Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، منصور غلامی در «مراسم افتتاحیه سی و سومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی» که امروز با حضور رئیس‌جمهور و معاون علمی رئیس‌جمهور در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: این جشنواره با هدف اثرگذاری در حوزه نوآوری برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه همواره جشنواره بین‌المللی خوارزمی در راستای معرفی، هماهنگی و همکاری محققان کشور و سایر کشورها برگزار می‌شود، افزود: جشنواره خوارزمی همواره در راستای کاربست علوم و تبدیل فناوری در جهت تأمین آسایش و صلح بین کشورهای دنیا فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: نوآورانی که همواره برای این ارتباطات با کشورهای دیگر پشتیبانی می‌شوند، در کشور جایگاه خوبی دارند زیرا می‌توانند با محققان و فناوران دنیا ارتباط برقرار کنند.

غلامی گفت: حضور جمهوری اسلامی ایران در مجامع علمی دنیا در راستای مرزهای دانش و ارائه یافته‌های جدید علمی‌شان، نشان از موفقیت آنها و توجه مسئولین کشور به بخش فناوری است.

وی تأکید کرد: ما همواره در راستای هماهنگی و همکاری‌های بین‌المللی به واسطه چنین برنامه‌هایی هستیم تا اقدامات مشترکی در حوزه علمی و پژوهشی بین ایران و سایر کشورها آغاز شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: تعداد مقالات، مجلات، انجام پژوهش‌های متعدد، وجود متخصصان و فناوران و تربیت نیروهای جوان، حاصل توجه مسئولان به حوزه علمی و پژوهشی است.

به گفته وی، در اختیار قرار گرفتن دستاوردها، زمینه‌ساز صلح و دوستی و تبادلات فکری بین مجامع دنیا است بنابراین در برنامه‌های توسعه‌ای بین‌المللی جایگاه ویژه‌ای دارد.

غلامی اظهار داشت: جمعیت جوان کشور، ظرفیت و پتانسیل بالایی در زمینه کاربست علمی فراهم کرده‌اند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: با توجه به تحولات فناوری در سال‌های اخیر و تلاش محققان در دستیابی به دستاوردهای علمی، شاهد هستیم که برخی نیازهای صنعت و حوزه‌های توسعه‌ای مرتفع شده است.

وی ادامه داد: این یافته‌ها حتماً جزو ذخایر دانش بشری هستند که اشتراک‌گذاری آن با سایر کشورها ارزشمند است و در این جشنواره، توسعه ارتباطات بین‌المللی مد نظر قرار گرفته است.

غلامی ابراز امیدواری کرد که این جشنواره‌ها، مبنای توسعه علم و فناوری بین کشورهای دوست و همکار باشد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهای مهم در توسعه علم و فناوری است که دستاوردهای خود را در فضای صلح و دوستی در اختیار کشورها قرار می‌دهد.

کد خبر 4854812 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: منصور غلامی جشنواره خوارزمی سالن اجلاس سران ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو تحقیقات علمی موبایل نوآوری شرکت دانش بنیان فناوری فضایی زیست فناوری هوش مصنوعی ماهواره ظفر ربات گوگل سامسونگ تحقیقات و فناوری سایر کشورها بین المللی وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۷۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز و در حاشیه رویداد روز جهانی مالکیت فکری، توافق‌نامه‌ای میان معاونت فناوری وزارت علوم و مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با موضوع گسترش همکاری و مشارکت طرفین با هدف ترویج، فرهنگسازی، برنامه ریزی و مدیریت توسعه فناوری و کمک به بهره برداری از دارایی های فکری ایجاد شده در وزارت علوم به امضا رسید.

این توافق نامه با توجه به اهمیت نشانه‌های جغرافیایی و طرح‌های صنعتی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری و با عنایت به ظرفیت‌های موجود در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نمایندگی دکتر سجاد محمد علی‌نژاد معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به نمایندگی دکتر شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری منعقد شد.

تهیه اسناد سیاستی و فرایندهای اجرایی مدیریت دارایی های فکری در وزارت علوم و مجموعه های تابعه، توسعه و ترویج و ظرفیت‌سازی سرمایه‌های انسانی مدیریت زنجیره ارزش توسعه و مدیریت فناوری با تأکید بر مدیریت دارایی‌های فکری از مسیر آموزش و تامین محتوای مکتوب و چندرسانه‌ای،تدوین استراتژی مالکیت فکری برای دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک ها، تسهیل در خصوص بسترسازی برای بهره برداری از دارایی های فکری، راه اندازی نشریه تخصصی مالکیت فکری، پیگیری راه اندازی مقاطع تحصیلات تکمیلی مالکیت فکری در حیطه های تخصصی مدیریت، اقتصاد و فناوری های نوین مالکیت فکری از زمینه های همکاری این دو نهاد به شمار می رود.

در این توافقنامه وزارت علوم متعهد به راه اندازی واحد مالکیت فکری در دانشگاه، پژوهشگاه ها و پارک ها و پیاده سازی و راهبری سامانه نان در حوزه مالکیت فکری و ایجاد ارتباطات بین سامانه با هماهنگی مرکز توسعه فناوری های راهبردی شده است. همچنین همکاری فنی در سیاستگذاری و تدوین استراتژی مالکیت فکری برای دانشگاه ها و پژوهشگاه، همکاری در جهت طراحی و پیاده سازی فرایند ساز و کار ارزش گذاری دارایی های فکری از تعهدات معاونت علمی به شمار می رود.

کد خبر 6090889 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • دستاوردهای عملیات‌ وعده صادق ‌در عرصه علم و فناوری چه بود؟
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری