Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یکی از مشکلات رانندگان اتوبوس ایجاد اتوماسیون‌ بار در ترمینال‌ها است که ضمن نقض ضوابط حمل و نقل مسافر، موجب ضرر و زیان رانندگان نیز شده است. 

به گزارش تین نیوز، طبق قانون هر اتوبوس می‌تواند حداکثر تا هزار و ۶۰۰ کیلوگرم خرده بار با وزنی حدود ۴۰ کیلوگرم حمل کند؛ این درحالی است که بعضی از شرکتهای حمل و نقلی و بعضی از رانندگان نیز باری بیش از این مقدار را حمل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حسین قاسمی‌نژاد کارشناس حمل و نقل جاده‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار تین‌نیوز گفت: طبق ماده 9 قانون حمل بار و مسافر مشخص شده است که هر راننده تا چه اندازه می تواند بار تجاری حمل کند. 

وی درخصوص شکایت رانندگان از ایجاد اتوماسیون‌ بار در ترمینال‌ مسافری و جریمه رانندگان در جاده‌ها گفت: رانندگان و شرکت های حمل و نقلی مجاز به حمل بار تجاری هستند اما بعضی از رانندگان بیش از حد مجازی که در قانون مشخص شده است، بار تجاری حمل می کنند که خود می‌تواند منجر به واژگونی اتوبوس شود.

قاسمی‌نژاد همچنین در خصوص ابلاغیه‌ پلیس راه ناجا در خصوص ممنوعیت حمل بار تجاری صادر شده گفت: پلیس راه ناجا نیز از دستورات سازمان راهداری تبعیت می کند اما اگر غیر از این باشد رانندگان باید سازمان راهداری را در جریان بگذارند. اما مطمئنا پلیس راه ناجا تعدادی از رانندگانی که بیش از حد بار تجاری حمل کرده اند جریمه کرده است.

وی افزود: قرار است طی چند روز آینده در خصوص این مشکل تصمیم نهایی گرفته شود و نتایج آن در قالب یک ماده و تبصره در اختیار رانندگان قرار می‌گیرد. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حسین قاسمی نژاد حمل بار تجاری سازمان راهداری بار تجاری حمل حمل بار تجاری پلیس راه ناجا حمل و نقل تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۹۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌های واگذارشده به دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف می‌شوند

سیدکمال‌الدین میرجعفریان در نشست تعیین تکلیف زمین آموزش‌وپرورش و اختصاص زمین برای دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای و کتابخانه اظهار کرد: اقدام دستگاه‌ها برای جلوگیری از مسکوت ماندن زمین‌های واگذارشده ضروری است.

او افزود: برای زمین‌هایی که به دستگاه‌های اجرایی واگذار می‌شوند، باید طرح و برنامه احداث ارائه شده و تعیین تکلیف شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل بیان کرد: راه‌وشهرسازی موظف است برای دستگاه‌هایی که نیاز دارند و طرح ارائه کرده‌اند، زمین تخصیص کند و اگر بدون تعیین تکلیف بماند، باید نسبت به واگذاری آن به دستگاه دیگر دارای شرایط اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب
  • برنامه ریزی برای تسریع در تعیین تکلیف خودرو‌های رسوبی
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه
  • ریزش سنگ در محور سرچشمه/ رانندگان احتیاط کنند
  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • زمین‌های واگذارشده به دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف می‌شوند