Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوار ساحلی گیلان ظرفیت بالایی برای ایجاد پروژه‌های ماهی در قفس دارد از طرفی با برطرف شدن مشکلات اعتباری امسال ۱۴ و نیم میلیارد تومان از محل تبصره ۱۸ در قالب تسهیلات بانکی برای متقاضیان این بخش در نظر گرفته شده است. ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۸ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، طبق سیاست‌های اعلام شده اقتصاد مقاومتی نوار ساحلی گیلان به عنوان یک قطب ظرفیت‌های بسیار بالایی برای ایجاد پروژه‌های ماهی در قفس دارد از طرفی با برطرف شدن مشکلات اعتباری، امسال 14 و نیم میلیارد تومان از محل تبصره 18 در قالب تسهیلات بانکی برای متقاضیان این بخش در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط و ویژگی‌های استان گیلان برای توسعه فعالیت‌های آبزی‌پروری و پرورش ماهی در قفس شرایط مطلوب و قابل قبولی است به‌طوری‌که باید گفت بر اساس مطالعاتی که شرکت نروژی در سال 94 انجام داد،‌ 12 پهنه آبی و 7 سایت پرورش ماهیان خاویاری و استخوانی نظیر قزل‌آلا در نوار ساحلی گیلان شناسایی شده است.

همزمان با تأکیدات مقام معظم رهبری در راستای تبیین و ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و در راستای عمل به منویات ایشان در بحث توسعه فعالیت‌های پرورش ماهی در قفس در نوار ساحلی شمال کشور، مجموعه‌های شیلاتی فعالیت و اقدامات خود را برای کمک به متقاضیان و سرمایه‌گذاران این بخش آغاز کردند.

رئیس سازمان شیلات: ‌هیچ برنامه‌ای برای صدور مجوز صید نداریم / شناورهای صیادی برای دریافت سوخت ثبت‌نام کننددستور رئیس جمهور برای جلوگیری از واگذاری اراضی شیلاتی در مجاورت ژئوپارک جهانی قشمنخستین پایانه شیلاتی گلستان با 60 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در گمیشان ساخته می‌شود

سرپرست اداره کل شیلات استان گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، مشکلات اعتباری را از جمله چالش‌های فرآروری سرمایه‌گذاران پروژه‌های ماهی در قفس خواند و اظهار داشت: نبود اعتبارات بانکی لازم تا سال گذشته یکی از مشکلات این طرح‌ها محسوب می‌شد اما اخیراً اقدامات خوبی در این راستا انجام شده است.

عظیم مدبری با بیان اینکه در حال حاضر اعتبارات خوبی برای حمایت از طرح‌ها و پروژه‌های ماهی در قفس استان گیلان اختصاص پیدا کرده است عنوان کرد: امسال 14 و نیم میلیارد تومان اعتبار از محل تبصره 18 برای متقاضیان و سرمایه‌گذارانی که قصد ورود به حوزه ایجاد پروژه‌های ماهی در قفس دارند در نظر گرفته شده است.

وی حل و فصل مشکلات اعتباری و تسهیلات بانکی برای شروع فعالیت پروژه‌های ماهی در قفس را گامی مطلوب در راستای عمل به سیاست‌ها و اهداف اقتصاد مقاومتی تلقی کرد و ابراز داشت: اگر متقاضیان وثیقه‌های لازم برای دریافت تسهیلات بانکی را ارائه دهند هیچ مشکل دیگری در این مسیر به‌وجود نمی‌آید.

سرپرست اداره کل شیلات گیلان از وجود 12 قفس برای پرورش و تولید ماهی در دریا خبر داد و با تأکید بر فعالیت دو شرکت جهاد نصر کرمانشاه و جهاد نصر کردستان در انبارسر کیاشهر و بندرانزلی افزود: طبق آخرین اطلاعات و گزارشات واصله فرآیند ریختن ماهی در قفس‌ها هنوز توسط شرکت‌ها به‌پایان نرسیده است.

مدبری تولید چیزی حدود 500 تن ماهی در قالب پروژه‌های ماهی در قفس گیلان را برای امسال مورد اشاره قرار داد و گفت: حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، تسریع در فرآیند کارشناسی و صدور موافقت‌نامه‌های اصولی از جمله اقداماتی است که در بحث پروژه‌های ماهی در قفس در دستور کار شیلات گیلان قرار دارد.

سرپرست اداره کل شیلات گیلان با اشاره به اینکه این دستگاه برای رسیدن به اهداف چشم‌انداز 1404 برنامه‌ریزی‌های خوبی را انجام داده است خاطرنشان کرد:‌ پرورش ماهی در قفس یک ظرفیت جدید تولیدی در نوار ساحلی گیلان است که امیدواریم با توسعه فعالیت‌های آبزی‌پروری در استان به اهداف مورد نظر برسیم.

مدبری ورود متقاضیان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به عرصه پرورش ماهی در قفس و حمایت جدی از آنان توسط مجموعه شیلات استان گیلان را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: توسعه فعالیت‌های آبزی‌پروری و تولید ماهی به ویژه در نوار ساحلی دریای خزر از جمله اهداف و اولویت‌های اداره کل شیلات گیلان محسوب می‌شود.

سرپرست اداره کل شیلات گیلان مهم‌ترین کارکردها و فواید پروژه‌های پرورش ماهی در قفس را برشمرد و اظهار داشت: یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش میزان صید ماهیان دریای خزر و صرفه‌جویی اقتصادی، اجرای طرح‌های پرورش ماهی در قفس محسوب می‌شود که به‌عنوان یک اولویت کاری در دستور کار شیلات قرار دارد.

مدبری افزایش تولید ماهی و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید را از دیگر کارکردهای مثبت اجرای پروژه‌های پرورش ماهی در قفس خواند و تصریح کرد: برآوردها و محاسبات ما نشان می‌دهد در حال حاضر دو مقوله بسیار مهم صادرات و ارزآوری ناشی از آن به‌خوبی با اجرای پروژه‌های ماهی در قفس تحقق پیدا می‌کند.

انتهای پیام/614/ح

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: توسعه فعالیت های آبزی پروری متقاضیان و سرمایه گذاران پرورش ماهی در قفس نظر گرفته شده نیم میلیارد تومان تسهیلات بانکی نوار ساحلی گیلان مشکلات اعتباری اقتصاد مقاومتی برای متقاضیان نوار ساحلی محل تبصره استان گیلان تولید ماهی سیاست ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی

ایسنا/مازندران رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نور چالش اصلی این شهرستان را مانند دیگر استان‌های شمالی، پسماند دانست و گفت: متاسفانه به دلیل بالا بودن سطح آب در شهرهای ساحلی در حوزه پساب‌ها دچار چالش هستیم، البته پایش‌ها توسط همکاران به صورت مستمر انجام می‌شود و برای مکان‌هایی که دچار مشکل هستند جهت مدیریت پساب اخطار صادر می‌شود تا نسبت به سیستم تصفیه فاضلاب اقدام کنند.

یاسر سالار در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شعار امسال هفته‌ی زمین پاک «مشارکت مردم ایران در برابر پلاستیک و نجات زمین» نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه هر ساله در هفته‌ی زمین پاک برای ایجاد فرهنگ‌سازی هر چه بیشتر در بین آحاد جامعه و خصوصا کودکان و نوجوانان برنامه‌های متنوعی انجام می‌شود، افزود: در روز جهانی زمین با مشارکت جوامع محلی و همکاران محیطبان به صورت‌ نمادین پاکسازی سواحل با هدف فرهنگ سازی انجام می‌شود تا محیط پیرامونی عاری از هرگونه زباله باشد.

رئیس اداره‌ حفاظت محیط زیست شهرستان نور به طرح یک ساعت با محیطبان در مدارس جهت آشنایی دانش‌ آموزان با محیط زیست و پیرامون آن به صورت مستمر را از برنامه‌های فرهنگی دانست و گفت: باید آینده‌ای به دور از زباله داشته باشیم.

سالار افزود: محیط زیست مختص یک اداره و یا نهاد خاصی نیست، بلکه بر اساس اصل ۵۰ قانون اساسی حفظ و حراست از محیط زیست وظیفه همگانی است و در همین راستا دوستداران محیط زیست و رسانه‌ها هم می‌توانند جهت تنویر افکار عمومی بین جوامع محلی برای داشتن زمینی پاک اطلاع رسانی و فرهنگ سازی‌لازم را انجام دهند.

رئیس اداره‌ حفاظت محیط زیست شهرستان نور یادآور شد: مردم می‌توانند با انجام کارهای کوچکی چون رها نکردن زباله در داخل رودخانه‌ها، جوی آب‌، جنگل، دریا و یا جایگزین کردم کیسه پارچه‌ای به جای کیسه نایلونی و خیلی از کارهای دیگر به داشتن محیط زیستی سالم کمک کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد