Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، 11 نیاز فناورانه این شرکت را اعلام کرد و در میان آنها از مواردی مانند تهیه نرم‌افزار مدیریت یکپارچه چاه و مخزن، ساخت شیرهای فرازآوری با گاز و بومی‌سازی تکنولوژیک توپک هوشمند نام برد.
به گزارش خبرنگار شانا، سعید کوتی امروز (یکشنبه، 27 بهمن‌ماه) در گردهمایی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های صنعت نفت و ارائه نیازهای فناورانه، به تشریح نیازهای فناورانه شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب پرداخت و گفت: بومی‌سازی تکنولوژی توپک هوشمند و استفاده از آن، پردازش متمرکز (موازی) و رایانش ابری، داده‌کاوی و تحلیل داده‌ها و هوشمندسازی، اندازه‌گیری نقطه شبنم گازهای ترش با رطوبت بالا، سامانه گزارش‌گیری هوشمند آنلاین (ایجاد سیستم‌های برخط اندازه‌گیری)، فناوری ساخت ظروف نمونه‌گیری تحت فشار، پیستونی و مقاوم در برابر ترکیبات گوگردی، تصفیه پساب‌های صنعتی فوق‌شور با هدف استفاده مجدد صنعتی/ آبیاری، ساخت شیرهای فرازآوری با گاز و جایگاه مخصوص آنها، جمع‌آوری و استفاده ایمن گازهای ترش و اسیدی تولیدی، تهیه نرم‌افزار مدیریت یکپارچه چاه و مخزن و تهیه نرم‌افزار شبیه‌سازی مشبک‌کاری با قابلیت اتصال به نرم‌افزارهای شبیه‌سازی چند فازی جریان، 11 نیاز فناورانه این شرکت به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: ما در آغاز با قطعه‌سازی آغاز کردیم و امروز به ساخت تجهیز دست یافته‌ایم و با افتخار باید بگویم هم‌اکنون توربین ساخت داخل در مناطق نفت‌خیز جنوب فعال است.
کوتی به تشریح فعالیت‌های تعریف‌شده شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب پرداخت و افزود: این شرکت حدود 80 درصد نفت خام و 16 درصد گاز کشور را تولید می‌کند و 80 مخزن هیدروکربوری را در گستره عملیاتی خود دارد.
به گفته وی، بیش از 100 واحد بهره‌برداری نفت و گاز، ایستگاه‌های تقویت و تزریق گاز، تأسیسات نمک‌زدایی و ... در این شرکت راهبری می‌شود و 20 هزار انواع ماشین‌آلات دوار در این شرکت در مدار عملیاتی قرار دارند.
کوتی ادامه داد: این شرکت نسبت به شناسایی نیازهای فناورانه خود به‌منظور بهره‌مندی از همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع این نیازها اقدام کرده و ایجاد دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها را نیز در دستور کار قرار داده است.
وی راهبردهای پژوهش و فناوری این شرکت را برشمرد و گفت: در نمایشگاه امسال اهواز، 7500 قلم کالای مورد نیاز شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب را در فرمت یک سی‌دی به شرکت‌های حاضر ارائه دادیم تا در جریان نیازمندی‌های ما قرار گیرند.
گردهمایی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های صنعت نفت صبح امروز (یکشنبه، ٢٧ بهمن‌ماه) با حضور وزیران نفت و علوم، تحقیقات و فناوری در مرکز همایش‌های بین‌المللی پژوهشگاه صنعت نفت آغاز به کار کرد و عصر روز (سه‌شنبه، 29 بهمن‌ماه) به کار خود پایان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب شرکت های دانش بنیان نیازهای فناورانه تهیه نرم افزار نیاز فناورانه بهمن ماه صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۹۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مین‌زدایی ۳.۵ میلیون هکتار از مناطق مرزی غرب و جنوب غرب توسط ارتش

دریافت 200 MB کد خبر 6094756

دیگر خبرها

  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اعلام آماده‌باش در مناطق نفت‌خیز جنوب برای آب‌گرفتگی‌های احتمالی
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  • مین‌زدایی ۳.۵ میلیون هکتار از مناطق مرزی غرب و جنوب غرب توسط ارتش
  • آماده سازی ۵۵ هکتار زمین ملی مسکن در رودبارجنوب
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان