Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدری با اشاره به تاثیر رویداد ملی «فهما» در ترویج فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی در مناطق روستایی و کم‌برخوردار، گفت: توجه این کانون‌ها به کتاب و کتاب‌خوانی تاثیر بسزایی در مناطق روستایی داشته است.

«ابراهیم حیدری» در گفت وگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان ضمن تقدیر از فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد و توجه به مسایل فرهنگی در کنار مسایل دینی، اظهار کرد: به ویژه توجهی که به حوزه کتابخانه ها و به صورت ویژه مناطق روستایی و کم برخوردارتر طی رویداد ملی «فهما» شده، قابل تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: وزارتخانه در روستاها نمایندگی خاصی ندارد و کانون های مساجد و کتابخانه های آنها می توانند محور توسعه فعالیت های فرهنگی اجتماعی روستاها باشند آن هم نه تنها به عنوان کتابخانه که به عنوان یک نهاد فرهنگی اجتماعی که می تواند در کنار پر کردن اوقات فراغت به رشد ایران کمک کند.

 

این داور بخش کتاب و کتابخوانی نخستین رویداد ملی «فهما» در ادامه گفت: به نظر می رسد این برنامه به نوعی پویش کتابخوانی است که با وجود آنکه تازه آغاز به کار کرده تاثیر بسزایی داشته است. اصل این کار ارزشمند است و نقاط قوت فراوانی هم دارد.

 

گفتنی است، مرحله نهایی داوری نخستین رویداد ملی «فهما (پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران)» از 26 تا 30 بهمن ماه در ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در حال برگزاری است و نتایج نهایی آن 18 اسفند همزمان با سالروز ولادت باسعادت امیرمومنان امام علی(ع) اعلام می شود.

 

پایان پیام/248

منبع: شبستان

کلیدواژه: طرح ملی فهما ابراهیم حیدری کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت های فرهنگی مناطق روستایی مناطق روستایی فرهنگی اجتماعی رویداد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۶۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، حجت‌الاسلام علی عزیزی افزود: طرح "مسجد، پایگاه قرآن" از ابتدای امسال در استان همدان اجرا شد و هم اکنون در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری مساجد استان در حال اجراست.

او تصریح کرد: ترویج فعالیت‌های قرآنی، انس جوانان و نوجوانان با قرآن، ترویج معارف قرآنی، ترویج سبک زندگی قرآنی و عمل به دستورات قرآن از اهداف اجرای این طرح است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد همدان استعدادیابی قرآنی و هدایت نوجوانان و جوانان به سمت فعالیت‌های قرآنی را از دیگر اهداف طرح برشمرد و گفت: برنامه‌های مختلفی همچون کلاس‌های قرآنی، محافل سنتی قرآنی و طرح تلاوت نور اجرا می‌شود.

دیگر خبرها

  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • عضویت ۱۰۶ هزار نفر در آذربایجان غربی درکانون‌های مساجد
  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • حضور کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت