Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@12:02:52 GMT

اهداء جایزه ویژه به مهدی فقیه بازیگر فیلم خروج

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۳۳۰۸

اهداء جایزه ویژه به مهدی فقیه بازیگر فیلم خروج

داورانِ فیلم‌های قرآنیِ جشنواره فجر بیانیه خود را اعلام کردند. ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۳ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، هیأت داوران فیلم‌های قرآنی سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر متشکل از آقایان: عباس صالح مدرسه‌ای، اصغر امیرنیا و سید مصطفی زراوندیان ضمن تشکر از اصحاب هنر سینما و همه دست‌اندرکاران سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر جایزه ویژه خود را به خاطر بازی در فیلم خروج و به پاس عمری فعالیتِ هنرمندی که در ایفایِ  نقشِ انسان‌های مصلح و قرآنی با ایمان و اعتقاد حضور داشته، به  آقای مهدی فقیه اهدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن بیانیه هیأت داوران فیلم‌های قرانی سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر به این شرح است: 

بسم اللّه الرحمن الرحیم

« إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یهْدِی لِلَّتِی هِی أَقْوَمُ وَیبَشِّرُ الْمُؤْمِنِینَ الَّذِینَ یعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا کَبِیرًا؛ قطعا این قرآن به [آیینى] که خود پایدارتر است راه مى ‏نماید و به آن مؤمنانى که کارهاى شایسته مى کنند مژده مى‏ دهد که پاداشى بزرگ برایشان خواهد بود» (آیه 9 سوره اسراء)

حضور در محضر قرآن عزیز، این مائده سراسر نور، رحمت، برکت و شفا توفیقی است الهی که ارزانی مؤمنین و مؤمنات شده است. انسان‌هایی که همواره در سایه‌سار آن، روش و منش خویش را با آن منطبق نموده و آن را به عنوان اسوه حسنه مکتوب، فراروی خویش نهاده‌اند و در قرن حاضر که عصر اطلاعات و ارتباطات نام دارد، یکی از شیوه‏ های جذب و ایجاد تأثیر عمیق در مخاطبان، بیان مطالب در قالب‏ های هنری مانند قصه است که در تعالیم انبیای الهی و کتاب‌های آسمانی مانند قرآن کریم و آموزش‌‌های دینی، از این شیوه مؤثر برای القای پیام و تأثیر تربیتی، اجتماعی و فردی بسیار بهره گرفته شده است و  همواره یک داستان جذاب و دارای لایه‌‏های چندگانه معنایی، جوهره سینمای قرآنی را شکل می‌‌دهد، بدیهی است که این ظرفیت بالقوه انتظار بالاتری از این نوع سینما و سینماگران را نیز مطرح می‌ سازد.

 نظر به اهمیت تولید محتوای مفاهیم و مضامین " قرآن و عترت" در حوزه سینما و نقش هنرمندان به عنوان طلایه داران تولید آثار سینمایی، هیأت داورن معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن ادای احترام به ساحت کلام‌اللّه مجید ،مراتب تقدیر و تشکر خود را از اصحاب هنر سینما و همه دست‌اندرکاران سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر، بر خود واجب دانسته و از هنرمندان عزیزی که باعث رونق و ارتقای سطح کمی و کیفی این دوره از جشنواره شده‌اند و با خلق آثار خود بر غنای هنر سینما افزوده‌اند، قدردانی کند.

 بر این اساس، هیأت داوران ضمن بررسی فیلم‌های این دوره، به خاطر نقش آفرینی زیبایش در فیلم سینمایی خروج و به پاس یک عمر فعالیتِ هنرمندی که در ایفایِ نقشِ انسان‌های مصلح و قرآنی با ایمان و اعتقاد حضور داشته، جایزه ویژه خود را به جناب آقای مهدی فقیه اهدا می‌کند. هیئت داوران به جهت ارج نهادن به جایگاه فیلم مستند در حوزه قرآن و عترت، ضمن تقدیر از همه مستندسازان، از فیلم «بانو» ساخته  آقای محمد حبیبی منصور به دلیل روایتگری فرهنگ جهاد ومقاومت و ایثار در زندگی "بانو عصمت احمدیان" مادر شهیدان فرجوانی، تقدیر به عمل می‌آورد.

انتهای پیام/

R1544/P/S4,34/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سینما

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سینما سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر سینما سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر هیأت داوران قرآن و عترت جایزه ویژه مهدی فقیه هنر سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود

آیت‌الله مصطفی محامی ضمن حضور در دانشگاه علوم قرانی زاهدان در نشست پرسش و پاسخ دانشجویان اظهار کرد: در حوزه حقابه سیستان بنده سخنرانی‌ها و پیگیری‌های متعددی طی پنج سال گذشته داشته‌ام و عنوان کردم که ظاهرا خود آقایان در استان خشکسالی را باور نکرده‌اند و تازه ۲ سال است که موضوع حقابه سیستان تبدیل به یک مطالبه عمومی شده است و حتی رئیس جمهور نیز هنگام حضور در استان نسبت به این مساله موضع گرفتند.

وی بیان کرد: پیگیری‌هایی هم از سوی وزارت امور خارجه صورت گرفت اما بنده در خطبه‌های نماز جمعه عنوان کردم که آقایان آن گونه که باید کار نکرده و از همه اهرم‌ها استفاده نکردند.

امام جمعه زاهدان گفت: بخشی از این مشکلات حاصل از کم کاری ماست چرا که مسوولان گزارش دادند که با وجود خشکسالی‌ها میزان بارندگی‌ سالانه در جنوب استان طی این سالها ۲ میلیارد متر مکعب بوده در حالی که حقابه سیستان از افغانستان ۸۰۰ میلیون متر مکعب است و اگر در استان سدهایی ساخته شود می‌توان این بارندگی‌ها را مهار کرد و از آن در مصارف مختلف بهره برد و در این صورت دیگر نیازی به حقابه یا استفاده از آب دریای عمان و دستگاه آب شیرین کن نیست.

وی اظهار کرد: مشکل دیگر به خود مردم سیستان بر می‌گردد چرا که اتفاق نظر ندارند و هر کس حرف خود را می‌زند جهات سیاسی، قومی و حزبی را دنبال می‌کنند و برای نمونه یک نفر بحث آب ژرف را مطالبه می‌کند و فرد دیگر بر استفاده از آب دریای عمان تاکید دارد و هنوز توافقی صورت نگرفته که در این صورت مسوولان در مرکز کشور نیز ترتیب اثری نخواهد داد.

آیت الله محامی گفت: هزینه‌های زیادی در منطقه سیستان صورت گرفته اما طرح‌های اجرا شده بر اساس کارشناسی لازم نبوده با وجود اینکه در منطقه سیستان نیروهای شایسته و کارشناس کم نبوده است.

وی با بیان اینکه قرآن کتاب هدایت است و ما به عنوان مسلمان باید نهایت بهره را از آن ببریم افزود: با وجود همه این ویژگی‌ها توجه کافی به قرآن صورت نگرفته است و به همین دلیل است که پیامبر اکرم(ص) با گلایه مطرح می‌کنند: "یَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هَٰذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا" خداوندا قوم من قرآن را مهجور قرار دادند و آنگونه که باید به آن نپرداختند.

امام جمعه زاهدان با بیان اینکه فعالیت‌های علمی و پژوهشی در رابطه با قرآن کریم صورت گرفته اما کافی نیست و باید در عرصه‌های مختلف به کار و فعالیت بپردازیم تصریح کرد: رشته‌های قرآنی که در مراکز علمی و دانشگاهی طراحی شده بیشتر به مباحث جانبی می‌پردازد هر چند که مباحث مهمی است اما کمتر به اصل معانی قرآن پرداخته شده و این یکی از آسیب‌های کار است و دانشجویان دانشگاه علوم قرآنی باید در کنار واحدهای درسی به سراغ معانی و معارف قرآن نیز بروند.

وی اظهار کرد: قرآن کریم با علوم دیگر متفاوت است از این جهت که اگر تزکیه و پاکی دل نباشد ارتباط و فهم درستی از آیات و روایت کسب نکرده و به عمق قرآن پی نمی‌برند و با همین قرآن که کتاب هدایت است بسیاری از افراد هدایت شده و برخی نیز گمراه خواهند شد و گمراه شدن آنان به علت وجود نقص در خود آنهاست و اگر می‌خواهیم از هدایت قرآن بهره‌مند شویم باید به دل بپردازیم و دلمان را صاف و پاک کنیم.

آیت الله محامی در پاسخ به سوالات و مطالبات دانشجویان مبنی بر تامین منابع مالی و تجهیز دانشگاه، پیگیری حقابه سیستان، جلب توجهات به سوی دانشگاه علوم قرآنی و جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه علوم قرآنی زاهدان گفت: جهت تامین منابع مالی و تجهیز دانشگاه علوم قرانی در گذشته هم صحبت‌هایی صورت گرفت و مسوولان دانشگاه باید در این جهت تدابیری اتخاذ کنند و از ظرفیت خیرین بهره‌گیری کنند و در مواقع مورد نیاز بنده نیز قادر به پیگیری هستم.

وی در پاسخ به درخواست یکی از دانشجویان مبنی بر جلب کردن توجهات به سوی دانشگاه علوم قرآنی اظهار کرد: بخشی از کار به خود شما بر می‌گردد و باید در جامعه حضوری فعال داشته و توجه‌ها را جلب کنید تا مردم تاثیرگذاری شما را ببینند و همواره درخواست استفاده از این ظرفیت را داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: افزایش تعداد اعضای هیئت علمی حرف منطقی است و دانشگاه باید در این حوزه برنامه ریزی داشته باشد چرا که اگر این کار صورت نگیرد به تدریج باعث تضعیف رشته و دانشجویان خواهد شد.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • قرآن همه چیز ماست
  • ضرورت حفظ روابط دوستانه در بین فرهیختگان و دانشگاهیان
  • ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد
  • داوران یک هشتم نهایی جام حذفی مشخص شدند
  • مشخص شدن داوران یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • فرهاد قائمیان: رشد کمی و کیفی خاصی را در بخش های مختلف جشنواره امام رضا(ع) شاهدیم/ اعطای جایزه ویژه «غزه» برای نخستین بار
  • هنرمندان مازندرانی به عیادت مش فتاح رفتند