Web Analytics Made Easy - Statcounter

ما در عصری زندگی می‌کنیم که عکاسی و به‌خصوص سلفی گرفتن برای همگان پدیده جذابی است. فرقی ندارد آن فرد، رئیس‌جمهوری در قلب واشنگتن باشد یا پسرکی پس از گل زدن در فوتبال در روستایی کوچک. این روز‌ها دیگر شاید کمتر کسی تلفن همراه خود را برای عکس گرفتن به دیگران بدهد و ما مردمان همین عصریم. در این بین کم نیستند کسانی که برای زیباتر شدن سلفی‌ها و عکس‌هایشان دست به استفاده از نرم‌افزار‌هایی می‌زنند که احتمالا از عواقب آن هم بی‌خبر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عواقبی که از قضا برای خیلی‌ها سنگین خواهد بود..

بیماری به نام سلفی
واژه انگلیسی «Selfitis» یا «علاقه بیش از حد به گرفتن عکس‌های سلفی» اولین بار سال ۲۰۱۴ معرفی شد. درست در انتهای همان سال، برای اولین بار انجمن روان‌شناسان آمریکا نظریه اعتیاد شدید به سلفی را مطرح کرد و این نظریه را معضلی جهانی دانست. آن‌ها این عادت ناشایست را جزو مشکلات روحی و روانی و البته در میان بیماری‌های روانی طبقه‌بندی کردند و آن را سندرم سلفی گرفتن نامیدند. از نظر روان‌شناسی، آن‌هایی که دائما سلفی می‌اندازند، دچار یک نوع بیماری به نام خود زشت انگاری هستند و در مقابل آن‌ها عده‌ای دیگر هم به دلیل خودشیفتگی شان دائما جلوی دوربین گوشی همراهشان قرار می‌گیرند و تصاویرشان را در شبکه‌های اجتماعی می‌گذارند تا جلب توجه کنند!

اپ‌های زیباسازی
حتما در میان عکس‌هایی که روزانه در شبکه‌های اجتماعی می‌بینید و لایک می‌کنید، متوجه تغییر در برخی عکس‌ها و چهره‌ها شده‌اید!

این تغییرات دقیقا همان نرم‌افزار‌هایی است که در این گزارش مشخصا درباره آن‌ها صحبت می‌کنیم. نرم‌افزار‌هایی که روی تلفن همراه شما نصب می‌شود و شما با عکاسی از طریق آن‌ها یا ویرایش عکستان به وسیله آن‌ها می‌توانید تغییراتی در صورت خود به وجود بیاورید. نکته جالب تعداد بالای این نرم‌افزار‌ها است و از آنجا که تعداد نرم‌افزار‌های منتشر شده برای گرفتن سلفی‌های جذاب بسیار است، پیدا کردن آن‌ها بهترین و کم‌خطرترین گزینه نیز احتمالا کمی مشکل به نظر می‌رسد!

هشدار امنیتی
در این بین، اما از آنجا که امنیت سایبری و حفاظت از حریم خصوصی کاربران در سال‌های اخیر اهمیت بسیار بیشتری پیدا کرده و از طرفی دیگر، نفوذ و هجوم هکر‌ها برای انتشار بدافزار، ویروس و سرقت‌های اطلاعاتی نیز تشدید شده است، بسیاری از کارشناسان و متخصصان فعال در حوزه فناوری با بررسی نرم‌افزار‌های مختلف موجود در فروشگاه‌های آنلاین و اینترنتی، وضعیت امنیتی آن‌ها را مورد تحلیل و آنالیز قرار می‌دهند و در صورت مواجهه و رویارویی با موارد مشکوک و آسیب‌پذیری‌های امنیتی، آن را به شرکت‌های توسعه‌دهنده مذکور اطلاع داده و به کاربران نیز با انتشار گزارش‌های به روزرسانی شده، هشدار می‌دهند تا هر چه سریع‌تر نرم‌افزار‌های مذکور را از گوشی و دستگاه خود حذف کنند. اتفاقی که متاسفانه بیشترین سهم از آن را نرم‌افزار‌های زیباسازی دارند.

این‌ها بدافزارند
چند روز قبل بود که کارشناسان فعال در حوزه فناوری و امنیت سایبری با انتشار فهرستی از نرم‌افزار‌های آلوده به بدافزار به کاربران گوشی‌های هوشمند اندرویدی هشدار دادند هرچه زودتر آن‌ها را از گوشی خود حذف کنند. اگر نگاهی به این فهرست انداخته باشید، نام چندین نرم‌افزار زیبایی در بین آن‌ها به چشم می‌خورد. بیوتی پلاس و بیوتی کمرا از مهم‌ترین آن‌ها هستند که از قضا پردانلودترین هم هستند. این کارشناسان همچنین در گزارش مفصل خود خاطرنشان کرده‌اند، کاربران گوشی‌های اندرویدی نباید به دانلود و نصب این نرم‌افزار‌ها اقدام کنند و در صورتی که هر کدام از آن‌ها را روی دستگاه خود دارند، باید هرچه سریع‌تر آن‌ها را حذف و لغو نصب کنند. به گفته آنها، بیشتر توسعه‌دهندگان نرم‌افزار‌های مذکور در چین و هنگ‌کنگ مستقرند که متاسفانه تاکنون بالغ بر ۳۹/۱ میلیون بار توسط کاربران دانلود و دریافت شده‌اند.

بیشترین تعداد دانلود
شاید جالب باشید بدانید بیشتر این نرم‌افزار‌ها که ازقضا بدافزار هستند در زمینه عکاسی، ویرایش عکس و زیبایی هستند و متاسفانه بیشترین تعداد دانلود را هم در میان کاربران اندروید دارند. در این اپ‌ها از کاربران صدور مجوز‌های دسترسی را درخواست می‌کنند که هیچ لزومی ندارد. در واقع، کاربران با صدور مجوز‌های مربوطه به توسعه دهندگان نرم‌افزار‌های یاد شده امکان دسترسی به سیستم موقعیت یاب جغرافیایی (GPS)، گالری و تصاویر و اطلاعات صوتی، تصویری ذخیره شده در گوشی خود را می‌دهند. به این ترتیب این بدافزار‌ها با دسترسی کامل داشتن به این موارد می‌توانند اطلاعات شما را
سرقت کنند.

اطلاعات جدید
شرکت CyberNews که روی امنیت نرم‌افزار‌های تلفن همراه کار می‌کند، در بررسی‌های خود متوجه شد بسیاری از نرم‌افزار‌های زیباسازی چهره اطلاعات کاربران را می‌فروشند و با نمایش تبلیغات مخرب، آن‌ها را به سایت‌های فیشینگ منتقل کرده و حتی به طور مستقیم از آن‌ها جاسوسی می‌کنند. این شرکت در تحقیقات خود دریافت محبوب‌ترین نرم‌افزار زیباسازی چهره اندروید یعنی BeautyPlus Easy Photo Editor & Selfie Camera با بیش از ۳۰۰ میلیون نصب، یک بدافزار یا جاسوس افزار است.

شما زیبا هستید!
شاید برای بسیاری از ما سخت باشد، اما این روز‌ها شرکت‌های امنیتی شبکه‌های مجازی به صورت مکرر به کاربران گوشی‌های تلفن همراه توصیه می‌کنند برای جلوگیری از سرقت داده‌های شخصی استفاده پنهانی از دوربین، امنیت گوشی خود را قربانی عکس زیباتر نکرده و از دانلود نرم‌افزار‌های زیباسازی چهره خودداری کنید. آن‌ها توصیه می‌کنند کاربران در صورت تمایل به استفاده از فیلتر در عکس‌ها، از فیلتر‌های شبکه‌های مجازی مورد اعتماد مانند اینستاگرام استفاده کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر علم و فناوری سلفی نرم افزار گوشی هوشمند عکس سلفی امنیت سایبری بدافزار تلفن همراه کاربران گوشی نرم افزار ها نرم افزار نرم افزار هایی زیباسازی چهره تلفن همراه گوشی خود عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۳۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟

به گزارش بورس تابناک، قانون بودجه ۱۴۰۳ در آخرین روز‌های سال گذشته در بند س تبصره ۶ چالش جدیدی را به بازار سرمایه و شرکت‌های بورسی و فرابورسی تحمیل کرده است. در این بند اعلام شده است:

مجموع معافیت‌ها، نرخ صفر مالیاتی، کاهش نرخ مالیاتی و سایر مشوق‌های مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی از محل مجموع درآمد‌های حاصل شده برای عملکرد سال ۱۴۰۳ کلیه مودیان به استثنای معافیت‌های دارای سقف زمانی مشخص و موارد مندرج در ماده (۱۳۹) قانون مالیات‌های مستقیم و قانون جهش تولید دانش بنیان برای اشخاص حقوقی تا پنج هزار میلیارد ریال (۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) و اشخاص حقیقی تا پانصد میلیارد ریال (۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) قابل اعمال است.

به زبان بسیار ساده این بدان معناست که سقف ۵۰۰ میلیارد تومانی به عنوان سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی و صندوق‌های سرمایه گذاری در نظر گرفته شده است.

با همه تلاش ها و اعتراضات برای جلوگیری از اجرایی شدن این بند سرانجام، یک فوریت طرح اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ در مجلس به تصویب رسید.

در این مطلب قصد داریم دوباره به عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه بپردازیم.  حامد موسوی از فعالان بازار سرمایه به بررسی این عواقب پرداخته است.  عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه 

حامد موسوی فعال بازار سرمایه | اول باید دقت کنیم فلسفه معافیت مالیاتی چیست؟ معافیت‌های مالیاتی اکثرا برای کار‌هایی مصوب شده است که انجام آن کار وظیفه دولت ها بوده است، اما بخش خصوصی انجام می‌دهد و بابت آن معافیت مالیاتی می‌گیرد. به عنوان مثال: ایجاد کارخانه در منطقه محروم و کم برخوردار، ایجاد باشگاه فرهنگی ورزشی برای ارتقای فرهنگ جامعه و گسترش ورزش، کمک بخش خصوصی به دولت بابت تامین انرژی از جمله برق که وظیفه دولت است و چندین خدمات دیگر که دولت می بایست انجام دهد، اما به دلیل کسری بودجه با مشوق معافیت مالیاتی، انجام آن را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

حال با تعیین سقف معافیت مالیاتی، این معافیت‌ها از بین می رود و دیگر بخش خصوصی به کمک بخش دولتی نخواهد آمد. در شرایط رکود و تورم جامعه ایران و مشکل در فروش نفت، کماکان دولت مشکل کسری بودجه دارد و حالا مشوق‌های بخش خصوصی هم برداشته می شود و دیگر کسی نیست که این قبیل خدمات را به مردم بدهد.‌ ای کاش اگر دولت قصد داشت معافیت‌ها را بردارد زمانی این کار را انجام می داد که خودش توان انجام آن را داشت.

نکته دیگر اینکه برخی سرمایه گذاری‌ها به شرط معافیت مالیاتی انجام شده است و حتی بعضی خصوصی سازی‌ها به این شرط بوده است حالا قرار است این معافیت ها برداشته شود. مثلا اگر تخفیف ۵% خوراک پالایشی‌ها نبود هیچکس این پالایشگاه‌ها را از دولت نمی‌خرید. 

پس باید این را قبول کنیم اینکه بخش خصوصی با همین مشوق ها در منطقه محروم کارخانه ایجاد می‌کند، هزینه دارد و وقتی معافیت برداشته می شود، اعتماد به دولت از بین می رود و بعدا اگر دولت مشوق هم قرار دهد، چون تضمینی برای پایداری نیست، پس بخش خصوصی سرمایه گذاری نمی‌کند. 

از عواقب دیگر مشکلات این بند س تبصره ۶ این است که توسعه زیرمجموعه های شرکت های بزرگ متوقف می‌شود.
وقتی شرکت هرچه زنجیره تولید خود را تکمیل کند تنبیه می‌شود و مالیات بیشتری پرداخت می کند پس مجبور نیست این کار را انجام دهد و بنابراین به جای بردن سود برای افزایش سرمایه و طرح توسعه، آن سود را بین سهامداران تقسیم می‌کند و این باعث می شود تا روند مستهلک شدن و خورده شدن شرکت ها سرعت بگیرد. این بند عملا در خلاف جهت رونق تولید و توسعه حرکت می‌کند. | نبض بورس

دیگر خبرها

  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • عواقب کتک زدن داور در تهران؛ یک لیگ تعلیق شد
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • الکساندر چفرین: سوپرلیگ پروژه‌ای غیراخلاقی و عواقب آن ویرانگر خواهد بود
  • (عکس) سلفی ستاره ایرانی با بلاگر مشهور ژاپنی
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا