Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رییس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه ایران با تولید سالانه یک میلیون تن تخم‌مرغ پس از ۴۰ سال به یک قدرت منطقهای تبدیل شده است، گفت: حفظ این قدرت در گروی تفکر تولیدکنندگانی است که به امنیت غذایی و بهداشت جامعه توجه دارند.

«علیرضا رفیعی پور» روز دوشنبه در مراسم رونمایی از سند برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ که در محل اتاق بازرگانی تهران برگزار شد، افزود: اکنون ایران با این میزان تولید تخم مرغ رتبه ۱۰ تولیدکنندگان جهان را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: اکنون با وجود یک هزار و ۶۳۲ واحد تولیدی مرغ تخم گذار، ۱۴۰ واحد بسته بندی تخم مرغ در کشور فعال است که باید با  اجرای سند ملی ارتقای کیفیت، تعداد این واحدها افزایش یابد.

رییس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه سرانه مصرف تخم مرغ ۲۰۵ عدد در سال است، افزود: سالانه ۱۶ میلیارد عدد تخم مرغ در کشور تولید می شود که رقم قابل توجهی است.

رفیعی پور تصریح کرد: اکنون همکاری بخش خصوصی و حاکمیت در جهت تامین امنیت غذایی مردم شکل گرفته است که باید این مهم حفظ شود.

رییس سازمان دام پزشکی کشور با اشاره به اینکه اجرای الگوی بسته بندی تخم مرغ در کشور دارای پیشینه ۱۸ ساله است، ادامه داد: ۲۰ درصد مصرف خانوار و ۲۵ درصد مصرف صنعتی در قالب این طرح ملی تولید و تامین می شود که رقم مناسبی نیست و باید افزایش یابد.

به گفته رفیعی پور، تضمین کیفیت و بهداشتی شدن فرآورده های خام دامی و حفظ ارزش غذایی آنان از جمله تخم مرغ توسط سازمان دامپزشکی و معاونت امور دام و بخش خصوصی انجام می شود تا مصرف کنندگان با اطمینان این محصولات را مصرف کنند.

مصرف روغن مضر، جز تبلیغات رسانه‌هاست

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزایش سرانه مصرف تخم‌مرغ را نیازمند فرهنگ سازی دانست و گفت: با توجه به اینکه فرهنگ سازی عموم مردم کار دشواری است، اما سند برنامه ملی ارتقای کیفیت تخم مرغ نخستین گام در این جهت به شمار می رود.

«مرتضی رضایی» افزود: این درحالیست که هر روز در رسانه های عمومی مصرف محصولات مضری همچون روغن خوراکی تبلیغ می‌شود اما برای محصولاتی مفید همچون شیر و تخم مرغ نه تنها تبلیغ نمی شود بلکه مسائل غیرکارشناسی مطرح می کنند.

وی اظهارداشت: طی سال‌های اخیر سندهای زیادی امضا و رونمایی شده که یا پیاده‌سازی نشده و یا مورد اقبال قرار نگرفته است، به همین منظور انتظار می رود به این رونمایی‌ها اکتفا نکنیم و کارهای اجرایی با جدیت بیشتری انجام دهیم.

معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه تخم‌مرغ غذای مفید و سودمندی است، گفت: با وجود تمام خواصی که این محصول دارد، سرانه مصرف هنوز به حد انتظار نرسیده که دلیل آن عدم فرهنگ‌سازی صحیح و مناسب است.

رضایی درباره بسته بندی محصول تخم‌مرغ گفت: همه تولیدکنندگان در زنجیره تولید تا مصرف اعم از شرکت های بسته بندی، پخش و بازارهای مصرف باید از نحوه بسته بندی اطلاع لازم را داشته باشند تا بدون مشکل اقدام به تولید کنند.

سند برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم‌مرغ امروز با حضور «مرتضی رضایی» معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی و «علیرضا رفیعی پور» رییس سازمان دامپزشکی کشور رونمایی شد.

 ایرنا

برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی ، دامپزشکی ، تخم مرغ

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی دامپزشکی تخم مرغ رییس سازمان دامپزشکی کشور وزارت جهاد کشاورزی رییس سازمان دام فرهنگ سازی سرانه مصرف تخم مرغ بسته بندی رفیعی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۴۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی اکبر محرابیان در بازدید از کارگاه‌های تعمیر توربین‌های تولید برق، با اشاره به برنامه‌های وزارت نیرو برای تأمین برق مشترکان، اظهار کرد: از سال گذشته ۱۸۰ طرح و اقدام برای اوج مصرف تابستان ۱۴۰۳ در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان این‌که این طرح‌ها در بخش‌های مختلف توسعه نیروگاه‌ها، توسعه شبکه، اصلاح شبکه و اقدامات نرم‌افزاری همچون مدیریت مصرف انجام شده است، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات، آماده‌سازی تمام نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در شرایط اوج مصرف تابستان است.

وزیر نیرو ادامه داد: برای این منظور، برخی نیروگاه‌ها نیاز به تعمیرات اساسی، برخی نیاز به بازبینی و برخی نیاز به اقدامات اصلاحی دارد تا بتوانیم شرایط این نیروگاه‌ها را در حالت استاندارد قرار بدهیم.

وی با بیان این‌که این اقدامات هم در نیروگاه‌های حرارتی، هم در نیروگاه‌های برق‌آبی و هم در سایر واحد‌ها صورت گرفته است، تصریح کرد: کار تعمیرات بیشترنیروگاه‌های کشور به پایان رسیده که بناست تا در ۱۵ اردیبهشت، تعمیرات همه نیروگاه‌های به اتمام برسد.

محرابیان گفت: بیش از ۹۰ درصد برنامه محقق شده و تلاش می‌کنیم با حداکثر ظرفیت نیروگاهی به استقبال شرایط اوج مصرف برق برویم.

بومی‌سازی ۹۵ درصد نیاز فنی صنعت برق

وی در رابطه با توان داخلی کشور در تعمیرات نیروگاهی، با بیان این‌که بیش از ۹۵ درصد تجهیزات، قطعات و علم و فناوری صنعت برق کشور ما داخلی است، عنوان کرد: در حوزه انرژی‌های تجدیدپذدیر نیز در حال افزایش عمق تولید هستیم تا در آینده در این انرژی‌ها به‌خصوص در انرژی خورشیدی به خودکفایی برسیم.

وزیر نیرو با بیان این‌که بیشترین صادرات خدمات فنی و مهندسی در بخش نیروگاهی انجام شده است، یادآور شد: نیروگاه‌های زیادی در خارج از کشور اجرا کرده‌ایم، اما از آن مهم‌تر این است که طی سال‌های اخیر، کار تعمیرات اساسی و نگهداری بسیاری از نیروگاه‌های خارج از کشور را که عمدتأ کشور‌های غربی اجرا کرده‌اند را به راحتی انجام می‌دهیم.

وی به یکی از طرح‌های تعمیرات اساسی نیروگاهی کشور اشاره کرد و گفت: واحد ۲۲۰ مگاواتی رودبار لرستان سال گذشته دچار مشکلات اساسی شد که نیاز به تعمیرات داشت در حالی که تجربه چنین تعمیری در کشور وجود نداشت؛ طی یک سال گذشته بررسی‌های زیادی انجام شد و به این نتیجه رسیدند که تعمیر آن در داخل امکان پذیر نیست، اما به متخصصان خود اعتماد کردیم و از این اعتماد نتیجه گرفتیم.

دیگر خبرها

  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • نودل برای کودکان؛ ممنوع!
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود