Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه از تجهیز ۷۸ هزار هکتار از اراضی این استان به سیستم آبیاری نوین خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی میرحسنی در گفتگو با خبرنگار مرصاد نیوز اظهار داشت: ۷۸ هزار هکتار از ۲۲۰ هکتار اراضی کشاورزی استان به سیستم‌های آبیاری نوین مجهز شده‌اند.

وی افزود: کشاورزان برای تجهیز اراضی به سیستم‌های آبیاری نوین باید درخواست داشته باشند سپس اقدامات ترویجی از سوی سازمان جهاد کشاورزی برای آنها انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در حوزه تجهیز اراضی کشاورزی به سیستم آبیاری نوین مشکل اعتباری وجود ندارد، گفت: هر ساله مقداری از اراضی کشاورزی به این نوع سیستم تجهیز می‌شود.

این مسئول عنوان کرد: استان کرمانشاه از استان‌های پیشرو در تجهیز اراضی کشاورزی به سیستم‌های آبیاری نوین است و از این نظر ۱۰ درصد از متوسط کشور بالاتر است.

حسنی ادامه داد: تجهیز اراضی کشاورزی به سیستم‌های آبیاری نوین در تمام شهرستان‌های استان انجام می‌شود و محدودیت منطقه‌ای وجود ندارد البته به نقاطی که مشکل برق رسانی وجود دارد، کمتر ورود می‌کنیم.

وی درباره اعتبارات تخصیص یافته در این حوزه نیز تصریح کرد: به ازای هر هکتار آبیاری بارانی تا ۲۰ میلیون تومان لازم است که ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به صورت بلاعوض به کشاورز اعطا می‌شود و به ازای هرهکتار آبیاری قطره‌ای حدود ۲۵ میلیون تومان لازم است که ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بلاعوض داده می‌شود.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه عنوان کرد: تجهیز اراضی کشاورزی به سیستم‌های نوین آبیاری سبب افزایش راندمان آب و تولید و صرفه جویی خواهد شد، این در حالی است که آبیاری سنتی فرسایش خاک، تبخیر، خفگی گیاه در ساعات غرقاب را به دنبال دارد.

این مسئول با بیان اینکه راندمان آبیاری سنتی ۳۵ درصد است، افزود: در روش سیستم آبیاری نوین راندمان به ۶۵ درصد می‌رسد بنابراین سبب ذخیره ۳۰ درصدی آب و افزایش سطح آب سفره‌های زیرزمینی خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی تجهیز اراضی کشاورزی به سیستم سیستم های آبیاری نوین سیستم آبیاری نوین ۷۸ هزار هکتار استان کرمانشاه کشاورزی استان خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۱۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت

به گزارش خبرنگار مهر، شمس‌الدین جمشیدی امروز چهارشنبه در ستاد برداشت محصولات کشاورزی پلدختر، اظهار داشت: ۵۶ هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی شهرستان پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت.

وی اظهار کرد: سطح زیر کشت قابل‌برداشت حدود ۲۹ هزار هکتار شامل گندم آبی و دیم، ۲۰ هزار هکتار جو دیم و هفت هزار و ۴۰۰ هکتار کلزا در شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: چهار کمیسیون در پلدختر و یک کمیسیون در شهرستان معمولان کار خرید محصولات مازاد بر مصرف شهرستان را به عهده دارند.

جمشیدی، افزود: پیش‌بینی تولیدات کشاورزی شهرستان حدود ۷۰ هزار تن انواع محصولات زراعی است و حدود ۳۲ هزار تن گندم به‌صورت تضمینی خریداری می‌شود.

وی گفت: نرخ خرید گندم تضمینی هر کیلوگرم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و کلزا ۳۵ هزار تومان است.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: مشکلات اساسی شهرستان‌های پلدختر و معمولان نبود جاده‌های دسترسی است که متأسفانه جهاد کشاورزی شهرستان هیچ‌گونه ماشین‌آلاتی ندارد و دراین‌رابطه نیاز به همکاری دیگر دستگاه‌های شهرستان از جمله راهداری که سال‌های گذشته به طور ویژه مساعدت داشتند، احساس می‌شود.

جمشیدی، یادآور شد: میزان نیاز سوخت کمباین‌های فعال حدود ۹۶۰ هزار لیتر است که توسط شرکت فرآورده‌های نفتی تأمین خواهد شد.

وی افزود: پنج اکیپ، کارن نظارت بر برداشت را انجام می‌دهند و اواخر اردیبهشت برداشت در مناطق جنوبی شهرستان آغاز خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، گفت: این مدیریت آمادگی کامل برای برداشت و خرید محصولات کشاورزی شهرستان که نتیجه زحمات حدود ۹ ماهه کشاورزان است را دارد و امید است به طور مطلوب صورت گیرد.

کد خبر 6087702

دیگر خبرها

  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین