Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@15:37:57 GMT

برپایی نمایشگاه فروش بهاره در تبریز

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۲۶۱۶۹

برپایی نمایشگاه فروش بهاره در تبریز

محمد مهدی برقی یکشنبه شب در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه با رسیدن به روزهای پایانی سال تقاضای شهروندان برای خرید کالا افزایش می یابد، افزود: این نمایشگاه با هدف ایجاد قدرت خرید مناسب برای مصرف کنندگان و رفاه شهروندان دایر می شود.

وی اظهار داشت: ایجاد بازار قابل دسترس برای شهروندان از طریق برگزاری نمایشگاه در گرو همکاری سه جانبه اتاق اصناف تبریز، اتحادیه های صنفی مرتبط و مجموعه نمایشگاه بین المللی تبریز بوده و این کار منجر به حذف برخی سودجویی ها و واسطه ها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی گفت: کالاهای پرمصرف مانند اقلام پروتئینی، مواد غذایی، آجیل و خشکبار، شیر و فرآورده های لبنی، میوه ها و مرکبات، پوشاک، کیف و کفش عرضه می شود.

برقی ادامه داد: کالاهای تنظیم بازار شامل برنج، شکر، گوشت مرغ، گوشت قرمز و روغن خوراکی هم در نمایشگاه امسال عرضه و در تامین این قلم از کالاها هیچگونه محدودیتی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه نظارت بر کالاهای عرضه شده در این نمایشگاه و نرخ گذاری آنها توسط کارشناسانی از اتحادیه های صنفی مرتبط انجام می شود، یادآوری کرد: برای حمایت از تولید داخل از عرضه هرگونه کالای خارجی و کالاهای غیراستاندارد و کم کیفیت در این نمایشگاه جلوگیری می شود.

برقی افزود: غرفه داران نمایشگاه از واحدهای صنفی شناسنامه دار و دارای پروانه کسب بومی استان انتخاب می شوند.

نمایشگاه بین المللی تبریز دارای ۵۰ هزار متر مربع سالن مسقف است.
 

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا آذربایجان شرقی برنج کیف و کفش گوشت نمایشگاه بین المللی انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۶۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگارها انجام شده اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگارها نمی‌رود.

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام آنها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه‌ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت به ایسنا گفت: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

وی درباره برخی تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک انجام شده اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود، چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت به سمی و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده، همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کرده و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدیدنظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

ولی‌زاده با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق هستند، گفت: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های تولیدی مدارس قزوین 
  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • تعطیلی واحد‌های صنفی متخلف در کازرون
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس