Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدرس خیابانی در خصوص راه اندازی سامانه بازرسی در کشور گفت: موضوع الکترونیکی کردن بازرسی‌ها و راه اندازی سامانه بازرسی بعد از گذشت ۴ ماه کار کارشناسی فشرده به خط پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حسین مدرس خیابانی در خصوص راه اندازی سامانه بازرسی در کشور گفت: موضوع الکترونیکی کردن بازرسی‌ها و راه اندازی سامانه بازرسی بعد از گذشت ۴ ماه کار کارشناسی فشرده و هماهنگ میان سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان، سازمان تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف ایران به خط پایان رسیده و به صورت ازماشی از ششم تا پانزدهم اسفندماه در استان‌های قم و البرز عملیاتی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی افزود: این سامانه باعث خواهد شد تا سیستم‌های معمول و سنتی دستی بازرسی‌ها برچیده شده و شکایات و ارسال پرونده‌ها به سازمان تعزیرات حکومتی از سوی بازرسان سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان کاملاً به صورت الکترونیکی صورت گیرد.

وی تصریح کرد: راه اندازی این سامانه ۲ تا ۳ مزیت دارد که مهمترین آن این است که آمار بازرسی‌ها واقعی‌تر خواهد شد ضمن اینکه سهولت ارسال پرونده‌ها به تعزیرات نیز از دستاوردهای این سامانه است.

به گفته قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با راه اندازی سامانه بازرسی، بازرسی‌ها هدفمند شده و امکان تحلیل آماری از فرایند بازار و بازرسی‌ها وجود خواهد داشت. این در شرایطی است که با استفاده از نتایج عملکرد این سامانه می‌توان تحلیل کرد که کدام صنعت بیشترین تخلف داشته و بازرسی‌ها بر کدام رسته متمرکز شده است.

این مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: در واقع راه اندازی این سامانه تحلیل آماری عملکرد استان‌ها، شفاف سازی ارسال اطلاعات و پیگیری شکایت صورت گرفته را سرعت خواهد داد.

وی با بیان اینکه در فاز اول، استان‌های قم و البرز اجرای آزمایشی این طرح را آغاز خواهند کرد گفت: از ششم تا پانزدهم اسفندماه همزمان با ارسال پرونده‌های شکایات و بازرسی‌ها به صورت دستی روند ارسال پرونده‌ها به صورت الکترونیکی نیز صورت می‌گیرد اما رسیدگی تعزیرات از ۱۵ اسفندماه تا پایان سال صرفاً منوط به ارسال پرونده‌ها به صورت الکترونیکی خواهد بود ضمن اینکه از ابتدای سال ۹۹ در تمامی استان‌های کشور ارسال الکترونیکی پرونده‌ها اجرایی خواهد شد و تمامی استان‌ها مکلفند تنها از طریق سامانه بازرسی پرونده‌های خود را ارسال نمایند.

مدرس خیابانی گفت: تعزیرات از ابتدای سال ۹۹ به بعد هیچ پرونده شکایتی که به صورت دستی ارسال شده باشد را رسیدگی نخواهد کرد ضمن اینکه به موازات اجرایی شدن این سامانه، سازمان حمایت مکلف است آموزش‌های لازم را در استان‌های البرز، قم و تهران آغاز کرده و به تدریج در تمامی استان‌ها تعمیم دهد.

وی تصریح کرد: بازرسی‌های بازرسان در ایام پایانی سال با قدرت و قوت ادامه خواهد یافت و روند عادی خود را متناسب با شرایط بازار سپری خواهد کرد ضمن اینکه مردم نیز به عنوان بهترین ناظران در بازار علاوه بر اینکه می‌توانند شکایات خود در سامانه‌های سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و اپلیکیشن اعلام قیمت ۱۰۰ قلم کالا اعلام کرده و در این روند بازرسان بخش‌های مختلف را یاری رساند.

مدرس خیابانی در پایان گفت: در عین حال مردم نیز باید توجه داشته باشند که نصب برچسب قیمت یک حق اساسی آنها در بازار بوده که باید مورد پیگیری واقع شود به این معنا که هر کالایی که برچسب قیمت نداشته باشد نباید از سوی مردم خریداری گردد چرا که افراد حتماً قصد گرانفروشی خواهند داشت.

  پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: وزارت صنعت وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان راه اندازی سامانه بازرسی صورت الکترونیکی ارسال پرونده ها مدرس خیابانی تمامی استان ها معدن و تجارت بازرسی ها بازرسی ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۳۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در کنکور ۱۴۰۳

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی صدر با اعلام این خبر گفت: برای داوطلبانی که برای پذیرش در آزمون پذیرش دانشجو- معلم اعلام علاقه مندی کرده‌اند در گروه آزمایشی مربوطه یک کارت ورود به جلسه منتشر شده است.

وی افزود: این دسته از داوطلبان باید علاوه بر پاسخگویی به دفترچه‌های سؤالات آزمون اختصاصی مربوط به گروه آزمایشی انتخابی، به دفترچه سؤالات اختصاصی آزمون پذیرش دانشجو- معلم نیز پاسخ دهند.

صدر افزود: دفترچه سؤالات آزمون پذیرش دانشجو-معلم شامل ۲۰ سؤال با موضوع تعلیم و تربیت اسلامی و ۲۰ سؤال هوش و استعداد معلمی است و زمان پاسخگویی آن ۶۰ دقیقه خواهد بود.

معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور در مورد تعداد داوطلبان آزمون دانشجو-معلم خاطرنشان کرد: در مجموع ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر برای شرکت در این آزمون داوطلب شده‌اند که ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

وی گفت: بیشترین علاقه مندی برای شرکت در آزمون دانشجو-معلم در گروه آزمایشی علوم انسانی با ۳۱۲هزار و ۱۱۱ داوطلب و کمترین علاقه مندی در گروه آزمایشی هنر با بیش از ۲۲ هزار داوطلب بوده است. در گروه آزمایشی علوم تجربی بیش از ۲۳۰ هزار داوطلب، در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی بیش از ۵۰ هزار داوطلب و در گروه آزمایشی زبان نیز بیش از ۴۴ هزار داوطلب شرکت در آزمون اختصاصی دانشجو-معلم شده‌اند.

صدر تصریح کرد: نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم در دانشگاه فرهنگیان در روزهای پنجشنبه ۶ و جمعه ۷ اردیبهشت برگزار خواهد شد. آزمون پذیرش دانشجو-معلم در سال ۱۴۰۳دریک نوبت و به صورت یک دفترچه مجزا و همزمان با نوبت اول آزمون سراسری برگزار می‌شود.

کد خبر 6088192

دیگر خبرها

  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد
  • آغاز ماراتن پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور آغاز شد
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان‌غربی
  • جزییات آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در کنکور ۱۴۰۳
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • «فراجا» در موضوع حجاب میان اهمال و قانون‌گریزی تفاوت قایل است
  • آخرین مهلت توزیع کارت کنکور؛ آغاز رقابت داوطلبان از فردا
  • آخرین مهلت توزیع کارت کنکور/ آغاز رقابت داوطلبان از فردا
  • امروز، آخرین مهلت توزیع کارت کنکور/ آغاز رقابت داوطلبان از فردا