Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ پایگاه خبری آمریکایی هیل در گزارشی با عنوان «نگران ویروس کرونا هستید؟ به ترامپ بگویید دست از کاهش بودجه نهاد‌های مهم بردارد» افزود:

ویروس کرونا به سرعت از یک بیماری همه گیر در چین به یک بیماری مسری جهانی بدل شده و در حال حاضر ۱۳ مورد تایید شده در ایالات متحده وجود دارد و ترس از گسترش آن ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در حالیکه ما در حال دست و پنجه نرم کردن با این بیماری هستیم، در آینده‌ای نزدیک برای همه ثابت می‌شود که تلاش‌های ۳ سال گذشته دونالد ترامپ در کاهش بودجه بخش مراقبت‌های بهداشتی، مانع جدی تلاش‌های اساسی برای مقابله با چنین وضعیت‌های اورژانسی شده است.

در حالی که تلاش‌های متعدد ترامپ و حزب جمهوری خواه برای نابودی لایحه مراقبت مقرون به صرفه حفاظت از بیمار و مراقبت مقرون به صرفه (ACA) ناکام ماند، چندین اقدام دولت ترامپ و دستورات اجرایی وی برخی از مهمترین مفاد آن را به شدت تضعیف کرده است.

در این میان نرخ افراد فاقد بیمه در آمریکا هم به بالاترین حد خود رسیده است و ۱۴ درصد آمریکایی‌ها بیمه درمانی ندارند. این در حالی است که در سال ۲۰۱۶میلادی و پیش از به قدرت رسیدن ترامپ این رقم برابر با ۱۰.۹ درصد بود. به عبارت دیگر، از زمان آغاز به کار ترامپ، بیش از ۷ میلیون آمریکایی پوشش درمانی را از دست داده اند. بیشتر بخوانید:  کرونا رئیس جمهور چین را به زیر می‌کشد؟!
بی تردید یکی از پیامد‌های آن، این است که افراد فاقد بیمه درمانی بطور چشمگیری خدمات درمانی خود را به تأخیر می‌اندازند، زیرا هزینه‌های درمانی فاقد بیمه بسیار بالا است؛ لذا هرگونه تأخیر در مراجعه به مراکز درمانی منجر به سرایت عفونت و مرگ می‌شود.

اما این تنها اقدام عجیب دولت ترامپ نیست؛ سال گذشته رییس جمهوری آمریکا یک برنامه فدرال به نام «پردیکت» (predict) که ۱۰ سال پیش در راستای مبارزه با شیوع آنفلوانزای مرغی (H ۵ N ۱) ایجاد شده بود را تعطیل کرد.

از سوی دیگر ترامپ پیشنهاد کاهش نیرو‌های بخش بهداشت و درمان فدرال را هم صادر کرده تا از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل به ۴ هزار نفر برسند. این امر به شدت در کاهش توانایی کشور برای مبارزه با ویروس کرونا اهمیت دارد.

ترامپ همچنین امسال دستور کاهش چشمگیر بودجه مراکز کنترل بیماری‌ها (Centers for Disease Control) و مؤسسات ملی بهداشت (the National Institutes of Health) که جز آژانس‌های کلیدی فدرال در بخش اورژانس‌های بهداشت عمومی است را داد؛ از جمله پیشنهادات دولت وی کاهش ۸۳۸ میلیون دلاری بودجه به موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) است.

جای تعجب نیست که این وضعیت سبب وحشت اداره منابع بهداشت و خدمات (Health and Services Resources Administration) شده است و توانایی آن را در دادن پاسخی مناسب به وضعیت اضطراری رو به رشد ویروس کرونا تحت تاثیر قرار داده است؛ بنابراین در شرایطی که مبارزه با گسترش ویروس کرونا دغدغه کنونی ما است، اصرار دولت ترامپ مبنی بر قطع برنامه‌های بهداشتی نه تنها مردم در آمریکا را در معرض خطر قرار می‌دهد، بلکه جهان را هم به مکانی خطرناک بدل می‌کند.

بدین منظور دولت ترامپ باید برای محافظت از سلامت عمومی در سراسر جهان، بلافاصله کاهش بودجه‌های نهاد‌های مهم بحرانی فدرال را معکوس کند و کنگره هم باید بودجه بیشتری برای مبارزه با ویروس کرونا اختصاص دهد. در نهایت هم ما باید در راستای تضمین خدمات بهداشتی مقرون به صرفه و جامع برای همه شهروندان ایالات متحده تلاش کنیم، تا مردم بتوانند در آینده به مراقبت‌های پیشگیرانه و اضطراری لازم برای محافظت در برابر ترس از سلامت عمومی بپردازند. منبع: ایرنا لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rEA خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا آمریکا مقرون به صرفه ویروس کرونا کاهش بودجه دولت ترامپ فاقد بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۰۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند