Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی محرمی، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به موفقیت فیلم «پوست» در کسب ۲ سیمرغ بلورین سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر افزود: سینمای استان در سال های اخیر از لحاظ محتوایی و زیرساختی به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته و مقام آوری سینماگران در جشنواره‌های ملی و جهانی و افزوده شدن ۲۴ سالن به تعداد سینماهای استان دلیلی بر این مدعاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی برای احداث مجتمع ها و پردیس‌های سینمایی، زمینه ساز رونق هنر سینما در آذربایجان شرقی شده است.

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی با اشاره به استقبال مناسب شهروندان آذربایجان شرقی از سینماها گفت: در سال گذشته ۵۷۶ هزار نفر با پرداخت ۳۲ میلیارد ریال در سینماهای استان فیلم تماشا کرده اند.

محرمی، ادامه داد: امید است سینمای ایران و سینمای آذربایجان با برخورداری از سرمایه‌های انسانی برجسته و حرفه‌ای، راه توسعه و تکامل را با قوت ادامه دهد و در تعامل با جهان سهم خود را در این عرصه ایفا کند.

وی با اشاره به اینکه برادران ارک با هنرمندی خود در عرصه‌ ملی خوش درخشیده و هنر این مرز و بوم را بار دیگر در سطح ملی مطرح کردند، یادآوری کرد: موفقیت بهرام و بهمن ارک و بامداد افشار در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر افتخاری برای سینمای آذربایجان است.

برادران ارک سیمرغ بلورین بهترین فیلم بخش هنر و تجربه و بامداد افشار سیمرغ بلورین بهترین آهنگسازی این دوره از جشنواره فیلم فجر را از آن خود کردند.

برادران ارک بعد از ساخت فیلم کوتاه «حیوان» که موفقیت های زیادی در عرصه های بین المللی برایشان به ارمغان آورد، اولین فیلم بلند سینمایی خود «پوست» را به زبان مادری شان (ترکی) ساخته اند.

فیلم «حیوان» اثری درخشان بود که بدون حتی یک دیالوگ به مسئله ای انسانی می پرداخت و فیلم «پوست» نیز در ساختار ظاهری بی شباهت به آن نیست.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی فیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی فیلم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی فیلم جشنواره فیلم فجر آذربایجان شرقی سیمرغ بلورین برادران ارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۶۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی رتبه‌دار در تولید شیر

به گزارش خبرگزاری مهر، طرح آمارگیری از دامداری‌های کشور نیمه دوم فصل پاییز سال ۱۴۰۲ اجرا شد. در این طرح آمارگیری که به صورت نمونه‌ای اجرا شد، اطلاعات مربوط به تعداد انواع دام، مقدار تولید شیر، تغییرات تعداد دام (تعداد دام خریداری شده، تعداد دام پروار شده، تعداد دام فروخته شده، تعداد دام زاییده شده، تعداد دام ذبح شده و تعداد دام تلف شده)، مقدار علوفه مصرفی، ارزش سرمایه‌گذاری و دریافتی‌ها و پرداختی‌های دامداری‌ها گردآوری شده است. این طرح آمارگیری با بیش از ۴۴۰ نیروی انسانی (آمارگیر، بازبین و کارشناس) با مراجعه حضوری به واحدهای نمونه اجرا شد. این طرح آمارگیری با فاصله زمانی سه ساله اجرا می‌شود و نتایج آن در سطح استان استخراج و منتشر می‌شود.

بر اساس نتایج حاصل از این طرح، ۱.۳ میلیون بهره‌برداری دارای دام در سطح کشور وجود دارد که تعداد دام موجود در این دامداری‌ها شامل ۴۴ میلیون رأس «گوسفند و بره» ۱۶.۳ میلیون رأس «بز و بزغاله»، ۵.۴۵ میلیون رأس «گاو و گوساله»، ۲۰۰ هزار رأس «گاومیش و بچه گاومیش» و ۱۷۰ هزار نفر «شتر و بچه شتر» بوده است.

تعداد گاو و گوساله به تفکیک نژاد، شامل «۱.۶۵ میلیون رأس نژاد اصیل»، «۲.۳۳ میلیون رأس نژاد آمیخته» و «۱.۴۷ میلیون رأس نژاد بومی» بوده است. تعداد گاو و گوساله نژاد اصیل در سال ۱۴۰۲، بیش از ۳۲ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است (تعداد گاو و گوساله اصیل در سال ۱۳۹۹ حدود ۱.۲۵ میلیون رأس بوده است).

بیشترین تعداد گوسفند و بره در استان‌های خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و خوزستان؛ بیشترین تعداد بز و بزغاله در استان‌های فارس، سیستان و بلوچستان و کرمان؛ و بیشترین تعداد گاو و گوساله در استان‌های مازندران، تهران و گیلان نگهداری شده است.

طی ۳۶۵ روز منتهی به زمان آمارگیری، ۹.۱ میلیون تن شیر در دامداری‌های کشور تولید شده است که استان‌های اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی بیش‌ترین مقدار تولید شیر دام را به خود اختصاص داده‌اند.

برای مشاهده اطلاعات کامل خبر به فایل پیوست مراجعه کنید.

کد خبر 6086520

دیگر خبرها

  • ◄ تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه های آذربایجان شرقی
  • تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه‌های آذربایجان شرقی
  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • تخصیص اعتبار برای مسکن نیرو‌های مسلح
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان
  • اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی رتبه‌دار در تولید شیر