Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معرفی زمینه‌های همکاری میان ایران و دیگر کشورها دروازه توسعه بازار بین‌المللی محصولات ایرانی است؛ محصولاتی دانش‌بنیان که با علم روز و بر مبنای نیازهای فناورانه تولید شده است.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم با نگاه به همین هدف مهم، اقدام به معرفی فرصت‌های همکاری فناورانه و تجاری ایران با کشورهای روسیه و ازبکستان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین روزهای زمستان ۹۸ که بهار روابط تجاری بین ایران و دو کشور روسیه و ازبکستان در سال‌های آتی خواهد بود، در این رویداد فناورانه قرار است «خدمات حمایتی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری در زمینه صادرات»، «فرصت‌های همکاری فناوری و تجاری با کشور روسیه» و «نمایشگاه دائمی و پایگاه صادراتی محصولات دانش‌بنیان حوزه کشاورزی و دامپروری در ازبکستان» به شرکت‌کنندگان معرفی شود.

تیرماه امسال، روسیه برای چندمین بار میزبان هیاتی تجاری و فناوری به ریاست معاون علمی وفناوری رییس جمهوری ایران بود، در این سفر سه روزه ستاری با بیان اینکه همکاری در حوزه فناوری بین ایران و روسیه از طریق ساختاری ویژه، طی سالهای اخیر دنبال شده است، برلزوم همکاری های بیشتر دو کشور در این حوزه تاکید کرد و گفت:دانش و فناوری‌های نوین نظیر نانو فناوری، بیوتکنولوژی، علوم هوا و فضا، علوم شناختی و انرژی‌های نوین سرعت توسعه و پیشرفت را برای آینده‌ای بهتر مهیا می‌کند.

به گفته وی، روسیه به‌عنوان یک‌قطب قدرتمند سیاسی و اقتصادی در همسایگی ایران قرار دارد که طی دهه گذشته به‌عنوان یک کشور دوست، فرصت‌های بی‌بدیلی برای توسعه مناسبات اقتصادی و سیاسی در اختیار کشورمان قرار داده و ایران نیزتلاش کرده است با تکیه‌بر حسن روابط، فرصت‌های همکاری متقابلی را در اختیار روسیه قرار دهد.

همین زمینه‌های همکاری بین دو کشور قرار است در این رویداد فناورانه به دانش‌بنیان‌های توانمند و علاقه‌مند به همکاری با این کشور ارائه شود.

همچنین در آذرماه امسال هم مهدی قلعه‌نوعی رییس مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پس از سفر به ازبکستان با بیان این‌که به دنبال ایجاد پایگاه دائمی صادراتی ایران در ازبکستان هستیم، گفت: سرمایه‌گذاران ایرانی مقیم ازبکستان یا کسانی که شریک ازبکی دارند را برای همکاری با مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری برای ایجاد پایگاه دائمی صادراتی ایران بررسی کردیم.

به گفته وی، «عرضه و نمایش محصولات در اتاق نمایش به‌صورت دائمی حداقل برای مدت یک سال»، «ارائه خدمات ثبت شرکت و افتتاح حساب بانکی»، «ثبت دارو و محصولات»، «اخذ استانداردهای لازم کشورهای میزبان»، «انجام تحققیات بازار، بازاریابی و فروش محصولات»، «شرکت در نمایشگاه‌های تخصصی کشورها»، «اعزام هیئت‌های خارجی به تهران» و «پذیرش شرکت‌های ایرانی در کشورهای هدف» ازجمله خدمات این پایگاه‌های صادراتی است.

برچسب‌ها ازبکستان روسیه شرکت دانش بنیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ازبکستان روسیه شرکت دانش بنیان ازبکستان روسیه شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری روسیه و ازبکستان فرصت های همکاری بین المللی دانش بنیان دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۵۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است