Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@20:44:55 GMT

توزیع تلگرامی تن‌ های ماهی‌ ۷هزارتومانی

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۱۶۳۴۷

توزیع تلگرامی تن‌ های ماهی‌ ۷هزارتومانی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خراسان، اما کارخانه‌های تولید این کنسروهای مشکوک، دقیقا کجا قرار دارنــد و در چه شرایط و با چه مواد اولیه‌ای، اقدام به تولید کنسروی می‌کنند که با قیمت 4500تومان به توزیع‌کننده و فروشنده عرضه می‌شود؟ در گزارش قبل، «مقدسی» بازرس سازمان صمت توضیح داد که: «به این دلیل که کارخانه تولید کننده این کنسروها، خارج از خراسان‌رضوی قرار دارد، ما پیگیری‌هایی را از طریق سازمان صمت و سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده استان مربوط، برای یافتن و بررسی شرایط کارخانه و آزمایش روی محتوای کنسرو و کشف دلایل عرضه این محصولات با چنین قیمت‌هایی شروع کرده‌ایم و این استعلام‌ها و نامه‌نگاری‌ها برای برخورد قاطع با تولیدکنندگان این کنسروها همچنان ادامه دارد، اما به دلیل این که این کارخانجات خارج از استان قرار گرفته، روند پیگیری‌ها زمان‌بر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» 20 روز گذشته است و دوبـاره ماجرا را از سازمان صمت استان، پیگیری می‌کنیم.

این جا کارخانه نیست؛ این جا محل توزیع است

چیزی هم نمی‌فروشیم

«مهدی ارشـاد» بازرس سازمان صمت توضیح می‌دهد: «بعد از ورود خراسان‌رضوی و سازمان صمت به موضوع فروش کنسروهای هفت هزارتومانی، فروش این کنسروها تا حد بسیار زیادی در حاشیه جاده متوقف شد. در کنار انتظار برای پاسخ سازمان صمت دیگر استان‌ها به نامه‌نگاریِ ما، خودمان به عنوان خریدار وارد عمل شدیم و با شماره‌‌هایی که به عنوان کارخانه تولیدکننده، نامشان روی قوطی های کنسرو درج شده بود تماس گرفتیم. سه شماره متعلق به سه کارخانه پاسخ گو نبودند و شخصی که شماره کارخانه چهارم را پاسخ داد، اظهار کرد: «این جا کارخانه تولید کنسروماهی نیست و ما تنها وظیفه پخش و توزیع کنسروماهی را برعهده داریــم.» و وقتی اصرار کردیم قصد خرید کلی کنسرو ماهی از این برند، برای پخش در سراسر خراسان رضوی را داریم، فرد پاسخ گو ادعا کرد: «تا خرداد سال آینده، چیزی برای فروش نداریم» و از دادن هرگونه نشانی کارخانه یا محل توزیع، خودداری کرد. در ادامه، از آن جا که طی گفت‌وگو با فروشندگانِ وانتی این کنسروها و بررسی صورتحساب های خریدشان، به نشانی‌هایی از محل پخش کنسروهای مشکوک در مشهد دست پیدا کرده بودیم، به این نشانی ‌ها مراجعه کردیم اما هر بار به در بسته خوردیم؛ یعنی درها چفت و بست بود و هیچ کس پاسخ گو نبود  تا این که بالاخره دوسه روز قبل، با کمیــن در نزدیکی یکی از نشانی ها که انبار بزرگی واقع در خیابان رسالت بود، چند هزار کنسروماهی، از همین کنسروهای مشکوک کشف شد و مالک انبار برای ارائه توضیحاتی در این باره که می‌توانست سرنخی باشد برای یافتنِ سرمنشأ تولید تن‌های‌ماهی هفت هزارتومانی، به بخش بازرسی سازمان صمت استان فراخوانده شد. منتها با شنیدن اظهارات و بررسی صورتحساب ها، مشخص شد این شخص به‌شکل اینترنتی و از طریق تلگرام، کنسروهای ماهی را از توزیع کنندگان خریــده است و نشانی و شماره معتبری در دست ندارد.»

15 روز از نامه‌نگاری می‌گذرد و هنوز خبری از پاسخ و نتیجه نیست

«مهدی مقدسی» کارشناس‌بازرس سازمان صمت هم، در پاسخ به این سوال که نتیجه نامه‌نگاری با سازمان صمت دیگر استان‌ها به کجا رسید و بالاخره تکلیف این کنسروها چیست، توضیح می‌دهد: «از آن جا که بعید نیست کارخانه هایی که نشانی و شماره‌شان روی این کنسروها درج شده، وجود خارجی نداشته باشد و بالطبع، برای روند تولیدشان گواهی های لازم برای رعایت استانداردهای موردنیاز دریافت نشده باشد، در حال بررسی دقیق کیفیت و استاندارد این کنسروها هستیم. همان طور که وعده داده شده بود، با سازمان صمتِ چهار استان که به‌واسطه درج نامشان روی این کنسروها، درگیر ماجرا هستند یعنی گلستان، مازندران، سیستان و بلوچستان و هرمزگان، برای کشف و بازرسی کارخانه تولیدکننده این کنسروها نامه نگاری انجام شده و بناست نمایندگانی از سازمان صمت، استاندارد و غذا و داروی هر استان، به بررسی دقیق این ماجرا بپردازند اما تا امروز، خبری نشده و با گذشت 15 روز از ارسال نامه، تنها پاسخی که دریافت شده، از سوی سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان کشور است که در قالب نامه ای به سازمان صمت استان‌های مربوط تاکید کرده پیگیری های لازم را در استان‌شان انجام دهند. در نهایت، یا مشخص می شود که این کارخانه ها وجود خارجی ندارند یا معلوم می شود وجود دارند اما متخلف اند که در هر دو صورت، با عاملان برخورد می شود و اسناد و نتایج در آینده نزدیک رسانه ای خواهد شد. به هر حال، چیزی که مشخص است، این است که عوامل تولید و پخش این کنسروها، اقدام به تشکیل یک شبکه امن توزیع در سراسر کشور کرده‌اند، به‌شکلی که با افرادی که نمی‌شناسند از جمله بازرسِ ما، وارد معامله نمی‌شوند. برداشت ما این است که این افراد، حالا که تقریبا بازار خراسان‌رضوی را از دست داده اند، به سراغ استان های دیگر می روند تا محصولات بی‌کیفیتشان را در دیگر نقاط عرضه کنند و براین اساس، برخورد با این شبکه، نیازمند یک عزم کشوری است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ماهی تن کنسرو ماهی تن قیمت ماهی تن تولید کنسرو سازمان صمت استان کارخانه تولید خراسان رضوی کارخانه ها نامه نگاری پیگیری ها استان ها پاسخ گو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۶۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت دلار به کانال ۵۹هزار

امتداد - دلالان سبزه‌میدان با پیش‌بینی ادامه کاهش قیمت دلار معتقدند نرخ‌های تلگرامی موثق نیست و دلار به‌قیمت تلگرامی در بازار خریدار ندارد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، گزارش تصویری تسنیم از بازار دلار سبزه‌میدان حاکی از کاهش قیمت دلار به کانال ۵۹ هزار است. دلالان سبزه‌میدان با پیش‌بینی ادامه کاهش قیمت دلار، معتقدند نرخ‌های تلگرامی موثق نیست و دلار به‌قیمت تلگرامی در بازار خریدار ندارد.

 

      دانلود

کد ویدیو   برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند
  • بازگشت دلار به کانال ۵۹هزار
  • چین بهاره برگ سبز چای در باغ‌های شمال
  • فیلم/ آجرلو: اقای فرزین دلار تلگرامی واقعیت دارد
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند