Web Analytics Made Easy - Statcounter



یک نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: درحال حاضر بسیاری از مباحث مانند اصل ۵۹ قانون اساسی که یک اصل اساسی است به نوعی فراموش شده است که باید علیرغم این‌که برخی‌ها بر نمی‌تابند در موردش بحث شودو به رأی گذاشته شود.

بهرام پارسایی در گفت‌وگو با ایلنا، درباه این‌که تا چه حد توانستیم در این چهل سال جمهوریت را که یکی از شعارهای اصلی انقلابیون بود به معنای واقعی تحقق بخشیم، گفت: امروز در آستانه ۴۱ سالگی انقلاب قرار داریم، انقلابی که به رهبری حضرت امام(ره) به وقوع پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برداشت شخصی من این است که یک مقدار از آن اهداف و شعارها که بنیان‌گذار انقلاب مطرح کرد فاصله گرفته‌ایم مخصوصا در بحث جمهوریت که در این روزهای کشور بیشتر به این نکته باید توجه کنیم.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که امام خمینی موضوع جمهوری اسلامی را به رفراندوم گذاشت، بیان کرد: امام(ره) فرمودند «جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیشتر نه یک کلمه کمتر» که جمهوریت نظام در دو قوه مجریه و مقننه متبلور می‌شود و واقعیت پیدا می‌کند زیرا نمایندگان مجلس شورای اسلامی و رئیس‌جمهور با رأی مستقیم مردم انتخاب می‌شوند که این همان جمهوریت نظام است.

وی یادآور شد: تاکید امام این بود که مجلس در رأس امور باشد؛ مردم عادی به دور از سیاست هم این گفته ایشان برای‌شان بسیار آشنا است که مجلس باید در رأس امور باشد اما تفسیرهای جدیدی که امروز می‌شود و ممانعت‌هایی که در مسیر قانون‌گذاری صورت می‌گیرد، مشخصاً در تضاد با آن چیزی است که امام درباره در رأس امور بودن مجلس بیان کردند.

پارسایی با اشاره به سخنان یکی از ائمه جمعه مبنی بر اینکه «مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی از قوای کشور است» گفت: برای اولین بار است که می‌شنوم مجمع تشخیص یک قوه است، ما در کشورمان بر اساس چیزی که قانون تعریف کرده است سه قوه بیشتر نداریم؛ مجمع تشخیص مصلحت نظام هم نمی‌تواند خارج از قانون باشد اگر آقایان بر این باور هستند که غیر از این است و مجمع هم باید یک قوه باشد، بهترین کار برگزاری همه‌پرسی در این مورد است.

وی ادامه داد: هنگامی که انقلاب شد و مردم به پیروزی رسیدند، با اینکه خود آن برخاسته از دل جامعه بود حضرت امام باز هم درموردش رفراندوم برگزار کردند و به اینکه مردم به میدان آمدند و انقلاب را به ثمر رساندن اکتفا نکردند.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باوجود این که مردم خودشان انقلاب کردند باز هم نظر آن‌ها را از صندوق رأی گذراند. درحال حاضر بسیاری از مباحث مانند اصل ۵۹ قانون اساسی که یک اصل اساسی است به نوعی فراموش شده است که باید علیرغم این‌که برخی‌ها بر نمی‌تابند در موردش بحث شود به رأی گذاشته شود.

وی تاکید کرد: معتقدم در مباحث مختلفی باید به آرای مردم رجوع کرد و به مناقشات سیاسی و سلیقه‌ای کشور پایان داد تا به نظامی که برآمده از رأی مردم است بیشتر از این خسارت وارد نشود.

پارسایی ادامه داد: امروز شاهد هستیم مجلس قوانینی را تصویب می‌کند اما در مجمع معطل می‌ماند. سران قوا هم حتی در کار قانون‌گذاری دخالت می‌کنند مانند بحث افزایش قیمت بنزین، خب اینگونه اقدامات در رأس امور بودن مجلس را زیر سوال می‌برد.

وی در خاتمه تاکید کرد: باید به آرای مردم مراجعه کنیم و ابهاماتی که وجود دارد تعیین تکلیف شود تا بیش از این به جایگاه مجلس ضربه نخورد؛ با این نحوه رد صلاحیت‌ها هم مشخص است با تغییر جایگاه مجلس و تنزلزلش مواجه هستیم.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۹۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد

نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، محمد وحیدی امروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه استان خراسان شمالی، اظهار داشت: اجرای رتبه‌بندی معلمان، 60 هزار میلیارد تومان اعتبارات آموزش و پرورش را افزایش داد.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی با اشاره به اینکه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی به عنوان کمیسیون برتر مجلس یازدهم انتخاب شده است، افزود: اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان علی‌رغم کاستی‌هایی که داشت، 60 همت اعتبارات آموزش و پرورش را افزایش داد.

وی ادامه داد: قانون  جهش تولید دانش‌بنیان با پشتیبانی از 10 هزار شرکت  دانش‌بنیان نیز یکی دیگر از قوانین مهم مجلس یازدهم بوده است که 50 همت در بودجه سالانه به سمت شرکت‌های دانش‌‌بنیان سوق پیدا می‌کند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه آموزش و پرورش باید به دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی توجه داشته باشد، افزود: در 3 سال 300 درصد رشد پذیرش دانشجو در این دو دانشگاه اتقاق افتاده است.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ترویج نگاه الگوسازی در مدارس، گفت: در حال حاضر 107 میلیارد تومان پروژه از محل اعتبارات سفر رهبری اجرا می‌شود که در 4 سال این عدد به 230 میلیارد تومان رسیده است.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است