Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس شورای شهر تبریز گفت: شناسایی و به کار گیری توانمندی‌های زنان فعال و پویای مجموعه شهرداری تبریز، مهمترین موضوع فراکسیون زنان شورای اسلامی شهر تبریز خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، سونیا اندیش در آیین گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن که به همت امور بانوان شهرداری تبریز برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه زنان همواره ۲۰ واحد کار کرده‌اند ولی به اندازه یک واحد دیده نشده اند که از شهردار محترم تبریز خواهشمندم در بحث تبدیل وضعیت‌ کارکنان شهرداری، نگاه ویژه‌ای به زنان شاغل داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اندیش با اشاره به مردانه شدن عرصه‌های تصمیم گیری در جامعه افزود: ما زنان در چنین فضایی در واقع جنگ می‌کنیم. در ظاهر همه از حقوق زنان صحبت می‌کنند ولی حتی فضاهایی که ایجاد کرده‌ایم هم مردانه بوده و نتوانسته ایم فضایی ایمن و امن برای زنان فراهم سازیم.

او ادامه داد: نگاه ما به جای شایسته سالاری، جنسیتی شده است. اگر بتوانیم نرخ مشارکت زنان را افزایش دهیم، بدون شک برای نسل‌های آتی حرفی برای گفتن خواهیم داشت.

نائب رئیس شورای شهر تبریز افزود: هر زمان در خصوص ارتقا جایگاه شغلی بانوان صحبتی شده اینطور پاسخ شنیده‌ایم که «زنان با یکدیگر تعامل ندارند» در حالی که وقتی شما از ۳۰ صندلی مدیریتی تنها ۱ صندلی را به زنان اختصاص می‌دهید، طبیعتا در اینجا رقابتی ناسالم رخ می‌دهد.

اندیش با اشاره به نرخ مشارکت زنان در جامعه گفت: بهترین نرخ مشارکت زنان با ۳۵ درصد متعلق به کشور آلمان است و طبق آمار ارائه شده، نرخ مشارکت زنان در جامعه ما کمتر از ۸ تا ۹ درصد است. وقتی آمار ما زیر ۱۰ درصد است، همین موضوع علامت هشدار بوده و نشان می‌دهد به سرمایه‌های انسانی توجه خوبی نمی‌شود.

او تصریح کرد: این موضوع تبعاتی هم خواهد داشت. وقتی زنان در عرصه‌های تولیدی، اشتغال، تجارت و... حضور کمرنگی دارند این موضوع آسیب‌های بسیاری را در پی دارد. توسعه پایدار چیزی است که نیروی انسانی فدای پیش شرط های ایدئولوژیکی و فیزیکی نمی شود.

نائب رئیس شورای شهر تبریز خاطرنشان کرد: نگاه شهردار تبریز در حوزه بانوان همواره نگاهی ویژه بوده است که خواهشمندم این نگاه ویژه را عملیاتی کنند چرا که این نگاه‌ها باعث اقداماتی عملیاتی می شود. در بررسی جایگاه‌های مدیریتی رزومه زنان نیز بررسی شود چرا که زنان در جایگاه‌های اشتغال و تصمیم‌گیری به جزئیات دقت و توجه زیادی دارند و فساد اداری در زنان بسیار اندک و ناچیز است.

اندیش با اشاره به آثار مثبت تبدیل وضعیت زنان شاغل در شهرداری تبریز اظهار داشت: توانمندی یک زن در خانواده و کودکان نیز مثمرثمر خواهد بود. نرخ طلاق در زنان شاغل کمتر است چرا که در اقتصاد خانواده مشارکت دارند و اختلافات نیز کمتر است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز اندیش نائب رئیس شورای شهر تبریز نرخ مشارکت زنان شهرداری تبریز زنان شاغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۱۹۸ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی،  پس از این جلسه در خصوص پیشنهاد تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار بیان کرد: براساس تأکید رئیس جمهور بر ضرورت وجود هیئت امنای مشترک و متمرکز برای هدایت تمامی ستاد‌های فناوری با حمایت و پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جلسه شماره ۸۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی، مقرر شد ماده واحده‌ای در خصوص تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار تدوین و در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی طرح شود.

وی افزود: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به منظور ارتقای عملکرد و بهره‌وری ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار و ایجاد زمینه ساختاری لازم برای رفع چالش‌های اداری و مالی موجود این ستاد‌ها ماده واحده پیشنهادی خود را برای تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی به ستاد علم و فناوری ارسال کرد که پس از بررسی‌های دقیق و کارشناسی در این ستاد، موضوع در این جلسه ارائه شد و با استماع نظرات اعضای شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مقرر شد در جلسه آتی این شورا در خصوص اعضای این هیئت امنا و حوزه وظایف آن جمع‌بندی صورت گیرد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در خصوص نهایی‌سازی پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی بیان کرد: پیشنهاد تدوین سند ملی توسعه فناوری‌های کوانتومی توسط سازمان انرژی اتمی مطرح شد و در جلسه ۱۳۵ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مورخ مقرر شد تدوین سند در دستور کار ستاد علم و فناوری قرار گیرد. به منظور مشارکت سایر دستگاه‌ها در تدوین این سند مکاتباتی در این خصوص صورت گرفت و با توجه به تدوین سند‌های مختلف بخشی در این خصوص توسط دستگاه‌های مختلف، تمامی این سند‌ها برای تهیه سند واحد و یکپارچه کوانتوم با ابعاد ملی دریافت و مقرر شد بررسی و نهایی‌سازی پیش‌نویس این سند در قالب میز تخصصی تدوین سند کوانتوم انجام گرفته و برای طی فرآیند تصویب در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور طرح شود.

وی افزود: میز تخصصی تدوین سند کوانتوم پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی با مشارکت سایر دستگاه‌ها و همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، اولین پیش‌نویس این سند برای طرح در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور آماده کرده است. در این جلسه پس از بیان اهمیت برنامه‌ریزی راهبردی در علوم و فناوری‌های کوانتومی و ملزومات توسعه این فناوری، کلیات سند مطرح  شد. در جلسات آتی ستاد، در خصوص جزئیات و برخی موارد باقیمانده تصمیم گیری خواهد شد، و امیدواریم طی هفته‌های آینده بتوانیم به تصویب پیش نویس در ستاد، جهت طرح و تصویب نهایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برسیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار