Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین قطبی روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: براساس شیوه نامه خرید، فروش، حمل و نگهداری دام‌های زنده که در بهمن سال گذشته و در جلسه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور به تصویب رسید و پس از امضای رئیس جمهوری به همه استان‌ها ابلاغ شد همه مالکین دام‌های زنده موظف به پلاک‌کوبی و ثبت دام‌های خود در سامانه جامع هویت گذاری بوده و فرصت هویت‌گذاری نیز یک سال اعلام شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با توجه به پایان فرصت هویت گذاری، هر گونه جابه‌جایی دام (گاو، اسب، شتر، گاومیش، گوسفند و بز) و صدور گواهی حمل بهداشتی - قرنطینه‌ای برای تردد دام بین همه استان‌ها و شهرستان‌ها از تاریخ ۱۵ بهمن تنها برای دام‌هایی که پلاک کوبی شده و اطلاعات آنها در سامانه جامع هویت گذاری ثبت شده امکان پذیر است.

قطبی اضافه کرد: براین اساس همه دامداران موظف هستند با مراجعه به عوامل هویت‌گذار در شهرستان و استان نسبت به پلاک‌کوبی و هویت‌گذاری دام‌های خود اقدام کنند.

وی اظهار داشت: براساس شیوه نامه یاد شده استان بوشهر جزو استان‌های الف کشور (استان‌های مرزی) است و جابه جایی دام بین این استان با استان‌های همجوار از همان ابتدای ابلاغ شیوهنامه اجباری بوده و جابه‌جایی دام بین استان با استان‌های همجوار منوط به پلاک کوبی و ثبت در سامانه است اما با توجه به پایان فرصت قانونی اعلام شده، از تاریخ ۱۵ بهمن لزوم پلاک کوبی مربوط به کل کشور بوده و در صورت مراجعه به استان‌های دیگر برای خرید دام، نسبت به خریداری دام‌های پلاک کوبی و ثبت شده در سامانه جامع هویت گذاری اقدام و با مراجعه به شبکه دامپزشکی شهرستان مربوطه، ضمن اطمینان از صحت پلاک‌های درج شده روی گوش دام نسبت به گرفتن گواهی بهداشتی حمل نیز اقدام کنند.

وی گفت: هر گونه جابه‌جایی دام در داخل استان نیز منوط به پلاک کوبی و گرفتن گواهی بهداشتی است و در صورت حمل بدون پلاک و بدون گرفتن گواهی بهداشتی چه در داخل و چه در مبادی ورودی و خروجی استان، به عنوان قاچاق است و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.

قطبی گفت: همچنین جوجه ریزی در سال جاری در این استان از  ۲۰ میلیون قطعه فراتر رفته و تولید گوشت مرغ استان به ۳۶ هزار تن می‌رسد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: پرورش طیور در این استان به شیوه صنعتی با یک واحد آموزشی و ترویجی مربوط به اداره کل کشاورزی قبل از انقلاب با ظرفیت پنج هزار قطعه در هر دوره در اطراف برازجان شروع شد که این واحد تا ابتدای انقلاب به عنوان تنها واحد صنعتی مرغداری با دو دوره جوجه ریزی و تولید بسیار ناچیز در سال قلمداد می‌شد.

قطبی افزود: پس از انقلاب و بویژه در سه دهه اخیر به دلیل شرایط مناسب استان بوشهر در امر پرورش تعداد واحدهای مرغداری به  ۲۲۷ واحد پرورش نیمچه گوشتی و ظرفیت ۶.۶ میلیون قطعه در هر دوره رسیده‌است.

وی بیان کرد: وجود سالن‌های پرورشی مناسب و مجهز به سیستم‌های  نوین گرمایشی، سرمایشی، آبخوری، دان خوری و  تهویه، تعداد چهار دوره پرورشی میانگین جوجه ریزی در طول سال، میانگین طول دوره ۴۴ روزه ، با میانگین وزن مرغ زنده ۲.۴ کیلوگرم و با مصرف حداقلی دارو در واحدهای مرغداری استان با سرمایه گذاری پنج هزار میلیارد ریال و اشتغال مستقیم و غیر مستقیم  سه هزار نفر از جمله مشخصات صنعت مرغ گوشتی در استان بوشهر است.

وی گفت: ۲ واحد کارخانه جوجه کشی و یک مزرعه مرغ مادر گوشتی برای نخستین بار در سال آینده نیز در استان بوشهر راه‌اندازی می‌شوند و با فعالیت این واحدها ضمن کامل کردن زنجیره صنعت مرغ گوشتی در استان موجب تامین بخشی از جوجه یک روزه واحدهای پرورش گوشتی موجود در استان نیز می‌شود.

برچسب‌ها بوشهر دام و طيور سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر سازمان دامپزشکی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر دام و طيور سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر سازمان دامپزشکی کشور بوشهر دام و طيور سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر سازمان دامپزشکی کشور جابه جایی دام پلاک کوبی استان بوشهر پلاک کوبی جوجه ریزی استان ها دام بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۸۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم با موضوع تشریح برنامه‌های حفظ تخصصی، عمومی و موضوعی، به همراه رونمایی از پوستر حفظ عمومی با حضور حجت الاسلام تقی زاده، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم، میکائیل باقری، مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش و محمد مهدی بحرالعلوم، مسؤول دبیرخانه ملی حفظ و برخی مدیران قرآنی کشور امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در محل سازمان دارالقرآن برگزار شد.

در ابتدای این نشست حجت الاسلام تقی زاده رئیس سازمان دارالقرآن الکریم گفت: اهمیت مساله حفظ قرآن و جایگاه آن واضح است و رهبر معظم انقلاب نیز فرمایشات مشخصی در حوزه فعالیت‌های قرآنی بیان کردند. حفظ قرآن فعالیتی است که می‌تواند جامعه را به انس با قرآن سوق دهد از این باب حفظ یک فعالیت راهبردی در خصوص گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه است.

وی ادامه داد: در نظرسنجی آمده است که بالغ از ۷۵ درصد افراد از عدم حفظ قرآن کریم حسرت می‌خورند و می‌توان گفت این مقدار تعداد قابل توجهی هستند. این امر سرمایه ویژه ای می‌شود که دغدغه مندان و سرمایه گذاران این ظرفیت را جدی بگیرند.

حجت الاسلام تقی زاده افزود: در زمینه حفظ موضوعی جریان حفظ زندگی با آیه‌ها با هم افزایی دستگاه‌های فرهنگی مختلف علی‌الخصوص آموزش و پرورش اجرا شد. امروز ۱۱ میلیون نفر در این طرح شرکت کردند که بالغ بر یک میلیون در امتحان نهایی شرکت کردند و هشتصد هزار نفر گواهی حفظ و فهم آیه‌ها را دریافت کردند.

وی ادامه داد: ما جریان حفظ موضوعی را دروازه ورود جامعه به حفظ تخصصی و ارتباط گرفتن با قرآن می‌پنداریم.سازمان دارالقرآن دغدغه حفظ موضوعی داشته و این جریان در قالب طرح زندگی با آیه‌ها ادامه خواهد داشت.

رئیس سازمان دارالقرآن ادامه داد: در زمینه حفظ عمومی نیز ما نیاز داریم زمینه حفظ عمومی را فراهم کنیم. از ظرفیت دارالقرآن ها و مؤسسات باید استفاده شود و باید به صورت جدی تری فعالیت کنیم.

حجت الاسلام تقی زاده افزود: تا امروز بالغ بر ۵۷ هزار نفر در حفظ عمومی وارد شدند. جریان حفظ موضوعی اگر موفق باشد باید افراد را به سمت جریان حفظ تخصصی سوق دهد. این ظرفیت بدون بستر جریان‌های آموزش و پرورش و صداوسیما بدون اثر خواهد بود.

وی ادامه داد: ما امسال نوزدهمین اعطای مدرک تخصصی به حافظان را داریم و رکورد شرکت در این آزمون شکسته شد و این رویداد ویژه و فرصت فوق العاده ای و کاری زیرساختی محسوب می‌شود. از سال گذشته حضور اتباع را نیز داشتیم.

وی ادامه داد: همچنین باید گفت برنامه محفل شوق و رغبت برای فعالیت‌های قرآنی را به وجود آورده و ولی افراد از ظرفیت‌های به وجود آمده در فضای جامعه بی اطلاع هستند.

از سال آینده طرح زندگی با آیه‌ها کاملاً در دروس تلفیق خواهد شد

در ادامه این نشست باقری مدیر کل قرآن و عترت نماز در ادامه گفت: در آموزش و پرورش موضوع حفظ از فعالیت‌های محوری اداره کل قرآن و عترت و نماز است و در همین راستا فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی خاصی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در دوره دبستان ۳۰۰ دانش آموز در سطوح مختلف مسابقات قرآن و عترت حضور دارند.

باقری اظهار داشت: آموزش را در سه سطح و سه عنوان برگزار می‌کنیم. حفظ تخصصی در دارالقرآن‌های آموزش و پرورش انجام می‌شود و حفظ موضوعی با اجرای طرح زندگی با آیه‌ها تلفیق شده است. از سال آینده حفظ موضوعی کاملاً منطبق با طرح زندگی با آیه‌ها خواهد بود. دانشگاه فرهنگیان هم آموزگاران خود را برای ورود به مدارس به نحوی انتخاب می‌کند که سواد قرآنی اولیه برخوردار باشند.

وی ادامه داد: حفظ ترتیبی در صد مدرسه شبانه روزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.همچنین از زمانهای خالی این مدرسه می‌توان با هم افزایی نهادهای فرهنگی مختلف بهترین استفاده را برد.

با شناخت ذایقه مخاطب می‌توان اتفاقات خوبی در جامعه رقم زد

در ادامه این نشست خواجه پیری گفت: باوری نهادینه شده بود که دین گریزی دارد در جامعه گسترده می‌شود.

وی ادامه داد: نخبگان قرآنی تصمیم گرفتند روش خود را عوض کنند و این تغییر در برنامه محفل و مسطورا دیده شد. هماهنگی تمام دستگاه‌ها در این طرح دیده شد و به این نتیجه رسیدند اگر ذایقه مخاطب مورد توجه باشد و همه پای کار باشند اتفاق خوبی رقم می‌خورد .۸۷ درصد مردم به قرآن باور دارند و باید از این ظرفیت هم استفاده شود.

در پایان این نشست از پوستر حفظ موضوعی رونمایی شد.

کد خبر 6090805 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی تعدادی از ساکنان کوی فلسطین زنجان درحال انجام است
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • کشف بیش‌از ۱۱۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در آب‌های استان بوشهر
  • ویژگی مخفی در آیفون شما؛ از این ویدیوها خبر دارید؟
  • سردار هداوند خبرداد: کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد در اشتهارد
  • تعقیب و گریز خودرو بدون پلاک و رانندگی غیر متعارف در جاده اسکو
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد