کردند یا در مقالات علمی خود اصل ولایت فقیه را زیر سوال بردند.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها عنوان کرد: بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بعد از اطلاع از جذب استادان زاویه دار با انقلاب به نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه تهران مراجعه کردند و خواستار رسیدگی به وضع موجود شد اما متاسفانه پاسخ مناسبی را دریافت نکردند.

فخرا ادامه داد: بسیج دانشجویی دانشکده حقوق دانشگاه تهران با اسناد و مدارک جمع آوری شده از اعضای هیئت علمی متخلف نامه‌ای را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال کرد که آن نیز نتیجه لازم و مطلوبی در پی نداشت.

این دانشجوی دانشگاه تهران در پایان خاطرنشان کرد: امید است مسئولان وزارت علوم، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران و سایر مسئولان هر چه سریعتر به وضع بسیج دانشجویی دانشکده حقوق رسیدگی کنند.

انتهای پیام/

300 / 320 بسیج دانشجویی دانشگاه تهران کمیته انضباطی برای دانشجویان تقابل وزارت علوم با تشکل های دانشجویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه تهران بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران تشکل های دانشجویی رهبری در دانشگاه دانشگاه تهران دانشگاه تهران دانشگاه تهران مسئولان دانشگاه مسئولان دانشکده نهاد نمایندگی دانشگاه ها جذب استادان وزارت علوم تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۲۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان نخستین دانشکده علوم خانواده ایران، دوازدهم اردیبهشت با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و رئیس دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رئیس دانشگاه تهران به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آئین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و روبان این افتتاحیه را قیچی کرد. دکتر الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، دکتر زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا (س) و دکتر فخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم حضور داشتند.

دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آئین افتتاح ساختمان دانشکده علوم خانواده که با حضور رئیس دانشگاه تهران و معاون آموزشی وزیر علوم برگزار شد، به اهمیت مسئله خانواده اشاره کرد و گفت: بسیاری از تهاجم‌های دشمن در راستای حذف و انحراف خانواده و فردگرایی و فاصله گرفتن از یک زندگی جمعی و مشارکتی و طبیعی در خانواده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور کشورمان عنوان «جنبش تعهد به خانواده» را در سازمان ملل مطرح کردند.

استاد دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه حرکت غرب در سه حیطه «با نفی جنسیت در سند ۲۰۳۰»، «رواج خانواده‌های تک واحدی» و «با به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و هم‌جنس» به خانواده ضربه می‌زند، تاکید کرد: وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های شناساندن خانواده‌های فطری و طبیعی که اساس تربیت انسان‌ها در آن شکل می‌گیرد را مورد توجه قرار دهیم، بر این مبنا ایستادگی کنیم و پایداری نشان دهیم و در حیطه علمی قوی پیش برویم و تاکید بر خانواده گسترده در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی را معرفی کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان مرکزیت و محوریت شناساندن خانواده، پشتیبانی از خانواده و انتشار و گسترش فکر در حوزه خانواده عمل کند، گفت: سند تعهد به خانواده آماده شده است و این سند در روز بین‌المللی خانواده رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: در دوره جاری مدیریتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شدیم تا در شورای گسترش آموزش عالی مصوب کنیم که دانشکده علوم خانواده در سه دانشگاه تهران، شهید بهشتی و الزهرا (س) ایجاد شود.

دکتر عمو عابدینی، گسترش فعالیت‌های علمی بین رشته‌ای در قالب دانشکده علوم خانواده را مسیر درستی در راستای تقویت خانواده در پرتو تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه تحولی وزارت علوم که سال گذشته به دانشگاه‌ها اعلام شد، ایجاد ۱۵ رشته مرتبط با خانواده مورد تاکید قرار گرفت.

در آغاز این برنامه نیز دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، گزارشی از روند تأسیس و راه‌اندازی این دانشکده ارائه کرد و گفت: نیاز بود مبنای تأسیس این دانشکده بر پایه توسعه زیست‌بوم، گفتمان‌سازی، اجتماع‌سازی و ارائه راه حل‌های بر پایه نوآوری اجتماعی داشته باشیم؛ چراکه ضرورت تأسیس دانشکده علوم خانواده بر پایه برخی شاخص‌ها نظیر جمعیت، سلامت اجتماعی، سلامت فیزیکی و توانمندسازی و مباحثی در زمینه حکمرانی است.

وی در ادامه سخنان خود به معرفی ارکان دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده پرداخت و گفت: دانشکده دارای چندین رکن از جمله بخش آموزش و پژوهش، اندیشکده کسب‌وکار خانوادگی، مرکز مطالعات زنان و خانواده و خانه خلاق و نوآوری، آزمایشگاه تأثیر، اندیشکده تأثیر و نوآوری اجتماعی و مرکز جامع تعلیم و تربیت خانواده‌محور است.

رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران همچنین به همکاری دانشگاه علوم پزشکی در این دانشکده اشاره کرد و گفت: این دانشکده با گروه سلامت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری دارد و یکی از گروه‌های مستقر در این دانشکده به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌شود.

دکتر یزدیان به اهداف راه‌اندازی اندیشکده کسب‌وکار این دانشکده نیز پرداخت و گفت: هدف از راه‌اندازی این اندیشکده، افزایش توانمندی در حوزه کسب‌وکار خانوادگی و کنشگری سالم بین صنعت، دانشگاه و حاکمیت است.

رئیس دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده دانشگاه تهران، ضمن معرفی و بیان اهداف مرکز مطالعات زنان و خانه خلاق و نوآوری، از راه‌اندازی آزمایشگاه تأثیر از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این آزمایشگاه جامع، نخستین آزمایشگاه در حوزه علوم انسانی است و یک ابرپروژه و یک پروژه پیشران و یک هم‌آفرینی برای آینده است که عملاً فعالیت‌ها، طرح‌ها و سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در حوزه زنان انجام خواهد شد را از نظر تأثیرگذاری بررسی می‌کند.

وی هدف از تأسیس اندیشکده بانکداری و نوآوری اجتماعی را ارتقای پژوهش‌ها در زمینه بانکداری و مالی بر پایه نوآوری اجتماعی ولی برای ارتقای تعالی خانواده دانست و در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه جذب دانشجو در این دانشکده پرداخت و پذیرش از طریق آزمون سراسری، استاد محوری و معرفی از طریق سازمان‌ها و ارگان‌ها را از جمله روش‌های جذب دانشجو در این دانشکده برشمرد.

وی در پایان به راه‌اندازی سایت دانشکده علوم خانواده به سه زبان فارسی، انگلیسی و فرانسه اشاره کرد و گفت: به زودی زبان عربی نیز به این زبان‌ها افزوده می‌شود.

کد خبر 749969

دیگر خبرها

  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم