Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله نوری همدانی با بیان اینکه دجال همان آمریکاست گفت: باید دجال را بشناسیم و بشناسانیم و دفتر تبلیغات اسلامی که زبان حوزه است باید در این زمینه ورود جدی تری داشته باشد.

به گزارش ایکنا؛ آیت‌الله حسین نوری همدانی امروز، 28 بهمن‌ماه، در دیدار رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و دست‌اندرکاران همایش ملی «مقاومت اسلامی از منظر قرآن کریم» ضمن قدردانی از فعالیت‌های این دفتر در راستای برگزاری این همایش اظهار کرد:  استقامت بحثی بسیار وسیع است و در قرآن، روایات و تاریخ اهل بیت(ع) و علما درخصوص استقامت بحث‌هایی مطرح شده است و نمونه‌های فراوانی از مقاومت و استقامت را می‌توان در آنها پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقاومت علما در سه جبهه

وی گفت: علما در سه جبهه مقاومت کردند، یکی در عرصه تحصیل علم بود که استقامت کردند که اگر مقاومت نمی کردند، نمی توانستند در صدر قرار بگیرند و همیشه پیش قدم بودند و وارد میدانی شدند که از هر طرف موج‌هایی می‌آمد، لذا پرداختن به این مسأله، کار بسیار مهمی است.

این مرجع تقلید مقابله با دشمنان را از ویژگی‌های علما برشمرد و تصریح کرد: جبهه دیگری که علما در آن مقاومت کردند، استقامت در برابر دشمن بود و در برابر دشمنان اسلام شهید شدند.

وی افزود: ارشاد مردم، جبهه دیگری بود که علما در آن وارد شدند و در این راه مقاومت کردند.

امثال شهید سلیمانی در ممکلت ما زیاد وجود دارد

آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به رشادت‌های سپهبد سلیمانی اظهار داشت: حاج قاسم کار بزرگی کرد و دنیا را تکان داد و در این راه، اخلاص، مقاومت و شجاعت به خرج داد.

وی گفت: نباید کار را منحصر در شخصیت سردار سلیمانی کنیم، چرا که در مملکت ما امثال ایشان افراد زیادی وجود دارد.

این استاد برجسته حوزه علمیه قم ضمن اشاره به آیاتی از قرآن کریم و فرازهایی از نهج البلاغه، به فراوانی مطالب در خصوص استقامت در آموزه‌های دینی پرداخت، خطاب به دست اندرکاران همایش ملی «مقاومت اسلامی از منظر قرآن کریم» تصریح کرد: این همایش کار بسیار مهمی است.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ نظام جمهوری اسلامی و استقامت در مقابل دشمنان افزود: بایستی نظام را حفظ کنیم و در برابر دشمنان مجهز باشیم.

 قدردانی از نقش مهم سید حسن نصرالله

آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به نقش مهم سید حسن نصرالله در محور مقاومت اظهار داشت: چند نفر مثل این سید باید در کشورهای مختلف حضور داشته باشند و با یکدیگر در مقابل دشمنان متحد باشند.

وی بر ضرورت دشمن شناسی تأکید کرد و گفت: به نظر من، دجال همان آمریکا است و این کلمه وصفی برای کسانی است که با کینه وارد میدان می‌شوند و روایات زیادی در این خصوص است؛ بنابراین، باید دجال را بشناسیم و بشناسانیم و دفتر تبلیغات اسلامی که زبان حوزه است باید در این زمینه ورود جدی تری داشته باشد.

همایش ملی «مقاومت اسلامی از منظر قرآن کریم»

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد واعظی نیز در این دیدار با اشاره به برگزاری همایش‌های مختلف در این دفتر، اظهار داشت: در کنار فعالیت‌های متعدد تبلیغی و فرهنگی و پژوهشی و آموزشی، یکی از کارهایی که هر ساله در دست اقدام داریم، برگزاری همایش‌های علمی می‌باشد و سال‌ها است که این همایش‌ها را با تولیدات علمی مناسب توأم کرده ایم و هر همایش علمی که برگزار می‌شود، زمینه ای برای تولید آثار علمی است.

وی با اشاره به برگزاری در بهمن ماه و اسفندماه جاری چند همایش را برگزار کردیم و در دست اقدام داریم؛ از جمله این همایش‌ها، همایش ملی «بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین اسلامی» است که چند روز گذشته را برگزار کردیم که در این همایش 30 نشست علمی را با حضور اندیشمندان حوزوی و دانشگاهی در قم برگزار کردیم و مقالات علمی را در راستای محورهای گوناگون این بیانیه سفارش دادیم و خروجی مقالات سفارشی و ارسالی و نشست‌های علمی مشتمل بر 3500 صفحه در قالب 6 جلد راجع به بیانیه گام دوم انقلاب است که حدود 62 مقاله این همایش را شخصیت‌های علمی دفتر تبلیغات اسلامی نوشتند و مابقی آن را از شخصیت‌های دانشگاهی استفاده شده است.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: چندی پیش همایش «نظریه انتظار از دیدگاه مقام معظم رهبری» را برگزار کردیم که کار علمی خوبی صورت گرفت؛ یکی از ارکان اصلی انقلاب اسلامی، مقاومت در برابر استکبار و مسأله ظلم‌ستیزی است که جوهره اصلی انقلاب را تشکیل می‌دهد.

وی بیان کرد: مقاومت در ابعاد مختلف بر حیات و موجودیت جمهوری اسلامی سایه افکن شده است؛ لهذا تصمیم گرفته شد که پایه‌ها و بنیان‌های نظری مقاومت را از دیدگاه قرآن بررسی شود که این همایش 19 اسفندماه 98 برگزار خواهد شد.

درخواست دو رزمنده فاطمیون از دفتر تبلیغات اسلامی

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق یوسفی‌مقدم در این دیدار به فلسفه برگزاری این همایش پرداخت و اظهار داشت: روزی دو نفر از رزمندگان فاطمیون در سوریه به پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم مراجعه کردند و در خصوص مسأله مقاومت در قرآن از ما مطالبه ای را داشتند.

وی افزود: لذا تصمیم گرفتیم که در این زمینه کار کنیم و مقاومت را از منظر قرآن کریم مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانیم این مساله مهم را از نگاه قرآن تبیین کنیم.

رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به محورهای همایش مذکور گفت: تاکنون مقالات بسیار خوبی در محورهای «مبانی و اصول مقاومت اسلامی از منظر قرآن کریم»، «شاخصه‌ها و الگوهای مقاومت در قرآن کریم»، «دستاوردهای مقاومت از منظر قرآن کریم»، «چالش‌های مقاومت از منظر قرآن کریم» و «گفتمان‌سازی مقاومت از منظر قرآن کریم» دریافت کرده ایم و نشست‌های علمی مناسبی را برگزار کرده ایم.

رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در خصوص تعداد مقالات این همایش تصریح کرد: پس از اعلام فراخوان این همایش، ۱۶۸ چکیده مقاله و ۱۴۵ مقاله دریافت و از این میان، ۱۲۲ مقاله پذیرش و ارزیابی شد که از نظر علمی جایگاه خوبی دارند.

وی افزود: از طریق برگزاری این همایش، پشتوانه نرم افزاری مقاومت اسلامی از نگاه قرآن را فراهم کردیم؛ همچنین، نگاهی تقریبی در بحث مقاومت داشتیم تا یک نوع هماهنگی جامع در جهان اسلام از حیث مقاومت به وجود بیاوریم و با توجه به این که زبان قرآن زبان مشترک است، تلاش داریم تا بتوانیم دیدگاه تکفیری و داعشی را در مسأله مقاومت نفی کرده باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین یوسفی‌مقدم بیان کرد: در این زمینه، ۱۱ نشست علمی با موضوعات بسیار عالمانه در مشهد مقدس، کردستان و برخی دیگر از نقاط کشور برگزار کردیم و خروجی این نشست‌ها می‌تواند به صورت نرم افزار و یا کتابی آماده سازی شود و در این راستا دو ویژه نامه نیز آماده سازی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا آیت الله نوری همدانی همایش مقاومت در قرآن سیدحسن نصرالله دفتر تبلیغات مقاومت اسلامی از منظر قرآن کریم پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن مقاومت از منظر قرآن کریم آیت الله نوری همدانی حجت الاسلام والمسلمین دفتر تبلیغات اسلامی برگزاری این همایش برگزار کردیم برگزار کردیم حوزه علمیه قم مقاومت کردند زبان حوزه دجال همان همایش ملی همایش ها نشست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۴۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام هادی صاحبقرانی ظهر سه شنبه در نشست خبری نوزدهمین آزمون سراسری اعطا مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم اظهار کرد: بزرگترین رویداد قرآنی در استان روز جمعه ۱۴ اردیبهشت با حضور ۱۶۱۸ حافظ قرآن در ۷ حوزه در استان برگزار می‌شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی در خراسان رضوی با بیان اینکه این تعداد حافظ یک عقبه‌ای دارد، ادامه داد: سالهای قبل فراخوانی برای حفظ و مأنوس بودن با قرآن توسط رهبری به کل جامعه داده شده و همین امر باعث بروز این تعداد حافظان قرآن شد.

وی گفت: مؤسسات و جلسات قرآنی شکل گرفت و این حافظان را پرورش داد و باید این افراد مورد حمایت قرار بگیرند.

صاحبقرانی گفت: مدرک معتبر توسط سازمان سنجش و آموزش و پرورش به حافظان قرآن اعطا می‌شود که این آزمون قبلاً توسط آموزش عالی انجام می‌شد و پس از راستی آزمایی این امر به سازمان تبلیغات محول شد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: حافظانی که در آزمون قبول شوند با این مدرک در مقاطع دانشگاهی ادامه تحصیل می‌دهند.

وی در خصوص نحوه برگزاری آزمون گفت: بعد از کسب امتیاز کتبی، حافظان به مرحله شفاهی راه پیدا می‌کنند که در مرحله شفاهی تجوید، صوت و لحن، وقف و ابتدا و حسن حفظ امتیازدهی می‌شود.

صاحبقرانی با بیان اینکه اگر جایگاهی برای اساتید قرآن دیده شود، در سالهای آینده شاهد رونق بیشتر قرآن آموزان خواهیم بود، ادامه داد: اگر دغدغه‌ای برای ظهور قرآن در فضای جامعه داشته باشیم که در قرآن ظرفیت‌های بسیار زیادی داریم و برنامه محفل یک نمونه کوچکی از آن است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در خصوص تعداد مؤسسات قرآنی گفت: ۳۰۰ خانه قرآن، ۲۵۰۰ جلسه قرآن و ۲۰۰ مرکز قرآنی در استان داریم.

وی گفت: حافظان قرآن در حال حاضر فقط از نظر شاخصه‌های کمی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و شرایط به دست آوردن شاخصه‌های کیفی و بعد از آن ارزیابی حافظان کار سخت و ایده آلی است، این آزمون‌ها و مأنوس با قرآن بودن مقدمه آن شرایط ایده آل است.

کد خبر 6086762

دیگر خبرها

  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • برگزاری محفل انس با قرآن کریم در منزل شهیدان خلیل سلیمی و محمدباقر سلیمی + تصاویر
  • همایش بین‌المللی شعر عربی رضوی در هویزه برگزار می‌شود
  • ثبت نام ۱۶۱۸ نفر در آزمون نوزدهمین دوره اعطای مدرک تحصیلی به حافظان قرآن کریم
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن کریم در سطح استان خراسان رضوی وجود دارد
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است
  • تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر توجه به تفسیر قرآن
  • اجرای طرح ارزیابی حافظان قرآن کریم در خراسان رضوی همزمان با سراسر کشور