Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@16:12:33 GMT

ورزش اصفهان محتاج هوایی تازه

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۱۶۷۶۶

ورزش اصفهان محتاج هوایی تازه

یکی از بهترین راه ها برای دسترسی به استعدادها و شناسایی آنها آموزش و پرورش است که عدم وجود تعامل مطلوب جهت شناسایی استعداد های ورزشی در سنین پایه ضربه بسیار سنگینی به ورزش اصفهان وارد می کند.

به گزارش ایمنا، ورزش اصفهان در چندین سال گذشته با یک ثبات مدیریتی خوب مواجه بوده، اما همیشه ثبات، باعث ایجاد نفع برای جامعه نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بخواهیم این موضوع را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم باید عنوان کنم اگر به فردی بگویند شما را می‌خواهند به عنوان مدیر منصوب کنیم اهداف و برنامه‌هایت چیست؟ قطعاً صحبت از سه نوع برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت می‌کند.

البته در کشور ما به علت عدم ثبات در مدیریت، مدیران کمتر به برنامه‌های بلند مدت فکر می‌کنند اما ثبات مدیریت در ورزش اصفهان می‌توانست موجب شود کارهای بزرگی صورت پذیرد. بعد از اجرا برنامه‌ها، مدیران کلکسیونی از موفقیت‌های به دست آمده را گزارش می‌دهند که ورزش هم از این منظر مستثنا نیست و آنچه بیشتر در ورزش نمود می‌کند قهرمانی‌ها و عملیات عمرانی است.

در بُعد قهرمانی بیشترین درصد موفقیت یک مدیر برنامه محور را می‌توان در کسب سهمیه و گرفتن مدال المپیک ترسیم کرد. در اصفهان این اتفاق برای اولین بار توسط سهراب مرادی، در چهار سال گذشته رخ داده است که آن زمان از مدیریت فعلی ورزش اصفهان حدود سه سال گذشته بود.

چند ماه تا شروع المپیک ۲۰۲۰ توکیو باقی مانده و بیش از ۲۵ سهمیه توسط ورزشکاران ایرانی به دست آمده است و همچنان امید ورزش اصفهان به سهراب مرادی است تا در گام اول سهمیه بگیرد و در گام بعدی مدال چهار سال گذشته خود را بتواند تکرار کند، اما متأسفانه مثل اینکه او از وضعیت ورزش اصفهان رضایت ندارد.

داشته‌ای همچون سهراب مرادی را ناراضی کرده‌ایم و حتی نتوانسته‌ایم با وجود ثبات در مدیریت ورزش اصفهان، ورزشکاری مرغوب در سطح وی بسازیم.

این موضوعات نشان می‌دهد که با وجود این ثبات اهداف بلند مدتی برای ورزش اصفهان تعریف نکرده‌ایم، هرچند این مبحث مختص المپیک ۲۰۲۰ توکیو نیست. در المپیک ۲۰۱۸ جوانان آرژانتین، اصفهان تنها یک نماینده در رشته شنا داشت که فرد اعزام شده جایگاهی بهتر از یازدهمی به دست نیاورد.

تا المپیک ۲۰۲۲ جوانان مراکش دو سال زمان باقی مانده و اصفهان در رشته‌هایی مثل شنا، کاراته، تکواندو و ووشو می‌تواند حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد که البته در این مورد هم تا به حال هیچ اقدامی صورت نگرفته است. امکان دارد بگویند المپیادهای استعداهای برتر به صورت شهرستانی و استانی اقدامی برای المپیک جوانان است که باید در جواب گفت با توجه به زمان باقی مانده صرفاً برگزاری چنین مسابقاتی تنها برای پاک کردن صورت مسئله است و نمی‌تواند چاره ساز باشد.

متولی ورزش اصفهان پایین‌ترین سطح همکاری و همدلی را با ارگان‌های دیگر بخصوص ارگان مهم و تأثیرگذاری مانند آموزش و پرورش دارد. یکی از بهترین راه‌ها برای دسترسی پیدا کردن به استعدادها و شناسایی آنها آموزش و پرورش است که عدم وجود تأمل مطلوب جهت شناسایی مستعدان ضربه بسیار سنگینی به ورزش اصفهان وارد کرده است.

