Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

 سعيد زرندي در مراسم افتتاح خط توليد مجموعه‌سازي شركت قالب‌هاي بزرگ صنعتي سايپا و بازديد از نمايشگاه دستاوردهاي اين شركت در زمينه داخلي‌سازي، افزود: سايپا در زمينه كاهش هزينه‌ها و واگذاري شركت‌هاي غيرسودده و مازاد خود اقدامات مهمي انجام داد كه در آينده اين خودروساز آثار مطلوبي خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وي در دو ماه آذر و دي امسال، توليد خودرو در كشور 100 درصد افزايش يافت و خودروسازان توانستند تحويل خودرو به مشتريان را نيز 140 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزايش دهند.

زرندي با اشاره به موفقيت سايپا در زمينه به‌صفر رساندن خودروهاي داراي كسري قطعات، تأكيد كرد: تعهدات برجاي مانده از گذشته 35 درصد كاهش يافته و ادامه اين روند، موجب بهبود وضعيت توليد و تحويل خودرو به مشتريان خواهد شد.

به گفته وي در حال حاضر 630 هزار نفر به‌طور مستقيم و غيرمستقيم در صنعت خودرو كشور فعاليت مي‌كنند و ظرفيت توليد اين صنعت به سالانه 5,2 ميليون دستگاه افزايش يافته كه بيانگر تأثير بالاي آن در اقتصاد و اشتغال است.

وي با اشاره به موضوع واسطه‌گري و سودجويي در بازار خودرو و ايجاد حاشيه قيمت در اين بازار گفت: واسطه‌ها با قيمت‌سازي كاذب از طريق برخي سايت‌ها و تبليغات در اين زمينه، براي رشد كاذب بهاي خودرو در بازار تلاش مي‌كنند كه در حال شناسايي آنان هستيم و به‌زودي برخورد لازم با اين پديده صورت خواهد گرفت.

گفتني است خط توليد مجموعه بدنه‌سازي خودرو در شركت قالب‌هاي بزرگ صنعتي سايپا با استفاده از توان و ظرفيت داخلي و طراحي و ساخت متخصصان اين شركت به مرحله بهره برداري رسيد.

علاوه بر آن، شركت قالب‌هاي بزرگ صنعتي سايپا در ماه‌هاي اخير توانسته دستاوردهايي را در زمينه طراحي و ساخت 100 درصد گيربكس توربين‌هاي بادي نيروگاه‌هاي برق، بدنه سانتريفيوژهاي مواد نفتي مربوط به وزارت نفت، طراحي و ساخت 100 درصدي ماشين‌هاي فرز CNC، طراحي و ساخت فيكسچرهاي كنترلي، بومي‌سازي بلوك متريال فيكسچرهاي كنترلي و صرفه‌جويي ارزي سالانه 150 هزار دلار و تأمين و بومي‌سازي قطعات استاندارد قالب از داخل كشور و جلوگيري از خروج سالانه 132 هزار دلار از كشور محقق كند.

اين شركت همچنين توانسته در تعمير و بازسازي دستگاه CNC پنج‌محور با استفاده از توان داخلي و صرفه‌جويي 150 هزار يورو، تبديل دستگاه ديجي‌تايزر به دستگاه فوم تراش CNC با صرفه اقتصادي 50 هزار دلاري و دستيابي به دانش فني توليد قالب‌هاي پيچيده پلاستيكي با فناوري پيشرفته براي نخستين‌بار در كشور، موفق عمل كند.

منبع: سايپانيوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سایپا شرکت قالب های بزرگ صنعتی سایپا طراحی و ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول

صندوق بین المللی پول اعلام کرد دولت ایران در سال گذشته کم خرج ترین دولت در میان ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط بوده است . - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه کرد دولت ها در 38 کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت ها را طی سال 2023 داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده بانی مالی» نسبت هزینه کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را تنها 13.5 درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل 14.2 درصد جی دی پی در سال 2021 به 13.8 درصد در سال 2022 و 13.5 درصد در سال 2023 کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته 50.8 درصد بوده است.

متوسط هزینه کرد دولت ها در این 38 کشور نیز 32.6 درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه کرد دولت ها درخاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل 29.7 درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه کرد دولت ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن ها در سال 2023 عبارت است از: برزیل 47.9 درصد، چین 33.9 درصد، مصر 22.7 درصد، اندونزی 16.6 درصد، مالزی 23.3 درصد، عربستان 32.3 درصد، ونزوئلا 14.4 درصد، پاکستان 19.2 درصد، عمان 26.2 درصد، قطر 24.4 درصد، روسیه 36.8 درصد، ترکیه 33.9 درصد، امارات 25.9 درصد، و ویتنام 19.9 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت