Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح صبح امروز یکشنبه در حاشیه برگزاری هشتمین جلسه هیات امنای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و در جمع خبرنگاران ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه (س) گفت: این جلسه هیات امنا در آستانه آغاز چهلمین سالگرد حادثه بزرگ سربلندی ملت ایران دفاع مقدس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله موضوعات این جلسه بحث در مورد چگونگی گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در  سال ٩٩ بود. علاوه بر این، درباره توسعه خلق آثار هنری و آثار مکتوب دفاع مقدس تصمیمات اساسی گرفته شد.

او ادامه داد: همچنین در این جلسه درباره برنامه ها و بودجه سال آینده نیز بحث و تبادل نظر شد. پیشنهادهای اساسی درباره خلق یک اثر مستند ماندگار در صدا و سیما برای دفاع مقدس بحث و تصمیم گیری شد که به عنوان یک سند تمام کننده و حرف آخر در دفاع مقدس براساس ۵۶ پروژه پژوهشی که ظرف ١٣ سال در مجموعه نیروهای مسلح و دستگاه‌های کشور در حال تدوین است.

سرلشکر باقری اظهار کرد: این کار حاصل تحقیق فوق العاده زیربنایی و اساسی صورت گرفته در همه صنوف است که در مراحل پایانی خود قرار دارد و بناست یک اثر مستند ماندگار و طولانی برای دفاع مقدس و با مشارکت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در صداوسیما تولید شود.

او افزود: در این جلسه تصمیمات بسیار اساسی درباره مسأله‌های مهم دفاع مقدس اتخاذ شد که براساس زمان بندی های در نظر گرفته شده عمل خواهد شد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح درباره موزه‌های دفاع مقدس و روند پیشرفت ساخت آنها نیز تصریح کرد: مسئولان امر در حال ساخت ١٠ موزه استانی دفاع مقدس هستند. البته بیش از ١٠ موزه دیگر برای سال آینده افتتاح می شود که در ابن جلسه تصمیمات مربوط به آن اتخاذ شد. مسأله محتوای این موزه ها هم براساس همان پژوهش های بنیادین غنی شده و در اختیار مجموعه مخاطبین که ملت عزیز ایران هستند قرار بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارتش سپاه ستاد کل نیروهای مسلح دفاع مقدس نیروهای مسلح دفاع مقدس سال آینده ١٠ موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۵۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی بویری در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: با توجه به وضعیت ویترین‌ها و آثار شاخص و منحصر به‌فرد موجود در آن‌ها که بعضاً سال‌ها بود در وضعیت نامطلوبی قرار داشت و جز پایش‌های موزه‌ای امکان حفاظتی دیگری نداشتند، پس از ارزیابی و اولویت‌سنجی براساس پایداری وضعیت و همچنین وضعیت نمایش موزه‌ای بر اساس اولویت‌های استاندارد این حوزه و ارزش‌گذاری بر حفظ آثار تاریخی و حفظ شأن و ارزشمندی آثار و نیز احترام به بیننده موزه‌ای، مرمت هفتاد اثر با نظارت معاون میراث‌ فرهنگی استان و کارشناس پایگاه میراث‌ جهانی به عنوان ناظر مقیم در دستورکار قرار گرفت.


سرپرست پایگاه میراث‌ جهانی شوش ادامه داد: در این راستا، هفتاد شیء از بخش‌های مختلف پیش از تاریخ، تاریخی و اسلامی از جنس سفال و شیشه، به‌منظور عملیات حفاظت و مرمت به کارگاه و آزمایشگاه مرمت پایگاه میراث‌جهانی شوش انتقال یافتند و پس از طی فرآیند حفاظت و مرمت، به تالارهای موزه و ویترین‌های نمایش برای بازدید عموم برگردانده شدند.

وی با اشاره به اینکه آثار تاریخی مرمت‌ شده در این طرح شامل اشیایی از دوره‌های تاریخی مختلف از جمله پیش از تاریخ، عیلامی، هخامنشی، اشکانی، ساسانی و اسلامی و از جنس سفال و شیشه بودند، افزود: شاخص‌ترین این آثار، لیوان‌های منقوش، ظرف‌ها وجام‌های پیش از تاریخ موزه بودند که وضعیت حفاظت و مرمتی آن‌ها نامطلوب و به علت حساسیت آن‌ها سال‌ها بود که دست‌ نخورده باقی مانده بودند که در این طرح، اشیاءِ یادشده، بازبینی و مستندنگاری دقیق شدند و پاک‌سازی آثار از رسوبات و آلاینده‌های محیطی نیز انجام شد.

همچنین حذف آثار مرمت‌های متعدد و کهنه و نیز الحاقات هم در دستورکار قرار گرفت و اتصالات جدید و مرمت بخش‌های کمبود با تکیه بر استانداردهای جهانی این حوزه و استحکام‌ بخشی ساختار نیز روی آن‌ها اجرا شد و برای مشاهده عموم دوباره در موزه قرار گرفتند.

بویری بیان کرد: موزه باستان‌ شناسی شوش در سال ۱۳۴۵، در جوار قلعه و محوطه باستانی شوش گشایش یافت و از شاخص‌ترین موزه‌های ایران به‌شمار می‌رود که آثار ارزشمندی از دوره‌های مختلف باستانی ایران را در خود جای داده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899653

دیگر خبرها

  • بازدیدشهردار تبریز از پروژه عظیم باغ موزه دفاع مقدس در پارک موزه شمیم پایداری تبریز
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • برخورد با ساخت و ساز غیر مجاز در غرب تهران
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • سراسرنمای مقاومت باغ موزه دفاع مقدس پنج‌روز تعطیل شد