در بخش عمرانی نیز کلکسیون ورزش اصفهان همچنان خالی است و دارا بودن جایگاه ۲۶ در سرانه ورزشی کشور سندی محکم بر این موضوع خواهد بود. اگر این بخش مهم در اهداف و برنامه‌های بلند مدت دیده و گنجانده می‌شد و همچنین قدرت و توانایی لازم در مدیریت وجود داشت قطعاً در یک پروسه پنج تا هفت سال می‌توانستیم سرانه ورزشی اصفهان را به صورت بسیار چشمگیری بهبود ببخشیم و فقط ورزشگاه نقش جهان را محور صحبت‌های انجام شده قرار ندهیم و تنها به آن افتخار نکنیم.

ورزشگاه نقش جهان برای یک تیم ورزشی در یک رشته خاص است و تنها مشکلات آن تیم را مرتفع می‌کند و باری از مشکل کمبود فضا ورزشی برای عامه مردم برنمی دارد.

در مدیریت ثبات دار فعلی، در مبحثی همچون گردشگری ورزشی نیز بسیار ضعیف عمل شده و در هفت سال گذشته رخداد بین المللی مهمی که در خورشان ورزش اصفهان باشد توسط متولی ورزش اصفهان برگزار نشده است و این در حالیست که استان مرزی آذربایجان غربی در سال جاری میزبانی چندین رخداد بین المللی مهم همچون لیگ جهانی والیبال و یا مسابقات جام وحدت و دوستی کاراته بوده است.

در حال حاضر هم میزبانی مسابقات والیبال جوانان آسیا برای سال آینده به اصفهان سپرده شده که باید این توضیح را عنوان نمایم که در دو سال اخیر اصفهان در این بخش ملی پوشی نداشته است و هدف از این میزبانی هم شاید برای پاک کردن صورت مسئله باشد. با تمام این تفاسیر ثبات در مدیریت بسیار خوب است، اما برخی شروط در مدیریت ورزش اصفهان رعایت نشده و کلکسیون ورزش اصفهان خالی از موضوعات درخور شأن برای این استان است لذا ورزش اصفهان کاملاً نیازمند هوایی تازه است تا جانی دوباره بگیرد.

یادداشت از: سعید انالی - کارشناس ارشد مدیریت ورزشی

کد خبر 409707

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ورزش اصفهان ورزش ایران ورزشگاه نقش جهان ورزش شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ثبات در مدیریت آموزش و پرورش مدیریت ورزش سهراب مرادی ورزش اصفهان باقی مانده برنامه ها سال گذشته بلند مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۶۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟

به گزارش همشهری آنلاین_ مهدی اسماعیل پور، سازمان ورزش برای اینکه اقشار مختلف جامعه از ورزش و مزایای آن بهره مند شوندکه سلامت جسمی و روحی شهروندان و ایجاد شور و نشاط در جامعه است، بلیت و بهای خدمات در ورزشی اماکن متعلق به خود را با سوبسید به دست شهروندان می رساند.
افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی طبق مصوبه شورای شهر

با وجود خدمات ارزان در اماکن ورزشی متعلق به سازمان وررش، برخی رسانه ها در انتقاد به عملکرد شهرداری تهران ادعای عجیبی را مطرح کرده اند و از افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی تعرفه خدمات در برخی از اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳ خبر داده اند! در همین رابطه موضوع را از حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران پیگیری کردیم که ضمن تکذیب این موضوع، گفت:"تعرفه های اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران کاملا بر اساس مصوبه های شورای اسلامی شهر تهران بوده و افزایش نرخ اماکن ورزشی شهر تهران در سال ۱۴۰۳ برهمین اساس حدودا بین ۳۰ تا ۴۰ اقزایش داشته است.»
به اندازه تعرفه اماکن دولتی در سال گذشته
اوجاقی در ادامه تاکید می کند که سازمان ورزش شهرداری تهران ارزان ترین تعرفه خدمات ورزشی را در کشور ارائه می کند و در این رابطه می گوید: «تعرفه سال ۱۴۰۳ اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران با نرخ تعرفه های ورزشی دولت و اماکن ورزشی متعلق به وزارت ورزش و جوانان در سال ۱۴۰۲ برابری می کند. به عبارت دیگر مجموعه های خصوصی که هیچ، تعرفه اماکن ورزشی شهرداری تهران مطابق با مصوبه شورای اسلامی شهر تهران امسال به اندازه تعرفه ای است اماکن ورزشی دولتی در سال گذشته دریافت می کردند.»
تفاوت تعرفه در مناطق شمال و جنوب شهر
مدیرعامل سازمان ورزش درخصوص تفاوت تعرفه خدمات ورزشی در شمال و جنوب شهر می گوید: «تعرفه خدمات ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران به دو بخش مجموعه های درجه دو و درجه سه تقسیم بندی می شود. تعرفه خدمات ورزشی در مناطق شمال شهر یا همان اماکن ورزشی درجه دو کمی بیشتر از جنوب شهر یا همان اماکن ورزشی درجه سه است. شمال شهر شامل مناطق یک تا ۸ و همچنین منطقه ۲۲ می شود. جنوب شهر هم مناطق ۹ تا ۲۱ است. برهمین اساس میزان افزایش تعرفه در سال جاری حدودا به ۳۰ تا ۴۰ درصد می رسد.»
ارائه خدمات ورزشی با سوبسید
اوجاقی در ادامه به نرخ تعرفه برخی از رشته ها و خدمات ورزشی پر طرفدار در سال گذشته و سال جدید اشاره و آنها را مقایسه می کند: «برای مثال نرخ بلیت استخر در مناطق جنوب شهر در سال گذشته ۵۲ هزار تومان بود که امسال به ۶۷ هزار تومان افزایش پیدا کرده است. بهای استخر در مناطق شمال شهر نیز در سال گذشته ۷۷ هزار تومان بود که امسال به ۸۴ هزار تومان رسیده است. این در شرایطی است که امسال بهاتی بلیت استخر در مجموعه های دولتی بیش از ۱۰۰ هزار تومان می شود.» با یک حساب و کتاب و سرانگشتی مشخص می شود که حداکثر افزایش نرخ تعرفه خدمات ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران آنهم در رشته های ورزشی پرتقاضا و پر مخاطب در بالاترین تعرفه های اعمال شده حداکثر حدود ۴۰ درصد است که با ادعای افزایش ۱۰۰درصدی فاصله معناداری دارد!

سوبسید و تخفیف برای شهروندان

اوجاقی با اشاره به این موضوع که شهرداری برای ورزش شهروندی سوبسید هم می دهد و بهای دریافتی از شهروندان حتی کمتر از هزینه تمام شده است، در تکمیل صحبت های خود می گوید: «سازمان ورزش شهرداری تهران و مدیریت شهری برای ارائه خدمات ورزشی به شهروندان و در بحث ورزش شهروندی نه تنها به دنبال سود دهی و درآمد زایی نیست که حتی سوبسید هم پرداخت می کند. برای مثال هزینه تمام شده هر سانس استخر تقریبا حدود ۲۰۵ هزار تومان می شود، درحالی که قیمت بلیت آن در بهترین حالت ۸۴ هزار تومان است! علاوه بر این که تعرفه های اماکن ورزشی شهرداری تهران کمتر از دولتی ها است و ارزان ترین تعرفه خدمات در کشور را داریم، در موارد بسیاری برای اقشار خاص از جمله جانبازان، خانواده شهدا، زنان سرپرست خانوار، سالمندان دارای کارت منزلت و... نیز تخفیف های ۱۰۰ تا ۵۰ درصدی نیز اعمال می شود.»

اینفو:
۳۰تا ۴۰ درصد میزان افزایش تعرفه های ورزشی شهرداری تهران
۲۰۵ هزار تومان نرخ تمام شده استخر
۸۴ هزار تومان قیمت بلیت استخر در بهترین حالت
یک تا ۸ و ۲۲ مناطق شمال شهر (اماکن درجه ۲)
۹ تا ۲۱ مناطق جنوب شهر(اماکن درجه ۳)
تعرفه برخی از خدمات ورزشی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته:
۵۲ هزار تومان نرخ سال گذشته استخر(جنوب شهر)
۶۸ هزار تومان نرخ سال ۱۴۰۳(جنوب شهر)
۷۷ هزار تومان نرخ سال گذشته استخر(شمال شهر)
۸۴ هزار تومان نرخ سال ۱۴۰۳(شمال شهر)

کد خبر 849532 برچسب‌ها مردان وزارت ورزش و امور جوانان ورزش معلولان شهرداری شهردارى تهران ورزش زنان ورزش بانوان تهران ورزش ورزش همگانی پایتخت

دیگر خبرها

  • ورزش در سلامت سازمانی و بهره وری نقش ممتاز دارد
  • رئیسی: وعده مدیریت ورزشی با مدیر ورزشی را عملی کردیم
  • صادرات ۱۴۵ میلیون دلاری افغانستان از طریق دهلیزهای هوایی
  • مهم‌ترین ورزشی که می‌تواند شما را جوان نگه دارد (فیلم)
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود
  • تشییع پیکر مطهر ۴ شهید تازه تفحص‌شده در اصفهان
  • فیلم| تشییع پیکر مطهر شهدای تازه تفحص شده در اصفهان