Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی برای اولین بار در کشور، واحد جمع‌آوری بخارات هیدروکربنی(کهاب) در پتروشیمی شازند راه‌اندازی شد.

ابراهیم ولدخانی مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند امروز دوشنبه بیست و هشتم بهمن ماه، در آیین افتتاح واحد جمع‌آوری بخارات هیدروکربنی(کهاب) در این شرکت اظهار کرد: طرح بازیافت بخارات هیدروکربنی هشت سال پیش در این واحد تولیدی مطرح شد، اما فرآیند ساخت آن از دو سال و نیم پیش با بهره‌گیری از دانش فنی متخصصان و مهندسان داخلی شرکت آغاز شد و امروز با موفقیت به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این اقدام در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی شرکت انجام شده و با اجرای این طرح از ورود بخش اعظمی از آلودگی ها به محیط زیست جلوگیری شده و البته از لحاظ اقتصادی نیز صرفه‌ای برای مجموعه داشته است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند تصریح کرد: این طرح برای اولین بار در کشور توسط  این مجموعه و متخصصان داخلی شرکت انجام شده و برآورد سرمایه‌گذاری انجام شده برای آن بیش از یک میلیون و 100 هزار یورو سرمایه‌گذاری ارزی و سه میلیارد تومان ریالی است.

ولدخانی بیان کرد: یکی از محصولات استراتژیک و ارزشمند پتروشیمی شازند که به طور متوسط روزانه به میزان هزارتن تولید می شود ترکیبات هیدروکربنی است که در حال حاضر بخش عمده این محصول به کشورهای منطقه صادر می شود، محصول فوق به صورت مایع درون تانکرهای حمل و نقل جاده ای بارگیری می‌شود و به هنگام بارگیری از طریق دریچه‌های بالای مخزن مقدار قابل توجهی بخارات هیدروکربنی در هوا منتشر می شود که می تواند خطراتی به همراه داشته باشد ولی اجرای این طرح علاوه‌ بر کمک به محیط زیست، از هدررفت این هیدروکربورها نیز جلوگیری خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پتروشیمی شازند محیط زیست پتروشیمی شازند انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۴۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، در دیدار با سیدمجید هدایت مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت، گفت: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و این هیات از وزارت کشور در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد و با توجه به این‌که نزدیک‌ترین مرز با کشور عراق است باید در این حوزه‌ها کار شود و استان نیز مورد توجه قرار گیرد.

استاندار ایلام بیان داشت: در حوزه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب نفت و گاز مورد توجه بوده است و هیجده کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد و بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است که باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تامین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام یادآورشد: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با حضور تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد و شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

وی اضافه کرد: در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان نیز لازم توجه شود و اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است و سد میمه از پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی برخوردار است. در دولت سیزدهم در مهار آب‌های سطحی اقدامات بسیار ارزشمندی شده است و آبی که مهار می‌شود در صنعت، شرب و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد

وی با اشاره به پارک پلی‌پروپیلن، گفت: به زودی تیمی وارد استان می‌شود و واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

بهرام‌نیا بیان داشت: فاز اول سامانه گرمسیری تکمیل شده و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود. پتروشیمی دره‌شهر در مرحله نهایی برای آغاز کار اجرایی و پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با افتتاح این طرح‌ها تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید در استان ایجاد خواهد شد.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان احیا و فعال شده است. تمام انرژی ما در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان است.

بهرام‌نیا خاطرنشان کرد: استان ایلام، استانی غنی است که با این همه ظرفیت و پتانسیلی که در استان وجود دارد در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 6088575

دیگر خبرها

  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • ۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت
  • بساط دلالی و سوداگری از طریق سامانه خودنویس جمع آوری می‌شود
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک