Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@23:38:37 GMT

حماس: خواسته ملت فلسطین، قطع کامل روابط با آمریکاست

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۲۳۴۴

حماس: خواسته ملت فلسطین، قطع کامل روابط با آمریکاست

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین تأکید کرد که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و برخی از نیروهای اطلاعاتی این کشور، همچنان بر روی آمریکا حساب باز کرده‌اند، حال آنکه، خواسته ملت فلسطین، قطع رابطه با این کشور است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «فوزی برهوم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از تشکیلات خودگران فلسطین انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برهوم در یک نشست خبری گفت که تداوم دیدارهای سرویس اطلاعات تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری با عناصر سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) بیانگر این است که تشکیلات خودگردان و سرویسهای امنیتی آن، همچنان بر روی آمریکا حساب باز می‌کنند.

پایگاه اطلاع‌رسانی حماس به نقل از برهوم گزارش داد که این نشستها در حالی صورت می‌گیرد که نقش آمریکا در صلح تحمیلی آمریکایی موسوم به «معامله قرن» و نقش این کشور در نابودی آرمان فلسطین، کاملا مشخص است.

این مسئول فلسطینی بر این باور است که چنین دیدارهایی نشان می‌دهد تشکیلات خودگردان و محمود عباس رئیس آن، در اینکه تماس و نشست با دولت آمریکا را متوقف کرده‌اند، جدی نیستند.

برهوم خاطر نشان کرد، این نشستها بیانگر این است که وعده‌های محمود عباس، «صرفا اظهاراتی است که نیازمند عملی شدن آن در قالب اقداماتی است که با درخواست ملی فلسطین همخوانی داشته باشد».

وی توضیح داد که خواست ملت فلسطین، «قطع کامل روابط با دولت آمریکاست؛ زیرا این رابطه، پیامدهای خطرناکی برای ملت ما و حقوق و اصولش دارد».

این مسئول حماس از تشکیلات خودگردان خواست که به صورت عملی، این روابط، تماسها و توافقات با دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی را متوقف و «روند سیاسی فلسطین را به سمت توافق ملی بر سر راههای مقابله و شکست معامله قرن و حمایت از منافع ملت فلسطین» تصحیح کند.

در همین ارتباط، «حازم قاسم» سخنگوی حماس، سخنان وزیر مشاور دولت سعودی درباره وجود نقاط مثبت در طرح معامله قرن را که همه نهادهای عربی و اسلامی آن را رد کرده‌اند، نشانه شراکت ریاض با آمریکا برای نابودی مسئله فلسطین خواند.

قاسم تأکید کرد که اظهارات «عادل الجبیر» وزیر مشاور سعودی درباره وجود نقاط مثبتی در معامله قرن آمریکا مغایر با اجماع نظر کشورهای عربی در رد این طرح ادعایی صلح است و تبلیغی برای آن محسوب می‌شود.

معامله ترامپ با مخالفت اتحادیه عرب، سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه آفریقا و کشورهای متعددی روبرو شد که تاکید کردند این طرح سطح حداقلی از حقوق و آرمان‌های مشروع ملت فلسطین را هم برآورده نمی‌کند و با مراجع روند صلح مغایرت دارد.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: حماس فلسطین آمریکا تشکیلات خودگردان دولت آمریکا معامله قرن ملت فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو: پیشنهاد حماس با خواسته‌های ضروری ما فاصله داشت / اجازه نمی‌دهیم حماس توان نظامی‌اش را بازیابد

آفتاب‌‌نیوز :

نتانیاهو با بیان اینکه اجازه نمی‌دهیم حماس دوباره توان نظامی خود را بازیابد، تصریح کرد: «ما اجازه نخواهیم داد که حماس بار دیگر بر نوار غزه حاکم شود.»

به گزارش الجزیره، وی با اشاره به اینکه ورود به رفح گامی بسیار مهم است، اظهار داشت: «ارتش ما در حال حرکت برای نابودسازی ۴ گردان حماس در آنجاست.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «ورود به رفح به تحقق دو هدف جنگ کمک می‌کند؛ بازگشت اسرا و نابودسازی حماس.»

نتانیاهو افزود: «نیرو‌های ما پرچم اسرائیل را در گذرگاه برافراشته و تنها چند ساعت پس از دستور کابینه جنگ، پرچم حماس را از آنجا پایین آوردند.»

درحالی که هشدار‌های بین المللی نسبت به عواقب تهاجم زمینی اسرائیل به رفح، واقع در مرز با مصر، طی ساعات گذشته به اوج خود رسیده است. آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز تهاجم اسرائیل به این شهر را «غیرقابل تحمل» توصیف کرد و از اسرائیل و حماس خواست تا برای دستیابی به توافق آتش‌بس تلاش کنند.

ارتش اسرائیل روز گذشته از ضرورت انهدام «چهار گردان آخر» حماس در نوار غزه خبر داد و مدعی شد بیش از ۵۰ «هدف تروریستی» را در این شهر هدف قرار داده است.

همزمان رسانه‌های اسرائیلی از درگیری در تل آویو بین پلیس و تظاهرکنندگان اسرائیلی که خواستار توافق آتش بس و آزادی گروگان‌ها هستند، خبر دادند.

«حنان بلخی»، مدیر منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی در شرق مدیترانه می‌گوید تهاجم اسرائیل به رفح جان ۱.۵ میلیون نفر از جمله ۶۰۰ هزار کودک را «در خطر جدی» قرار داده و «هم اکنون باید فورا پایان یابد.»

اسرائیل پس از عملیات در شهر غزه و سپس خان یونس، هفته هاست که تهدید کرده است که حمله زمینی خود را تا رفح به عنوان آخرین سنگر حماس و محل استقرار ۱.۲ میلیون فلسطینی که اکثریت آن‌ها به دلیل جنگ آواره شده بودند، ادامه می‌دهد. با این حال، روز دوشنبه ۶ ماه مه، پس از اینکه مذاکرات در قاهره به توافق آتش بس منجر نشد، ارتش اسرائیل عملیات تخلیه ده‌ها هزار نفر از رفح را آغاز کرد.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • خیانت بزرگ ابومازن به فلسطینی‌ها با سرکوب جنبش دانشجویی
  • پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل
  • هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • فریاد «نه به نسل‌کشی در رفح» قلب لندن را لرزه درآورد
  • نتانیاهو: پیشنهاد حماس با خواسته‌های ضروری ما فاصله داشت / اجازه نمی‌دهیم حماس توان نظامی‌اش را بازیابد
  • نتانیاهو: پیشنهاد مورد قبول حماس از خواسته‌های ضروری اسرائیل فاصله دارد
  • دانشجویان دانشگاه‌های اکسفورد و کمبریج به جنبش حامیان فلسطین پیوستند
  • اگر آمریکا نبود اشغالگری اسرائیل در ۷ اکتبر پایان یافته بود
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