Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه بررسی راه اندازی سامانه جامع انبار‌ها و مراکز نگهداری کالا پیش از ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رییس‌جمهور برگزار شد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «اسحاق جهانگیری»، معاون اول رییس جمهور، با اشاره به مهلت برنامه زمانبندی تکمیل مقدمات برای راه اندازی سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا، گفت: براساس برنامه زمانبندی، این سامانه باید در اسفندماه به طور کامل راه اندازی شود و همه دستگاه های ذیربط نیز باید همکاری و همراهی لازم در این زمینه را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر نقش موثر سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا در بهبود کنترل بازار و جلوگیری از قاچاق کالا اظهار داشت: راه اندازی این سامانه موضوعی است که مقام معظم رهبری و رییس جمهور نیز بر اجرای آن تاکید جدی دارند و تمامی دستگاه ها ملزم به همکاری کامل در این راستا هستند و هیچ عذر و بهانه ای برای شانه خالی کردن از زیر بار این مسئولیت مهم پذیرفته نیست.

وی با انتقاد از عدم تکمیل مقدمات راه اندازی این سامانه و وجود برخی اختلاف نظرهای کارشناسی میان دستگاه های مرتبط، افزود: مدیر خوب مدیری است که قدرت تصمیم گیری بموقع داشته باشد و برای حل مشکلات کشور تلاش کند.

معاون اول رییس جمهور افزود: مدیران کشور باید از امکانات و اختیاراتی که دارند در جهت حل مشکلات کشور و کاهش دغدغه های مردم استفاده کنند و این یک شاخص ارزیابی برای عملکرد مدیران کشور است.

جهانگیری ادامه داد: همه دستگاه ها و مدیران کشور در خصوص ضرورت مبارزه با قاچاق کالا و تجمیع اطلاعات کالایی کشور در یک سامانه متمرکز برای استفاده در برنامه ریزی ها و تصمیم گیری ها، اتفاق نظر دارند و نباید برخی اختلاف نظرهای کارشناسی، در اجرای تصمیمات مهم در کشور وقفه ایجاد کند.

معاون اول رییس جمهور از وزیر کشور خواست حداکثر تا ۱۰ اسفندسالجاری جلساتی را با دستگاه های مرتبط با سامانه جامع انبارها و مراکز نگهدای کالا برگزار و اختلاف نظرهای کارشناسی را تعیین تکلیف کنند تا هرچه سریعتر شاهد اجرای کامل این سامانه و برداشتن گام های رو به جلو در مسیر جلوگیری از قاچاق کالا باشیم.

در این جلسه که وزرای کشور،‌ امور اقتصادی و دارایی،‌ دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، رییس کل گمرک و مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان نیز حضور داشتند، گزارشی از جلسات کارشناسی برگزار شده میان دستگاه های مرتبط برای تکمیل مقدمات و اجرای سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا ارائه شد و نمایندگان دستگاه های مرتبط به تشریح دلایل و موانع پیش روی عدم اجرای این سامانه پرداختند.

در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای سرعت بخشیدن به روند تکمیل اطلاعات و اجرای سامانه جامع انبارها و مراکز نگهدای کالا، مقرر شد این موضوع طی جلساتی با مسئولیت وزیر کشور حداکثر تا ۱۰ اسفند سالجاری تعیین تکلیف و گزارش آن ارائه شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا مراکز نگهداری کالا اختلاف نظرهای کارشناسی معاون اول رییس جمهور اجرای سامانه جامع دستگاه های مرتبط تکمیل مقدمات مدیران کشور تعیین تکلیف قاچاق کالا راه اندازی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۴۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت:این کارگاه چه به منظور آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران موسسات قرآن و عترت استان برگزار شد. امین درخشان افزود: یکی از نکات برگزاری این کارگاه ساماندهی و بسط و گسترش نظام‌مند امورات قرآنی در استان بوده است به نوعی یک سامانه راهبر و پشتیبان برای موسسات قرآن و عترت می‌تواند گام و نقش بسزایی در این زمینه ایفا نماید. درخشان اظهار داشت:این چنین برنامه‌هایی می‌تواند شروع یک جریان سازی قرآنی در استان و به تبع آن کشور باشد و به نوعی رصد مسائل قرآنی در سطح کلان می‌تواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیم‌گیری‌های کلان برای متولیان و مروجان امورات قرآنی درجامعه باشد. رئیس گروه قرآن و عترت هم گفت: در این کارگاه ضمن اشاره به اینکه سامانه حمد می‌تواند چتر مناسبی برای افراد قرآنی باشد و از این طریق بیمه فعالان قرآنی، ساماندهی کلاس‌های قرآن، ارائه تسهیلات، بهره‌مندی اتحادیه‌هاو تشکل‌های قرآنی و همچنین هیئت‌های رسیدگی به صدور مجوز‌های قرآنی می‌تواند نقطه قوتی برای متولیان وجامعه قرآنی باشد. مصلحی افزود :تقویت و هدایت فعالیت‌های موسسات قرآن عترت سراسر کشور منوط به توجه ویژه مسئولان و در ادامه مدیران موسسات قرآن و عترت سراسر کشور به این سانه می‌باشد.  درپایان مدیران موسسات به بیان مشکلات خود در سامانه حمد اشاره کردند.

دیگر خبرها

  • تعیین‌تکلیف ۱۷۰ خودروی توقیفی ‌مبارزه با مواد مخدر در اصفهان
  • رئیسی پنجشنبه به قم می‌رود
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند
  • روسیه بلافاصله پس از شکست اوکراین، بیخ گوش ما موشک مستقر می‌کند
  • اسد: در کمک به مقاومت تردید نخواهیم کرد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور