Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این مطلب که نفس گرم سلیمانی به جامعه جان دوباره بخشیده است، گفت: اگر به داشته‌ها و بایسته‌هایی که در وجود حاج قاسم سلیمانی بوده، رجوع کنیم در خواهیم یافت که شهید حاج قاسم سلیمانی بهترین معیارها را برای تعیین یک سبک زندگی داشته و ایشان یک الگوی عملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایکنا؛ ایسنا نوشت: «غلامرضا غفاری» امروز ۲۷ بهمن‌ماه در نشست مقدماتی نخستین کنگره علمی، فرهنگی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور خانواده سردار سلیمانی در تالار وحد دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: اگر امروز شاهد تغییر و تحول در جامعه و به ویژه در منطقه هستیم و از افتخار و آوازه ایران سخن می‌گوییم، حاصل دهه فجر سال ۵۷ است.

وی با اشاره به اربعین شهید سپهبد سلیمانی اظهار کرد: این نشست، نشست آغازین کنگره‌ای مربوط به سردار سلیمانی از دریچه علمی و فرهنگی است که این کنگره استمرار خواهد یافت.

معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با طرح این سوال که سرمایه‌ها و داشته‌های یک جامعه چیست؟ عنوان کرد: درگذشته سرمایه‌ها بر مبنای منابع سرزمین‌ها تعریف می‌شدند اما به مرور این داشته‌ها به ساختمان و بناهای فیزیکی تبدیل و در دوران کنونی از این سرمایه‌ها به عنوان متخصصین و نیروی انسانی یاد می شود.

غفاری با تاکید بر اینکه اعتماد و اتحاد یک جامعه، امروز به عنوان یک سرمایه مطرح می شود اظهار کرد: امروز در جامعه ایران اسلامی سرمایه جدیدتری داریم؛ که آن نیز، سرمایه نمادین است و همه شهیدان سرمایه‌های نمادین یک جامعه بود که چراغ راهنمای ما خواهند بود.

وی شهید حاج قاسم سلیمانی را از سرمایه‌های نمادین کرمان، ایران و جهان اسلام دانست و در ادامه به هدف نهایی برگزاری این کنگره اشاره کرد و افزود: ابعاد پنهان و نهادین زندگی، سیره و تجربه زیسته حاج قاسم سلیمانی و بویژه صحنه‌هایی که در میدان‌های مختلف از خود به جای گذاشته در این کنگره مورد بررسی علمی قرار خواهد گرفت و این صحنه‌ها صرفا به ابعاد عینی خلاصه نمی‌شوند.

غفاری بیان کرد: مردم سردار سلیمانی به عنوان یک مبارز می‌شناسند ولی سردار سلیمانی قطعا در این یک موضوع، خلاصه نمی‌شود زیرا سردار آسمانی کا، جنگ را برای جنگ و مبارزه را برای مبارزه نمی‌خواست بلکه جنگ را برای آرامش، امنیت و صلح می‌خواست.

وی با اشاره به سیل گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرهای مختلف ایران و عراق عنوان کرد: شهید سلیمانی مانند بارانی است که به‌عنوان رحمت الهی شناخته می‌شود. شهید سلیمانی یک نگاه فرا صنفی، جناحی و ... داشت و خود را متعلق به همه می‌دانست و بیان می‌کرد من چیزی جزء یک سرباز نیستم  و امروز این فرهنگ در جامعه ایران اسلامی در حال نهادینه شدن است.

معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: هنر در این است که بیشترین قدرت را داشته باشید و شما را قهرمان قهرمانان بشناسند، اما متواضع و فروتن باشید و این هنر مردان بزرگ و هنر سردار سلیمانی بود و به همین سبب در دل‌ها نشست و به الگویی برای جاوانان تبدیل شده است لذا باید کنگره‌های زیادی برای شناخت این مرد بزرگ برگزار شود تا ابعا مختلف وجودی و شخصیتی ایشان در اختیار نسل جدید قرار گیرد زیرا امروز جامعه بیش از پیش به مرام و مسلک حاج قاسم سلیمانی نیاز دارد.

وی با بیان این مطلب که نفس گرم سلیمانی به جامعه جان دوباره بخشیده است گفت: اگر به داشته‌ها و بایسته‌های که در وجود حاج قاسم سلیمانی بوده، رجوع کنیم در خواهیم یافت که شهید حاج قاسم سلیمانی بهترین معیارها را برای تعیین یک سبک زندگی داشته و ایشان یک الگوی عملی است که بازخوانی این تجربه زندگی به ما کمک خواهد کرد که به یک سبک زندگی بزرگ منشانه و آبرومندانه دست پیدا کنیم.

غفاری خطاب به جامعه علمی کشور گفت: انتظار داریم دانشجویان، اساتید، پژوهشگران و ... به موضوع تبیین و شتریح ابعاد مختلف شخصیتی حاج قاسم سلیمانی ورود پیدا کنند و یافته‌های خود را از لحاظ علمی و معرفتی و بحث‌های روایی و تبیینی خود از شخصیت شهید سلیمانی را ارایه کنند.

در این مراسم دبیرخانه دائمی کنگره علمی، فرهنگی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور خانواده این شهید بزرگوار افتتاح شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن حاج قاسم شهید حاج قاسم سلیمانی تحقیقات و فناوری سردار سلیمانی شهید سلیمانی معاون فرهنگی سرمایه ها داشته ها یک جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۳۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه را تعیین کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز_ یکشنبه ۹ اردیبهشت _صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (ایرادات شورای نگهبان) با اصلاح مواد ۱۶ الی ۱۸ این طرح به شرح زیر موافقت کردند:

«ماده ۱۶- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۰) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

«ماده ۵۰- موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه مطابق موعد ذکر شده در تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان است.

تبصره ۱- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان موظف است امکان استعلام برخط میزان مالیات بر عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون را با لحاظ معافیت‌های موضوع ماده (۴۷) این قانون، حسب مورد برای دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فراهم نماید.

پس از موعد فوق، کلیه اشخاص غیرتجاری مکلفند در صورتی که عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع این تبصره، مشمول مالیات باشد، مالیات مذکور را همزمان با انتقال، حسب مورد از طریق دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با رعایت مفاد تبصره (۴) ماده (۴۹) این قانون به‌صورت علیالحساب پرداخت نمایند. در محاسبه مالیات علی الحساب، عایدی حاصل از انتقال هر دارایی به صورت مجزا لحاظ می‌شود. در صورت عدم پرداخت مالیات موضوع این تبصره، اشخاص فوق مجاز به انتقال دارایی‌های مذکور نیستند.

تبصره ۲- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظفند با همکاری سازمان، حساب یا حساب‌های امانی را به‌منظور فراهم کردن امکان پرداخت ثمن معامله و نیز وصول وجوه مرتبط با معامله از قبیل عوارض و مالیات متعلق از مبلغ واریزی به حساب مذکور به‌صورت سامانه‌ای و حسب مورد همزمان با ثبت سند یا تعویض شماره انتظامی (پلاک) ایجاد نمایند. استفاده از این حساب‌ها به‌منظور انجام معامله برای متعاملین الزامی نیست و منوط به درخواست متعاملین است.

تبصره ۳- آیین‏‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از استقرار بستر اجرایی، توسط سازمان با همکاری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تهیه می‏‌شود و به‌تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

ماده ۱۷- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۱) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌شود:

«ماده ۵۱- «اقاله یا فسخ معاملات قطعی» دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، تا پایان اسفند سال بعد از انجام معامله و به طور کلی «ابطال معامله بر اساس آرای قطعی مراجع قضائی» به عنوان معامله جدید تلقی نخواهد شد و صورتحساب‌های الکترونیکی معامله مذکور باطل می‏‌شود. در موارد فوق سازمان موظف است پس از بررسی مجدد شرایط اعطای معافیت موضوع ماده (۴۷) این قانون، نسبت به محاسبه مجدد مالیات موضوع تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان اقدام نماید.

ماده ۱۸- حذف شد.»

کد خبر 748642

دیگر خبرها

  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • کارگران ۱۱ اردیبهشت تعطیل هستند؟
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود