Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی یوسفی روز دوشنبه در نشستی با عنوان "ما و انتخابات مجلس یازدهم" در دانشگاه فردوسی مشهد افزود: نگاه احزاب در کشور کوتاه مدت است که باید برای سرنوشت جامعه فعالیت آنها تداوم یابد.

وی با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در جامعه ما به دلیل کمرنگ بودن احزاب، مردم در چارچوب سیاسی افراد را انتخاب نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: فعالیت سیاسی احزاب در کشور به ۳۰ درصد نمی‌رسد بنابراین جامعه ما نمی‌تواند به درستی با نامزدهای انتخاباتی آشنا باشد.

عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: فعالیت احزاب و گروه‌ها اغلب در کلانشهرها بیشتر مشاهده می‌شود و این نگاه در شهرستان‌ها وجود ندارد لذا فردی که در انتخابات حضور پیدا می‌کند نمی‌تواند مسایل کلان کشور را حل کند زیرا نگاه محلی بر فرد حاکم است.

وی با اشاره به مشارکت مردم در این دوره انتخابات ادامه داد: مشارکت مردم در این دوره به احتمال زیاد نسبت به دوره قبل آن به دلیل کمرنگ بودن فعالیت احزاب و افزایش رد صلاحیت‌ها کمتر خواهد بود. 

وی گفت: گروهی در جامعه هستند که رای خاکستری دارند و در شرایط خاص پای صندوق رای می‌روند که به دلیل رد صلاحیت‌ها احتمال دارد در این دوره شرکت نکنند.

وی افزود: این افراد چارچوب نظام را قبول دارند اما به مسوولان و متصدیان جامعه اعتماد ندارند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: در شرایط کنونی گرایش نامزدها بر محله گرایی است و تنها به فکر منطقه خود هستند که این نگاه، آنان را از اهداف ملی باز می دارد.

عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فرودسی مشهد نیز در این نشست گفت: اهمیت انتخابات را نباید مورد تردید قرار دهیم. 

دکتر وحید سینایی افزود: برخی رد صلاحیت ها برای ما مخاطرات جدی دارد زیرا مشارکت مردم را کاهش می‌دهد.

وی ادامه داد: در راستای اعتماد مردم باید بین حاکمیت با انتخابات پیوند ایجاد کنیم تا مردم از آن فاصله نگیرند.

وی گفت: برخی نهادها به دنبال بی اعتبار کردن انتخابات هستند به طوری که هر روز حاکمیت ملی را تضعیف می‌کنند.

این استاد دانشگاه افزود: برخی اقدام‌ها سبب شده است مجلس شورای اسلامی در موقعیت ضعیف قرار بگیرد که این امر سبب شده از جایگاه قانونگذاری ملی به قانونگذاری محلی عدول کند. 

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی در قانون اساسی از جایگاه والایی برخوردار است اما برخی نهادها نمی گذارند در مکان واقعی خود باشد.

وی گفت: در این دوره از انتخابات بیشتر مشارکت مردم در حوزه‌های کوچکتر است و در کلانشهرها با کاهش مشارکت روبرو می‌شویم.

عضو دیگر هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی نیز در این نشست گفت: یکی از منابع قدرت مردم هستند که می توانند مجلسی کارآمد تشکیل دهند.

دکتر روح الله اسلامی افزود: اگر مردم نمایندگانی دارای تخصص و متعهد انتخاب کنند می توانیم مجلسی کارآمد و قوی داشته باشیم.

وی ادامه داد: اگر برای مجلس ما افراد کار آمد و دارای تخصص انتخاب شوند نگاه محلی به ملی تبدیل می شود.

وی گفت: مهمترین عاملی که می تواند نگاه نمایندگان مجلس شورای اسلامی را از محلی به ملی تبدیل کند احزاب قوی هستند.

این استاد دانشگاه افزود: در این دوره از انتخابات با تعداد بسیاری از نامزدها رو برو هستیم که نیاز است مردم در انتخاب خود دقت کافی داشته باشند.

اسلامی ادامه داد: بین احزاب شکاف وجود دارد که این امر سبب می‌شود با تصمیم اشتباه آنان افرادی وارد مجلس شوند که نگاه محلی داشته باشند.

برچسب‌ها مشهد انتخابات مجلس شورای اسلامی قانون اساسی دانشگاه فردوسی مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد انتخابات مجلس شورای اسلامی قانون اساسی دانشگاه فردوسی مشهد مشهد انتخابات مجلس شورای اسلامی قانون اساسی دانشگاه فردوسی مشهد دانشگاه فردوسی مشهد هیات علمی گروه علوم مجلس شورای اسلامی استاد دانشگاه مشارکت مردم انتخابات مجلس فعالیت احزاب رد صلاحیت ها نگاه محلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۴۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابراهیم عزیزی نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: انتخابات جلوه‌ای از تحول‌گرایی و تعیین سرنوشت مردم به خواست خودشان است.

وی در گفتگو با ایسنا،انتخابات را جلوه‌ای از امیدآفرینی دانست و افزود: مردم با بهره‌گیری از تجارب گذشته برای آینده زندگی خودشان تصمیم‌گیری می‌کنند از مردم می‌خواهیم با همان نگاه جریان‌شناسی و موقعیت‌شناسی و زمان‌شناسی در دور اول، در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت داشته و به کامل شدن مجلس کارآمد کمک کنند.

نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مردم براساس شناخت از کاندیداها افراد با صلاحیت و باتجربه و دارای شناخت را انتخاب کنند تا در نهایت نمایندگان بتوانند مجلسی کارآمد تشکیل داده و به مردم خدمت کنند.

عزیزی در پایان از مردم به ویژه از مردم شیراز و ورزقان برای حضور در دور دوم مجلس دوازدهم دعوت کرد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903086

دیگر خبرها

  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶ مرحله اخذ رای الکترونیک/ نشست رئیسی و استانداران
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی قرار دارند