Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند منبع آگاه اعلام کردند که در بحبوحه اعلام ب، قطر فرآیند انتخاب شریکان غربی خود برای توسعه صنعت ال‌ان‌جی را به دلیل سقوط قیمت آن به تأخیر انداخت.

به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، چهار منبع آگاه اعلام کردند: پس از اینکه قطری‌ها در بحبوحه کاهش جهانی قیمت گاز طبیعی با رونمایی از یک برنامه عظیم توسعه‌، صنعت ال‌ان‌جی دنیا را شگفت‌زده کرده بودند، اکنون چند ماهی است که فرآیند انتخاب شریکان غربی خود را برای اجرای بزرگترین طرح تولید ال‌ان‌جی جهان به تعویق انداخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که صنعت گاز جهان  در پی رونق تولید در ایالات متحده آمریکا و کاهش تقاضای چین با چالش‌های بزرگی روبه‌رو شده است، شرکت دولتی قطر پترولیوم از اظهارنظر درباره این تأخیر خودداری کرد.

قطر پترولیوم اواخر سال گذشته میلادی اعلام کرد که در نظر دارد به جای اجرای برنامه اولیه خود برای افزایش تولید ۴۰ درصدی ال‌ان‌جی، مقدار تولید سالانه این کالا را تا سال ۲۰۲۷ میلادی با ۶۰ درصد افزایش به ۱۲۶ میلیون تن برساند. 

در این میان قطر پترولیوم درباره تأخیر در انتخاب شریکانش اظهارنظری نکرد، اما چهار منبع حاضر در مذاکرات اعلام کردند که این شرکت زمان بیشتری را به این موضوع اختصاص نخواهد داد.

یک منبع مطلع از مذاکرات گفت: من فکر می‌کنم قطر قصد دارد پیش از مراجعه به شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز، هزینه سرمایه این پروژه را برآورد و تنظیم کند، به نظر می‌رسد این تصمیم پیش از پایان سال ۲۰۲۰ میلادی گرفته شود.

قطر با دارا بودن یک صندوق ثروت ملی به ارزش بیش از ۳۲۰ میلیارد دلار است، اعلام کرده است که در صورت لزوم امکانات و تجهیزات مربوط به طرح بزرگ توسعه صنعت ال‌ان‌جی را به تنهایی فراهم می‌کند، اما ترجیح می‌دهد با داشتن شریکای خارجی ریسک‌ها و هزینه‌های طرح را میان مشارکت‌کنندگان تقسیم شوند و به مشتریان جدید هم دسترسی داشته باشد.

منبع: شانا

کلیدواژه: قطر صادرات گاز قیمت گاز قطر پترولیوم صنعت ال ان جی اعلام کردند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت: تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود

به گزارش خبرنگار مهر، جواد اوجی وزیر نفت امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در بحث تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهمنامه‌های خوبی امضا شد، گفت: با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود.

وی افزود: امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

وزیر نفت خاطر نشان کرد: این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

افزایش ۴۰۰ هزار بشکه ای تولید نفت

وزیر نفت خاطر نشان کرد: با تکمیل ۷۹ پروژه نیمه‌تمام و اجرای ۵۰ پروژه جدید می‌توانیم به میزان ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه تولید نفت را افزایش دهیم. همچنین به دنبال افزایش ۳۵ میلیون متر مکعب گاز و ۵۰ هزار بشکه ظرفیت پالایشی هستیم.

وی ادامه داد: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردمی نامگذاری شده است، اتفاق خوبی رقم خورد چراکه عمده سهامداران این پتروشیمی‌ها مردم هستند.

اوجی با بیان اینکه وزارت نفت در شروع سال جدید پروژه‌های کلان را با استفاده از منابع داخلی مورد توجه قرار داده است، گفت: در توسعه میادین نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های خوبی که در دو سال اخیر صورت گرفت توانستیم نگاه خوبی را به بخش داخلی ایجاد کنیم.

بهره بردای از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام تا پایان سال

وی با تاکید بر اینکه امروز شاهد بودیم یک اتفاق بزرگ و کم‌نظیر در صنعت نفت رقم خورد، گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میادین گازی می‌تواند شرایط بسیار خوبی را در این صنعت رقم بزند. نزدیک به ۲۰ میلیون مخزن گازی با ۱۴ شرکت و هلدینگ بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه امضا شد و بالغ بر هفت میلیارد دلار شرکت‌های بزرگ در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند و رقم بیش از ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز را از توسعه این میادین طی دو و سه سال آتی به بهره‌برداری می‌رسانیم که ضمن تامین خوراک پتروشیمی‌ها در توسعه میادین گازی نیز نقش مهمی دارد.

وزیر نفت اضافه کرد: ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار تا پایان سال به بهره برداری می رسد و ۵۰ پروژه بزرگ جدید در راستای ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار قرار داریم.

افزایش ۸ درصدی تحویل گاز به صنایع پتروشیمی

وی همچنین گفت: سال گذشته بیش از هشت درصد نسبت به سال قبل از آن گاز بیشتری را به صنایع پتروشیمی تحویل دادیم. نتیجه این مساله این شد که تولید محصولات پتروشیمی به خوبی پیش رود و امسال انتظار است که نسبت به سال گذشته از نظر حجمی و ارزش تولید رقم بیشتری را محقق کنیم.

خبر در حال تکمیل است…

کد خبر 6092929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • وزیر نفت: تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران