Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@18:20:41 GMT

راهکار‌های درمانی برای واریس صورت

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۱۳۰۷۷

راهکار‌های درمانی برای واریس صورت

 محمد رضوانی متخصص پوست، مو و زیبایی درباره بیماری «واریس صورت» گفت: بیماری «واریس صورت» باعث ایجاد رگ‌های عنکبوتی شکل روی پوست صورت می‌شود.

او افزود: کودکانی که به بیماری «واریس صورت» مبتلا هستند با گذر عمر و رسیدن به سنین بزرگسالی از این بیماری فاصله می‌گیرند، اما افراد بزرگسال در هر زمانی که به متخصص مراجعه کنند باید تحت درمان قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روش‌های درمان واریس صورت در میان بزرگسالان

رضوانی با اشاره به روش‌های درمان بیماری «واریس صورت» در میان بزرگسالان، اظهار کرد: موثر‌ترین روش برای درمان «واریس صورت» در میان افراد بزرگسال استفاده از لیزر یا سوزاندن آن قسمت از پوست است.

این متخصص پوست، مو و زیبایی درباره اینکه چه کسانی زود‌تر به بیماری «واریس صورت» مبتلا می‌شوند، اظهار کرد: هر انسانی به راحتی می‌تواند به بیماری «واریس صورت» مبتلا شود، اما این عارضه در افرادی که به استفاده از کرم‌های کورتون دار می‌پردازند شایع‌تر است.

مضرات استفاده طولانی مدت از کورتون

رضوانی در پایان گفت: استفاده از کرم‌های کورتون دار در طولانی مدت می‌تواند عوارضی مانند: نازک شدن پوست، ایجاد مو‌های زائد یا ضایعات عروقی به دنبال دارد که در این‌صورت بیمار باید تحت نظر پزشکان متخصص روش‌های درمان یا رفع عارضه «واریس صورت» را انجام دهد.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۳۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن