Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سید احمد ظهیر میردامادی نماینده شبکه فناوری و راهبردی ریاست جمهوری، صبح امروز در همایش روسای مراکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی استان ها که در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، گفت: دنیای امروز دنیای برنامه ریزی است و تکنولوژی را می توان به راحتی و با برنامه ریزی خریداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون برنامه ریزی هیچ کار و اقدامی جلو نخواهد رفت.

وی افزود: دمینگ درباره سازمان های مختلف عقیده دارد که به طور کلی دارای دو نوع سازمان هستیم؛ سازمان هایی که خود را به صورت مستمر بهبود می دهند و سازمان هایی که در نهایت نابود خواهند شد. درحال حاضر متاسفانه آزمایشگاه هایی وجود دارند که به دلیل عدم بروز رسانی و نبود برنامه، نابود شده اند.

میردامادی ادامه داد: مدیریت و برنامه ریزی یکی از ملزومات کار آزمایشگاهی است که همواره از آن غافل بوده ایم؛ در قرن بیستم مبحثی به نام مدیریت کیفیت مطرح شد‌. امروز دارای آزمایشگاه هایی هستیم که دارای تجهیزات پیشرفته و کارکنان مجرب است اما هیچ گاه نمی توانند به نتایج لازم دست پیدا کنند‌ چرا که سیستم مدیریت کیفیت در این آزمایشگاه ها رعایت نشده است.

نماینده شبکه فناوری و راهبردی ریاست جمهوری با اشاره به کیفیت در مراکز آزمایشگاهی تصریح کرد: داده ها در شبکه آزمایشگاهی با کیفیت، باید دارای داده های مرجع و صحیح باشند. همچنین یک فرآیند آزمایشگاهی، باید دارای یک نتیجه و نمونه آزمایشگاهی درست باشد.

وی با اشاره به استاندارد ایزو ۹۰۰۱ گفت: استاندارد ۹۰۰۱ بسیار مفید است اما کافی نیست؛ لذا ما باید در آزمایشگاه به استاندارد iso/iec17025 دست پیدا کنیم. این استاندارد، کلیه مراحل کار آزمایشگاهی از جمله روزآوری روش های استاندارد در آزمایش، کارکنان، نمونه آزمایشگاهی، حمل و نقل و... را در بر می گیرد.

میردامادی درباره مزایای استاندارد iso/iec17025 تصریح کرد: برآوردن تغییرات در الزمات، مقررات دولتی و صنعتی جهت انجام آزمون ها، سهولت در استفاده از نتایج آزمون، مشخص شدن وظایف مدیران، بهبود مستمر وضعیت آزمایشگاه، از جمله مزایای استفاده از استانداردهایiso/iec17025 است.

نماینده شبکه فناوری و راهبردی ریاست جمهوری اضافه کرد: ایزو به معنی یک فدراسیون جهانی متشکل ار سازمان های استاندارد ملی کشور هاست؛ تدوین و اصلاح استانداردها در کمیته های فنی صورت می گیرد. همچنین تصویب یک پیشنویس استاندارد، به شرط تایید ۷۵ درصد اعضای مجمع عمومی است.

وی بیان کرد: استفاده از استاندارد iso/iec17025 برای آزمایشگاه هزینه دارد اما به صرفه بودن این هزینه بستگی به نوع فعالیت آزمایشگاه و زاویه دید مدیران آزمایشگاهی خواهد داشت.

میردامادی خاطرنشان کرد: آزمایشگاه ها باید زمانی از استاندارد iso/iec استفاده کنند که مطمئن شوند دارای ارزش افزوده برای آن ها هست یا خیر؛ تمامی مباحث iso/iec بر دوش مدیران آزمایشگاه است و او باید تمامی فرآیندهای آن را مدیریت کند.

انتهای پیام/

108 / 167 استاندارد سازی به روز رسانی شبکه آزمایشگاهی احمد ظهیر میردامادی استاندارد iso iec

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: استاندارد سازی به روز رسانی شبکه آزمایشگاهی استاندارد iso استاندارد iso iec17025 استاندارد iso iec آزمایشگاه ها برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۵۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است.

کد خبر 6096767 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • صدور برگه‌ جواب تقلبی در آزمایشگاه‌ها صحت ندارد
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی