Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه فشار تحریم‌ها بر ارکان اقتصادی خانوارها تاثیر سوئی داشته است، گفت: در حال تلاش برای تدوین بسته حمایتی از صنعت گردشگری هستیم و کمک هزینه سفر تنها بخشی از این بسته به شمار می‌رود.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از خانه ملت، علی اصغر مونسان در مورد تاثیر افزایش قیمت بنزین بر سفرهای نوروزی، گفت: طبیعی است که افزایش قیمت سوخت در زنجیره خدمات سفر تاثیر خواهد گذاشت و این امر به ویژه برای مقاصد دورتر حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، افزود: بنابراین پیش‌بینی می‌شود که مقصد سفرها به مناطق پیرامونی تغییر مسیر خواهند داد و این تغییر رویکرد به مقاصد نزدیکتر حتی در صورت اختصاص سهمیه بنزین و همینطور در صورت عدم تخصیص آن، بنا به دلایل روانی، فرهنگی و اقتصادی اجتناب ناپذیر است.

وی در مورد حجم و قیمت سهمیه بنزین برای سفرهای نوروزی، گفت: وزارت نفت مرجع تصمیم‌گیری حجم و قیمت بنزین اختصاصی به سفر، خواهد بود.

 این عضو کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه فشار تحریم‌ها بر همه ارکان اقتصادی و ابعاد خانوارها تاثیر سوئی داشته است، افزود: در حال تلاش برای تدوین بسته حمایتی از صنعت گردشگری هستیم و کمک هزینه سفر تنها بخشی از این بسته می‌تواند باشد و با این وجود در آینده نزدیک یعنی برای سفرهای نوروزی این امر قابل تحقق نخواهد بود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: علی اصغر مونسان کمک هزینه سفر سفرهای نوروزی کمک هزینه سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس با بیان اینکه حوزه صنعت و معدن اولویت نخست استان مرکزی است، گفت: باید راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی‌اکبر کریمی شامگاه گذشته در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: استان مرکزی پیشانی صنعت کشور است، اولویت نخست مدیریت استان و مردم، حوزه صنعت و معدن است، گره‌ها و مشکلات استان زیاد است و نیاز است با حمایت و همکاری وزارت صمت این مشکلات کاهش پیدا کند. 

وی افزود: رؤسای بانک مرکزی همیشه اعلام می‌کنند که مشکلات ارزی وجود ندارد اما تراز تجاری ما سال گذشته با احتساب فروش نفت و برق و سایر اجزا نشان می‌دهد بیش از 20 میلیارد دلار مازاد ارزی وجود داشته است، اگر فروش نفت و برق و غیره لحاظ نشود 16.8 میلیارد دلار تراز تجاری ما منفی بوده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی عنوان کرد: سال گذشته روند صادرات نیز کاهشی بوده است و صادرات از 49.9 دلار به کاهش پیدا کرده است، کل صادرات به لحاظ وزنی نسبت به سال 1401 به میزان 10 درصد رشد داشته است، اما از نظر ارزش 17 درصد کاهش داشته است و این نشان می‌دهد کیفیت صادرات نیز کاهش داشته است.

کریمی بیان کرد: چرا باید سیاست‌هایی در خصوص نرخ ارز، تأمین و‌تخصیص ارز و بحث تعهد ارزی برای صادرات را ادامه دهیم؟ تعهد ارزی در زمان جنگ برای شرایط اضطراری لحاظ شده بود تا فضای ارزی کشور مدیریت شود، اما این روند در کشور همچنان ادامه داد، اما تا چه زمانی باید صادرکنندگان اجبار شوند تا ارز خود را به قیمت دستوری و زیر قیمت بازار به دولت ارائه دهد؟ این امر سبب شد بسیاری از صادرکنندگان واقعی از صحنه صادرات کنار بروند و عرصه صادرات جولانگاه افرادی شود که با کارت بازرگانی اجاره‌ای یک‌بار مصرف کار کنند. 

وی خاطرنشان کرد: برای ادامه مسیر باید راهکاری ارائه شود تا برای صادرکنندگان انگیزه ایجاد شود، به طور مثال سال 96 نیز 500 دلار صادرات فرش داشتیم در حالی‌که در دو سال اخیر صادرات فرش به 40 یا 50 دلار رسیده است و این نشان از این دارد یک سری از کالاها شرایطی دارند که با قاعده کلی بازار تعهد ارزی سازگار نیست. 

استان مرکزی به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست را دارد

علی جودکی نیز در این نشست اظهار داشت: استان مرکزی به واسطه صنعت در کشور شناخته شده است به طوری که تمامی حلقه‌های زنجیره تولید در استان مرکزی وجود دارد. 

وی افزود: استان مرکزی یکی از استان‌های با ظرفیت بالای کشور است به طوری که این استان به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست را دارد و استانی است که صنعتِ صنعت‌ساز است و می‌تواند هزاران بخش اقتصادی را راهبری کند به طوری که از استان مرکزی به عنوان ناوبندر کشور یاد می‌شود.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان مرکزی عنوان کرد: تخصیص ارز، تأمین نقدینگی، تأمین مواد اولیه و بورس کالا چهار اولویت صنایع استان مرکزی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • رونمایی از بسته حمایتی ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳
  • گرانی بنزین عامل خرید خودروهای برقی می شود؟
  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی
  • گرانی بنزین عامل خرید خودرو‌های برقی می‌شود؟
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین!
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد