Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- برخی کاندیدا‌ها با شیوه‌های دوست داشتنی و برخی به شیوه‌های زشت و ناپسند خودشان را در معرض انتخاب قرار داده اند. تاریخ انتشار: 09:50 - 28 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۷۱۰۶

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، از مردم سواری گرفته و روی شانه‌های آن‌ها نشسته تا ...»؛ اگرچه تبلیغات رسمی نامزد‌های انتخابات مجلس یازدهم از روز پنج شنبه آغاز شده، اما برخی کاندیدا‌ها از ماه‌ها قبل، شروع به تبلیغات برای حضور در این کارزار انتخاباتی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تبلیغات را در قالب‌هایی نظیر پیامک، نشست‌های دوستانه، سخنرانی و ویدئو‌های مختلف در فضای مجازی شاهد بوده ایم که برخی از آن‌ها خیلی زود به خاطر عجیب بودنشان در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شده اند. البته تبلیغاتی که تا قبل از پنج شنبه حالت غیر رسمی داشت، از ۲۴ بهمن به صورت رسمی شروع شده و کاندیدا‌ها با هیجان زیاد و البته شیوه‌های مختلف که گاهی به بدی و زشتی می‌زند، به دنبال جلب آرای مردم هستند.

تبلیغ‌های عجیب و غریبی که هر روز چند ویدئو و عکس از آن در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و واکنش‌های زیادی را هم به همراه دارد. ویدئو‌هایی از کاندیدا‌های مختلف در مناطق مختلف که برخی خجالت‌آور است و به نظر می‌رسد تا پایان وقت قانونی تبلیغات شاهد نمونه‌های دیگری هم باشیم البته در این میان، برخی کاندیدا‌ها هم با شیوه‌های جدید و البته دوست داشتنی اقدام به تبلیغات کرده اند. ما امروز سعی داریم در میان انبوه خبر‌ها درباره انتخابات و کاندیدا‌ها به شیوه تبلیغات انتخاباتی برخی از آن‌ها بپردازیم که شامل تبلیغ‌های خوب، بد و زشت می‌شوند.

خوب؛ کاندیدای محیط زیست دوست

این که ایده خوب و خلاقانه‌ای داشته باشی که شائبه شوآف، خریدن رای و. نداشته باشد، شاید سخت به نظر برسد، اما می‌توان با نگاهی نو و با استفاده از ظرفیت جوان ها، کار‌های خلاقانه‌ای کرد که هم باعث تبلیغ شوند و هم دردی از اطرافیان را بهبود بخشند. این اتفاق را یکی از نامزد‌های حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا رقم زده و در اقدامی جالب به همراه جمعی از هواداران خود در یکی از مناطق شهر یاسوج، اقدام به جمع آوری زباله‌ها از دامان طبیعت کردند که مورد استقبال کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت. این نماینده برای تبلیغ خود از هوادارانش خواسته تا به دامان طبیعت بروند و زباله‌ها را جمع کنند، حرکتی که امیدواریم موجب چشم و هم چشمی مثبت دیگر کاندیدا‌ها قرار بگیرد تا با اقدامات ابتکاری و خلاقانه مثبت خود، نشان دهند که می‌توانند با خلاقیت مشکلات منطقه شان را حل و اعتماد مردم را به سمت خود جلب کنند.


بد؛ از بی قانونی تا ستاد کباب خوران

پیش از شروع وقت قانونی تبلیغ انتخابات مجلس برخی ویدئو‌ها و تصاویر نشان از شروع تبلیغات زود هنگام می‌داد که چند مورد از آن‌ها خیلی مطرح بود. سفره‌های انتخاباتی یکی از این تبلیغ‌های زود هنگام بود که درباره آن و نمونه هایش در همین ستون مطلب نوشتیم. اما تبلیغ عجیب پیش از موعد برادر یکی از کاندیدا‌ها سر و صدای عجیبی به پا کرد. برادر کاندیدا که ادعا می‌کند رکورددار گینس است، با خوابیدن در برف برای برادرش تبلیغ می‌کند.

اما بعد از شروع وقت قانونی با تعداد بیشتری از تبلیغ‌های خاص مواجه شدیم. به عنوان مثال، یکی از کاندیدا‌ها با جشن افتتاح ستاد انتخاباتی اش سوژه شبکه‌های اجتماعی شد. جشنی که برخی آن را مشابه جشن‌های ۲۵۰۰ ساله و افتتاحیه بازی‌های المپیک دانسته اند.

کاندیدای دیگری یک ویدئو از خودش بیرون داده است که در آن شعر عجیبی خوانده می‌شود. در این شعر جمله‌هایی وجود دارد که مرز‌های ریا و فریب را جابه جا کرده است. در جایی از شعرش با تعبیری عجیب گفته می‌شود: «وسعت مهربانی‌ات وسعت شهر است... تواضعت رنگ نماز شب است!»

یکی دیگر از کار‌های بدی که در این دوره و البته دوره‌های قبل شاهد آن بوده ایم، نصب تراکت‌های تبلیغاتی روی علایم راهنمایی و رانندگی است. در حالی که نصب آگهی روی علایم راهنمایی و رانندگی جرم است. کاربری با انتشار تصویری از جاده یکی از شهر‌های استان اردبیل که کل تابلو‌های علایم راهنمایی و رانندگی، با عکس و پوستر یکی از نامزد‌ها پوشانده شده بود، نوشت: «اگر کسی در این مسیر و شرایط جوی بد منحرف شود چه کسی جوابگو خواهد بود؟!» بسیاری از کاربران معتقد بودند چطور نماینده‌ای که خود قانون را رعایت نمی‌کند می‌خواهد به دنبال قانون گذاری باشد؟

یکی دیگر از ویدئو‌های پر بازدید شبکه‌های اجتماعی که به عجیب‌ترین شیوه تبلیغ، شهره شده است، مربوط به راه‌اندازی ستاد کباب‌خوران کاندیدایی از ایذه بود که نامزد نمایندگی مجلس، خودش برای مردم کباب سیخ می‌گیرد.

البته در کنار مواردی که در بالا آمده و وعده‌های واهی که دیروز نوشتیم، ویدئو‌ها و بنر‌های تبلیغاتی دیگری هم هست که به دلیل کمبود فضا به آن‌ها نمی‌پردازیم، ولی تیتر وار به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم، مثل: استفاده از بادیگارد، توزیع اقلام مختلف در بین مردم، صرف سوپ و تبادل نظر، هدیه دادن، استفاده از بچه ها، ستاد‌هایی روی ۱۸ چرخ و در چادر و ...


زشت؛ مردم سواری یک نامزد

برخی نامزد‌های ورود به خانه ملت، برای جلب نظر رای‌دهندگان دست به هرکاری می‌زنند و در این مسیر به غیر از شأن خود به عنوان یک فرد، شأن جایگاهی را که قرار است اشغال کنند، نیز زیر سوال می‌برند.

در میان تبلیغ‌های نامزد‌ها چند تصویر، به شدت زشت و زننده بودند که البته واکنش‌های زیادی را هم به همراه داشتند. در یکی از این تصاویر که بسیار در شبکه‌های اجتماعی با واکنش همراه بود، فردی که ادعا شده کاندیدای انتخابات مجلس از حوزه اقلید فارس است روی دوش یکی از طرفدارانش سوار شده است.

کاربران زیادی این حرکت نامزد انتخاباتی را محکوم کردند و نوشتند: «کسی که قبل از انتخابات سوار مردم شده بعد از انتخابات چه بلایی سر مردم میاره!»

بیشتر بخوانید: به چه کسانی نباید رأی داد! انتخاب اصلح

طبیعی است که مردم در هر کجای این کشور پهناور، هرکسی را که به مجلس بفرستند، می‌خواهند به مشکلات آن‌ها رسیدگی کند و وکیل آن‌ها در مجلس باشد، اما قطعا کسانی که وعده‌های واهی می‌دهند یا به هر طریقی می‌خواهند خود را به صندلی مجلس برسانند، انتخاب مردم نخواهند بود، چون مردم به دنبال کسانی هستند که به کاری که در حوزه وظیفه نمایندگی تعریف شده است بپردازند نه کسانی که با وعده‌های پوشالی یا تبلیغ‌های پوپولیستی به دنبال خرید رای مردم و بعد از رسیدن به مجلس احتمالا پر کردن جیب خود خواهند بود.

به همین دلیل انتظار می‌رود روزنامه‌ها و فعالان شبکه‌های اجتماعی و رسانه ای، اقدامات نامزد‌های انتخابات مجلس یازدهم را رصد کنند و کژی‌های آن را به مردم نشان دهند.

منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انتخابات مجلس انتخابات 98 نامزدهای انتخاباتی علایم راهنمایی و رانندگی شبکه های اجتماعی برخی کاندیدا ها خبرگزاری میزان انتخابات مجلس کاندیدا ها کاندیدا ها برخی از آن ها وقت قانونی نامزد ها رای مردم ویدئو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۶۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، منوچهر متکی سخنگو و رئیس هیئت اجرایی شورای وحدت اعلام کرد: در یکصد و بیست و نهمین نشست هیئت عالی شورای وحدت، موضوع دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. بر اساس تصمیمات اخذ شده در این جلسه مقرر گردید فهرست نامزد‌های مورد حمایت شورای وحدت در  سراسر کشور از جمله حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلام  شهر، شمیرانات و پردیس تهیه و به اطلاع مردم شریف رسانده شود.  

متکی در ادامه توضیحاتش افزود: در این نشست با نظر قاطع اعضا، مصوب شد با توجه به اینکه تمامی نامزد‌های راه یافته به مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران بزرگ را آقایان تشکیل داده و هیچ نامزدی از بین بانوان موفق به کسب آرای لازم در دور نخست نشد، شورای وحدت با در نظر گرفتن اصل تخصص و تعهد کلیه نامزدها، اولویت خود را به حمایت از بانوان قرار داده و تلاش می‌کند تعداد بیشتری از بانوان نامزد دارای صلاحیت در دور دوم انتخابات را در فهرست خود بگنجاند.  

نماینده مردم شریف تهران، ری و شمیرانات ضمن تاکید بر لزوم مشارکت مؤثر ملت نجیب و قهرمان ایران در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: شورای وحدت استان‌ها در تمام حوزه‌هایی که انتخابات در آن‌ها به دور دوم کشیده است، حضوری فعال داشته و در راستای وظایف خود در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی، عمل کرده و فهرست نامزد‌های مورد حمایت خود را اعلام می‌کند.

در خاتمه گفتنی است ۹۰ نفر از نمایندگان منتخب در دور نخست انتخابات مجلس دوازدهم مورد حمایت شورای وحدت بودند که از این تعداد ۶۰ نامزد به طور اختصاصی در فهرست شورای وحدت و ۳۰ نفر نیز به طور مشترک با سایر فهرست‌ها بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمان تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • آمادگی کامل خراسان جنوبی برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • زمانبندی تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • تبلیغات داوطلبان مرحله دوم انتخابات؛ یک هفته تا رأی‌گیری
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • فراهم شدن فرصت ویژه برای تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات در گنبدکاووس از صداوسیما
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس آغاز شد
  • آغاز ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود