Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، لعیا جنیدی در نخستین رویداد گفتمان پیشرو علمی (گپ): ایده‌ها و تجربه‌های زنان در علم و فناوری با هدف ساده‌سازی علم برای عموم مردم که بعدازظهر امروز در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از ابیات شاهنامه فردوسی به زنان اختصاص دارد و در قرآن کریم نیز بارها به زنان اثرگذار اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز بیشتر تمرکز بر زن و دانش قرار گرفته است.

وی در این رویداد که توسط کرسی یونسکو در ترویج علم برگزار شد، ادامه داد: اغراق نیست دانش و پارسایی را قرین بدانیم. دانش از جمله مصادیق پارسایی است و این لباس بر تن هر فردی، نشان پارسایی محسوب می‌شود.

معاون حقوقی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: باید از مریم میرزاخانی یاد کنم که یک سال در دوره پسادکتری در دانشگاه هاروارد بودم و او با مهربانی، من را همراهی می‌کرد. همان‌طور که گفتم دانش با خود پارسایی می‌آورد.

جنیدی بیان کرد: بیش از دانش و نبوغ او که در جای خود سزاوار ستایش است، فضائل اخلاقی میرزاخانی تاثیرگذار بود و حتی دانش‌اش را تحت تاثیر قرار می‌داد. روزهای حضورم در آمریکا مصادف با احتمال حمله ایالات متحده به عراق بود و همه ما نگران بودیم.

وی افزود: اولتیماتوم ۴۸ ساله آمریکا فشار زیادی روی ما ایجاد کرد و به‌مدت 2 روز، اخبار را رها کردم. در حال قدم زدن بودم که زنی با لباسی ساده را دیدم. متوجه شدم مریم میرزاخانی است، صدایش زدم؛ اما انگار مسخ شده بود.

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: فشار روحی و نگرانی او برای مردم عراق قابل توصیف نیست. او نگران حال مردم عراق بعد از اصابت ۴۰ موشک بود. احساس درد مشترک در وجود او نشان‌دهنده بلندی روح مریم میرزاخانی بود.

جنیدی یادآور شد: یکی از مهم‌ترین انگیزه‌های من برای پیشبرد لایحه تابعیت مادر و فرزند، بعد از حمایت از کودکان، مریم میرزاخانی بود که دوست داشت فرزندش ایرانی باشد. آیین‌نامه مورد نظر رو به اتمام است و ان‌شاالله در هیئت وزیران به تصویب می‌رسد و می‌توان گفت مریم میرزاخانی بعد از مرگش در سرنوشت کودکان بلاتکلیف اثر گذاشت.

وی خاطرنشان کرد: هزار باده ناخورده در رگ تاک است؛ یعنی انسان‌های بزرگ بعد از مرگ‌شان نیز اثرگذار هستند.

معاون حقوقی رئیس جمهور با اشاره به رابطه زنان با دانش گفت: زنان نقش قابل توجهی در گفتمان‌سازی علمی در حوزه‌های مختلف داشته‌اند. مدیرعامل حدود ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان، زن هستند و ۲۲ هزار پزشک زن در کشور فعالیت می‌کنند.

جنیدی بیان کرد: حدود ۴۳ درصد از شاغلان معاونت حقوقی ریاست جمهوری، زن هستند و ۱۲ زن هم‌تراز با معاون وزیر که ۳۰ درصد پست‌ها را تصاحب کرده‌اند، خانم هستند.

وی ادامه داد: در زمینه حضور زنان در بخشداری و شهرداری‌ها رشد ۴۸ درصدی داشته و در حوزه مدیران پایه در سال ۹۸ نزدیک به ۱۱ هزار زن داشته‌ایم. تعداد مدیران عالی زن از سال ۹۶ که ۳۱ نفر بوده به ۶۷ نفر در سال ۹۸ رسیده است.

جنیدی تاکید کرد: آمار اصل اشتغال برای زنان برخلاف حوزه آموزش عالی مطلوب نیست. رشد اشتغال زنان را داشته‌ایم اما این امر تناسب مطلوبی ندارد و باید فعالیت زیادی در این زمینه صورت بگیرد.

وی افزود: پست‌های مدیریتی غیر آموزشی برای زنان نیاز به رشد دارد تا ۳۰ درصد پست‌های مدیریتی با ترتیب مورد نظر ما محقق شود. اگر به قوانین نگاه کنیم، تفاوت‌هایی وجود دارد؛ اما کلیت نظام قانونی کشور جز ماده واحده مربوط به نحوه تعیین قضات، منع صریحی برای جذب بانوان در مناصب مختلف از جمله وزارت و حتی ریاست جمهوری چه به معنای انتخاب شدن و چه انتخاب کردن وجود ندارد.

معاون حقوقی رئیس جمهور تصریح کرد: جامعه باید تلاش مضاعفی انجام دهد تا حقوق زنان را استیفا کند. البته برای انتصاب زنان در مناصب قضایی نیز بنا بر ارجاع به منابع مُرجح، منع صریحی وجود ندارد.

ادامه دارد.

168 / 31 لعیا جنیدی گفتمان علمی زنان معاون حقوقی رئیس جمهور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: لعیا جنیدی گفتمان علمی زنان معاون حقوقی رئیس جمهور معاون حقوقی رئیس جمهور پست های مدیریتی مریم میرزاخانی برای زنان پست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکات حقوقی و قوانین مربوط به دیه

وکیل متخصص دیه، با دانش و تجربه‌ای که در این زمینه دارد، می‌تواند نقش کلیدی در احقاق حقوق موکلین خود ایفا کند. در ادامه با توضیحات وکیل نادری همراه باشید... ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------

در حقوق کیفری ایران، دیه به معنای جبران مالی آسیب‌های جسمی و جانی وارد شده به قربانیان جرایم و حوادث است. مطالبه دیه، فرآیندی است که در آن قربانی یا وراث قانونی او، حق دریافت جبران خسارت را دارند.
وکیل متخصص دیه، با دانش و تجربه‌ای که در این زمینه دارد، می‌تواند نقش کلیدی در احقاق حقوق موکلین خود ایفا کند. در ادامه با توضیحات وکیل نادری همراه باشید...

اهمیت دانش تخصصی وکیل
وکیل متخصص دیه باید با قوانین و مقررات مربوط به دیه، از جمله میزان دیه در شرایط مختلف، نحوه محاسبه آن و فرآیندهای قانونی مرتبط، آشنایی کامل داشته باشد. این دانش تخصصی به وکیل امکان می‌دهد تا:
   1- ارزیابی دقیقی  از میزان دیه متناسب با آسیب وارده ارائه دهد.
   2- استراتژی موثری  برای مذاکره با طرف مقابل یا دفاع در دادگاه طراحی کند.
   3- مدارک و شواهد لازم  را جمع‌آوری نماید تا اثبات خسارت و مطالبه دیه را تسهیل کند به عنوان مثال تصاویر دوربین مدار بسته شهری صرفا ۴٨ ساعت قابل بازیابی می باشد و سرعت عمل در این زمینه اهمیت بسزایی برخوردار است.
 
چالش‌های مطالبه دیه
مطالبه دیه می‌تواند با چالش‌هایی همراه باشد، از جمله:
 
تعیین میزان دیه:
تعیین میزان دیه بر اساس نوع آسیب و شرایط خاص قربانی می‌تواند پیچیده باشد و البته در حالحاضر میزان دیه توسط پزشکی قانونی اعلام و در مرحله اجرای احکام محاسبه میگردد .
 
اثبات خسارت:
اثبات خسارت وارده و ارتباط آن با جرم یا حادثه می‌تواند نیازمند تخصص و دقت بالایی باشد و البته تحقیق در دستیابی تصاویر و یا شهود و همچنین اخذ نظریه کارشناسی اعم از کروکی تصاوف و یا نظریه کارشناس اداره کار میتواند در این خصوص کمک شایانی نماید.
مذاکره و توافق:
 گاهی اوقات، مذاکره و رسیدن به توافق با طرف مقابل می‌تواند چالش‌برانگیز باشد و البته عملکرد مثبت در این خصوص زمان رسیدن به نتیجه مطلوب را بسیار کوتاه خواهد کرد.
 
تعیین میزان دیه               
تعیین میزان دیه یکی از مهم‌ترین مراحل در فرآیند مطالبه دیه است. میزان دیه بر اساس نوع آسیب وارده، جدول دیه مصوب هر سال و شرایط خاص قربانی تعیین می‌شود. وکیل متخصص دیه باید با جدیدترین تغییرات قانونی و نرخ‌های دیه آشنا باشد تا بتواند حقوق موکل خود را به بهترین شکل ممکن احقاق نماید.

جدول میزان دیه در سال 1403
 

نوع دیه مبلغ در سال 1403
دیه کامل در ماه های غیر حرام 1 میلیارد و 200 میلیون تومان
دیه کامل در ماه های حرام 1 میلیارد و 600 میلیون تومان
دیه شکستگی استخوان دست که مطلوب التیام یابد 120 میلیون تومان
دیه شکستگی نازک نی و درشت نی استخوان پا هر کدام 120 میلیون تومان
دیه شکستگی بینی 120 میلیون تومان
دیه شکستگی ترقوه 48 میلیون تومان
دیه شکستگی جمجمه سر در حد هاشمه 120 میلیون تومان
دیه زخم شدگی در حد حارصه 12 میلیون تومان
دیه زخم شدگی در حد دامیه 24 میلیون تومان
دیه دندان‌ های پیشین که کامل ساقط شوند 60 میلیون تومان
دیه دندان‌ های پشتی که کامل ساقط شوند 40 میلیون تومان
دیه یک دست 600 میلیون تومان
دیه یک پا 600 میلیون تومان
دیه شکستگی دنده‌های محیط بر قلب 30 میلیون تومان
دیه خرد شدگی استخوان مطلوب التیام یافته 120 میلیون تومان
  امکان دریافت خسارت مازاد بر دیه

علاوه بر دیه، قربانیان جرایم و حوادث می‌توانند برای دریافت خسارت‌های مازاد بر دیه نیز اقدام کنند.
البته در ماده ١۴ قانون مجازات اسلامی خسارات معنوی و ممکن الحصول را در مطالبع مهریه جایز ندانسته لیکن درخصوص خسارت مادی سکوت کرده که مطابق قاعده کلی خسارات ناشی از جرم قابل مطالبه است.
نتیجه آنکه صرفا خسارات مادی همراه با دیه قابل مطالبه خواهد بود.
 
مشاوره حقوقی و دریافت راهنمایی های لازم از وکیل متخصص دیه
وکیل متخصص دیه با تسلط بر جزئیات فنی و قانونی، می‌تواند در موفقیت مطالبه دیه نقش حیاتی داشته باشد. انتخاب وکیلی که تجربه و دانش کافی در این زمینه دارد، می‌تواند تفاوت قابل توجهی در نتیجه پرونده ایجاد کند.
وکیل متخصص دیه با دانش و تجربه خود می‌تواند در تعیین میزان دیه و مطالبه خسارت‌های مازاد بر دیه نقش مهمی ایفا کند. این امر مستلزم دانش به‌روز و توانایی ارائه مستندات و شواهد محکم در دادگاه است.
مجموعه حقوقی وکیل نادری با داشتن بیش از 15 سال تجربه موفق در محاکم قضایی ، آماده ارائه راهکار های حقوقی لازم جهت احقاق حقوق شما می باشد. جهت کس اطلاعات بیشتر به وب سایت این مجموعه به نشانی اینترنتی vakiladeri.com مراجعه نمایید و یا با شماره 09124230952 تماس حاصل فرمایید.
  آدرس مراجعه حضوری : تهران , تجریش ، ابتدای فناخسرو ، جنب مجتمع تجاری تندیس ، پلاک 16 ، واحد 1

دیگر خبرها

  • نکات حقوقی و قوانین مربوط به دیه
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه
  • ببینید | درخواست معاون حقوقی رئیسی از نمایندگان مجلس آینده برای رفع مسائل اقتصادی!
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • شرایط جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در ارومیه
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم