Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پتروایران نیازهای فناورانه این شرکت را برشمرد و با اشاره به اهمیت خوردگی در صنعت نفت به‌ویژه در تاسیسات فراساحلی، دستیابی به پوشش‌های پیشرفته صنعتی ضدخوردگی و ضدسایش را به‌عنوان یکی از نیازهای فناورانه این شرکت برشمرد.

به گزارش خبرنگار شانا، سپهر سپهری امروز (یکشنبه، ۲۷ بهمن‌ماه) در نخستین روز گردهمایی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های صنعت نفت و ارائه نیازهای فناورانه با بیان این مطلب، به تشریح نیازهای فناورانه پتروایران پرداخت و عناوین آن را به شرح زیر اعلام کرد: پوشش‌های پیشرفته صنعتی ضدخوردگی و ضدسایش، توسعه فناوری‌های جدید مرتبط با تصفیه پساب واحدهای نمک‌زدایی صنایع بالادستی و تولید (Produced Water)، پاک‌سازی خاک و آب‌های زیرزمینی آلوده به هیدروکربن، نانوسیالات انتقال حرارت، نانواکسیدهای فلزی و نانوغشاها، روبات‌های بازرسی خطوط لوله فرآیندی، یوتیلیتی و سیستم تصفیه پساب صنعتی، طراحی و اجرای عملیات شکاف هیدرولیکی و طراحی و توسعه ابتکارات فناورانه به‌منظور پیشبرد پروژه تحول دیجیتال در شرکت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بخش تعمیرات در آینده صنعت نفت ایران بیش از پیش حائز اهمیت خواهد بود و در این میان، بحث خوردگی و تدبیر برای مقابله با آن باید بیش از پیش مدنظر قرار گیرد.

سپهری با بیان اینکه پتروایران در دو دهه اخیر بیش از ۷ میلیارد یورو پروژه در بخش‌های دریا و خشکی اجرا کرده است، ادامه داد: این شرکت به دنبال راه‌حل‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت با نگاه بلندمدت و با استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است.

مدیرعامل پتروایران امضای قراردادهای بلندمدت و در نظر گرفتن منافع طرفین (کارفرما و پیمانکار) را برای حمایت از فعالیت شرکت‌های فعال در صنعت نفت ضروری دانست و این را هم یادآور شد که شرکت‌های داخلی می‌توانند به‌ویژه در شرایط تحریم برای اقتصاد کشور راهگشا باشند.

وی با بیان اینکه نباید تنها در دوران تحریم به شرکت‌های داخلی اتکا کرد، گفت: واقعیت این است که تحریم نه کاغذپاره است، نه آنقدر بزرگ که نتوان با آن مقابله کرد، زیرا توان داخلی ظرفیت مطلوبی پیش روی ما گذاشته است، اما باید واقع‌بین بود و پذیرفت که تحریم هزینه‌های زیادی را بر ما تحمیل می‌کند.

گردهمایی سه‌روزه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های صنعت نفت و ارائه نیازهای فناورانه از صبح امروز (یکشنبه، ۲۷ بهمن‌ماه) در مرکز همایش‌های بین‌المللی پژوهشگاه صنعت نفت آغاز به‌کار کرد و عصر روز سه‌شنبه (۲۹ بهمن‌ماه) به کار خود پایان می‌دهد.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت های استارت آپی مدیریت خوردگی شرکت های دانش بنیان نیازهای فناورانه صنعت نفت بهمن ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۹۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن

نفت و گاز از ارکان اقتصادی کشورهایی مانند ایران که از منابع عظیم برخوردارند، به شمار می رود. طی سالیان گذشته، درآمدهای نفتی تأمین کننده بخش مهمی از بودجه کشور بوده اند. طی سال های اخیر اقداماتی در راستای کاستن از وابستگی کشور به درآمدهای نفت و گاز صورت گرفته، اما همچنان این منابع مهم ترین تأمین کننده ارز مورد نیاز کشور به شمار می روند.

تحریم کنندگان با علم به اهمیت درآمدهای نفت و گاز برای کشور، به تحریم این صنایع اقدام کردند. در وهله اول، دسترسی ما به اقلام راهبردی در این صنایع مسدود شد و در مرحله بعد فروش نفت و گاز را تحریم کردند. هدف این بود که از دسترسی ما به درآمدهای نفتی جلوگیری شود، تا جائیکه تحت فشار قرار بگیریم و تسلیم شویم.

دولت سیزدهم تصمیم جدی خود را در راستای خنثی سازی تحریم ها در ابتدای روی کار آمدنش اعلام کرد. در این راستا، سیاست هایی به اجرا گذاشته شد که از جمله مهم ترین آن ها می توان به ، استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی و داخلی کشور، تمرکز بر توسعه زنجیره ارزش محصولات و افزایش بهره وری در تولید گاز و کاهش هدررفت گاز اشاره کرد. در نهایت تمامی این سیاست ها نتیجه داد. به نحوی که طی سال گذشته میلادی به رشد اقتصادی 5.4 درصدی دست یافتیم.

 شهباز حسن پور، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به این موضوع که وزارت نفت عملکرد موفقی در زمینه فروش نفت و گاز در شرایط تحریم داشته است، تصریح کرد: مسئولان کشور در وزارتخانه های مختلف از جمله وزارت امور خارجه و وزارت نفت در زمینه یافتن راه هایی برای فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریم تلاش های بسیاری کردند. این تلاش ها در نهایت ما را به رکوردزنی در فروش نفت طی چند سال گذشته رساند.

حسن پور ادامه داد: سیاست هایی به منظور عبور از شرایط تحریم طی سال های گذشته توسط دولت سیزدهم به اجرا گذاشته شد. یکی از این سیاست ها، توسعه زنجیره ارزش محصولات است. این سیاست مزیت های بیشماری برای کشور دارد و به درستی توسط دولت در دستور کار قرار گرفته است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: متاسفانه در سطوح مختلف در کشور درگیر خام فروشی هستیم. به این ویژه این موضوع را در صنایع نفت و گاز مشاهده می کنیم. هر چقدر بتوانیم به توسعه زنجیره ارزش محصولات بپردازیم، نفع بیشتری نصیب کشور می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی بخش نفت و گاز در شرایط تحریم بسیار مهم بوده است. طی سالیان گذشته تلاش کرده ایم به انحای مختلف با تحریم ها برخورد کنیم. دولت سیزدهم سیاست اتکای به خود، تمرکز بر توسعه برداشت گاز به کمک توان داخلی که نمود آن در فاز 11 پارس جنوبی اتفاق افتاد و در نتیجه تمرکز بر رشد بهره وری و دیپلماسی موفق منطقه ای در حوزه توسعه تجارت گاز توانسته است که رشد اقتصادی مطلوبی کسب کند و باید برای تداوم رشد اقتصادی پایدار در این بخش به تداوم اجرای سیاست هایی مانند استفاده حداکثری از توان داخلی و دانش بنیانی ادامه دهد.

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه