Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر مستندسازی اموال و املاک دستگاه‌های دولتی، گفت: مولدسازی و مدیریت دارایی‌های دولت یکی از راهکارهای ضروری برای تأمین منابع مالی دولت در قانون بودجه است و همه دستگاه‌ها موظف به اجرای آن هستند.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، خاطرنشان کرد: تعرض به اموال و املاک دولت در بسیاری از مواقع ناشی از این است که دستگاه‌ها اموال خود را مستندسازی نکرده‌اند و این موضوع باید از سوی دستگاه‌ها جدی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر ایجاد ضمانت‌های اجرایی برای تحقق پروژه مولدسازی و مدیریت دارایی‌های دولت تأکید کرد و گفت: برخی از مدیران دستگاه‌ها در استفاده بهینه از دارایی‌های خود دچار محافظه‌کاری هستند که دستگاه‌های نظارتی باید با اتخاذ تدابیر لازم، زمینه تسهیل این امر را فراهم کنند.

پورمحمدی، بلااستفاده ماندن برخی از اموال دولتی را هدررفت منابع عنوان کرد و گفت: عدم استفاده از دارایی‌های دولتی ناشی از ضعف مدیریتی است و این موضوع باید در ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه به بارش سنگین برف در مناطقی از استان اشاره کرد و با قدردانی از تلاش‌های ستاد مدیریت بحران بویژه اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان در بازگشایی محورهای مواصلاتی و راه‌های دسترسی، از همه دستگاه‌های اجرایی خواست تا در مواقع بحرانی، امکانات خود را در اختیار دستگاه‌های مسئول قرار دهند.

وی اظهار داشت: خوشبختانه مشکل خاصی در محورهای اصلی استان به وجود نیامد و بسیاری از راه‌های روستایی نیز بازگشایی شده و امکانات ضروری در بین روستاییان توزیع شده است.

پورمحمدی از اظهارات خلاف واقع برخی از افراد درخصوص کم‌کاری دستگاه‌های مسئول انتقاد کرد و گفت: وظیفه دستگاه‌های اجرایی، خدمت به مردم است؛ اما در این میان برخی با بی‌توجهی به ضرورت مشارکت و احساس مسئولیت اجتماعی در حل معضلات و بحران‌ها، سعی در بی‌کفایت جلوه دادن دستگاه‌های اجرایی دارند.

استاندار آذربایجان شرقی درخصوص پیشرفت سند تدبیر توسعه استان نیز گفت: تمرکز نظام برنامه‌ریزی در کشور و نبود اختیارات کافی برای دستگاه‌های استانی، موجب شده است که سازمان برنامه و بودجه استان ابزاری برای تحقق اهداف این سند نداشته باشد.

وی افزود: البته وزارت کشور از دستگاه‌ها خواسته است که اختیارات مورد نیاز خود را شناسایی و اعلام کنند تا تفویض این اختیارات به استان‌ها، در هیأت دولت مطرح شود.

پورمحمدی درخصوص طرح حفاظت و توسعه سبزی‌باغ در شهر تبریز هم گفت: سبزی‌باغ‌های تبریز از نظر فرهنگی، کشاورزی و زیستی جزو سرمایه‌های ما هستند که باید از آنها صیانت کنیم.

وی با اشاره به اینکه تبریز در گذشته تاریخی خود یک باغ‌شهر بوده، افزود: متأسفانه بسیاری از باغات تبریز از بین رفته و ساخت‌وساز در اراضی باغی این شهر گسترش یافته است و با این وضعیت، آینده تبریز نگران‌کننده است.

پورمحمدی بر تشکیل کارگروهی متشکل از افراد دلسوز و متخصص برای ارائه راهکارهای حفظ و صیانت از فضای سبز و زمین‌های باغی شهر تبریز، گفت: در یک و نیم سال اخیر که از مسئولیت بنده در استانداری می‌گذرد، اجازه تغییر کاربری حتی یک متر از فضای سبز را نداده‌ایم.

 استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به اینکه شورای برنامه‌ریزی، عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری در استان است، بر تشکیل منظم جلسات کارگروه‌های تخصصی ذیل این شورا تأکید کرد.

در این جلسه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی درخصوص پروژه مولدسازی و مدیریت دارایی‌های دولتی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان درخصوص طرح حفاظت و توسعه سبزی‌باغ و بوم‌گردی تبریز و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان درخصوص پیشرفت سند تدبیر توسعه استان و داشبورد مدیریتی شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان گزارش دادند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز پور محمدی مولدسازی و مدیریت دارایی های دولت استاندار آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی دستگاه های اجرایی شورای برنامه ریزی اموال و املاک توسعه استان دستگاه ها سبزی باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۹۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از معلمان نخستین مدرسه در زندان تبریز

در این مراسم از ۱۷ معلم مدرسه دولتی امید در زندان مرکزی تبریز و فعالان آموزشی این زندان قدردانی شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در این مراسم با اشاره به نقش و جایگاه معلم در تربیت و آموزش و ارتقای مهارت و رشد و شکوفایی حوزه‌های مختلف تاکید کرد: اگر از دستگاه تعلیم و تربیت غفلت کنیم خسارت‌های جبران ناپذیری به کشور وارد می‌شود.

علیلو افزود: متاسفانه دولت‌ها به جایگاه آموزش و پرورش آنچنان که شایسته است توجه نمی‌کنند و بعضا در راستای منافع سیاسی و جناحی خود استفاده کرده اند و معلمان عاشق و دلسوز به خاطر رفتار‌های سیاسی از گردونه خارج شده اند.

مدیرکل زندان‌های آذربایجان شرقی هم با بیان اینکه توانمندسازی و آموزش مددجویان از اولویت‌های برنامه‌های تحولی قوه قضائیه است گفت: مدرسه دولتی برای اولین بار در کشور در زندان تبریز برای زندانیان بازمانده از تحصیل دایر شده وتاکنون ۵۸ نفر از آن فارغ التحصیل شده اند.

جوادی تعداد مددجویان در حال تحصیل در این واحد آموزشی را ۲۲۴ نفر در مقاطع تحصیلی نهضت سوادآموزی، ابتدایی و متوسطه عنوان کرد و خواستار مشارکت خیران برای توسعه آموزش در زندان‌های استان شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است
  • تجلیل از معلمان نخستین مدرسه در زندان تبریز
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز
  • ۱۰ مصدوم بر اثر تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت