Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@07:44:41 GMT

سموم مورد نیاز کشاورزان تهیه شد

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۲۸۱۷۴

سموم مورد نیاز کشاورزان تهیه شد

به  گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،افشین صفوی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کرمانشاه بر ضرورت توجه جدی مدیران مناطق گرمسیری به کنترل علف‌های هرز و سن غلات تاکید کرد و گفت : مزارع کشاورزان به صورت مستمر پایش و در صورت لزوم مبارزه با علف‌های هرز با جدیت انجام شود.

او گفت : سموم مورد نیاز استان برای مبارزه با علف‌های هرز و آفت‌ها تامین شده است و هیچ‌گونه مشکل و کمبودی در این عرصه نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی کرمانشاه افزود: کشاورزان در زمان سمپاشی مزارع برای مبارزه مفید، به دمای هوا توجه داشته باشند.

صفوی گفت: مبارزه با آفت موش مغان را باید به صورت جدی پیگیری کرد و موضوع کلیدی لانه کوبی را به نحو مطلوب انجام داد.

او افزود: با توجه به مساعد بودن شرایط جوی برای طغیان موش مغان لازم است تمامی کشاورزان با هماهنگی کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به مبارزه موثر و بموقع با آفت مذکور اقدام کنند.

معاون سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه افزود: باوجود تاکیدات مکرر، کشاورزان پس از دریافت طعمه مسموم از مراکز جهاد کشاورزی بدون انجام لانه کوبی اقدام به طعمه گذاری کرده اند که این امر باعث پرت ۸۰ درصدی طعمه مسموم می‌شود.

صفوی گفت: موش مغان برای فرار از دشمنان طبیعی اقدام به تعبیه سوراخ‌های متعدد می‌کند، در حالی که سوراخ اصلی این موش تنها ۲ حفره است.

او: باید قبل از طعمه گذاری کشاورزان سوراخ‌های فعال را لانه کوبی و ۲۴ ساعت بعد سوراخ‌های فعال را طعمه گذاری کنند تا از هدر رفت طعم گفته مسموم جلوگیری شود.

معاون سازمان جهاد کشاورزی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون در سطح بیش از ۴۵ هزار هکتار از مزارع استان کرمانشاه به صورت رایگان با کمک کشاورزان علیه آفت موش مبارزه شده است.

 

 

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی میادین میوه و تره بار پایش و نظارت علف هرز کشاورزی کرمانشاه جهاد کشاورزی سازمان جهاد علف های هرز طعمه گذاری لانه کوبی موش مغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۸۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ کبری توکلی با اشاره به وضعیت نخلستان‌های استان بوشهر افزود: اکنون ۸ هزار هکتار از نخلستان‌های استان بوشهر درجه ۲ در شهرستان‌های دشتستان، تنگستان، دشتی، بوشهر و جم وجود دارد که به اصلاح بستر باغ و عملیات نوسازی و بهسازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه مدیریت باغات درجه ۲ خرما ضعیف است و برخی از نخل‌ها تکریب نشده‌اند گفت: همین امر عاملی برای ایجاد آفت‌ها شده، بنابراین بهبود سازی و بهینه کردن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر الزامی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان تغذیه نخیلات، هرس، تکریب، آرایش و تنک کردن نخیلات و پوشش‌دهی خوشه خرما را یکی از برنامه‌های مهم در مدیریت نخل‌ها دانست و تأکید کرد: حمایت از کشاورزان و رفع مسائل و موانع در جهش تولید مورد توجه ویژه قرار دارد.

توکلی پایش مستمر بررسی وضعیت آفت قرنطینه‌ای سوسک سر خرطومی حنایی در نخیلات استان را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: ردیابی و پایش روزانه نخیلات توسط کارشناسان در حال اجراست و آموزش و توصیه‌های لازم به بهره‌برداران ارائه می‌شود.

وی از کشاورزان خواست ضمن پایش مداوم درختان نخل و عمل به هشدار‌ها و توصیه‌های کارشناسان این سازمان، در صورت مشاهده علائم خسارت آفت با مشورت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به مدیریت اصولی کنترل آفت اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • لزوم مبارزه با بیماری زنگ زرد را در مزارع گندم و جو
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است