Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به موارد ذکر شده مربوط به پرونده آب در طرح ضد فلسطینی موسوم به «معامله قرن» آمریکا٬ رژیم صهیونیستی قصد دارد به فروش آب فلسطین و غارت میلیاردها دلار نمک و پتاس از «بحرالمیت» بپردازد. ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۹ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه القدس العربی یک کارشناس اردنی و بین‌المللی در زمینه آب، درباره اینکه طرح ضد فلسطینی «معامله قرن» آمریکا پرونده آب را نادیده گرفته هشدار داد و از کشورش خواست تا به دلیل خطراتی که این طرح برای آب این کشور دارد٬ آن را رد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«حازم الناصر» وزیر اسبق منابع آبی اردن طی صدور مقاله‌ای هشدار داد که نادیده گرفته شدن پرونده آبی در این طرح بیانگر سوء نیت رژیم صهیونیستی درباره برپایی دولت فلسطین در مرزهای چهارم ژوئن (1967) است.

الناصر در مقاله طولانی خود که برای روزنامه فرامنطقه‌ای «القدس العربی» فرستاده اظهار داشت که بررسی مبلغی که برای طرح موسوم به معامله قرن در نظر گرفته شده نشان می‌دهد که مجموع بودجه اختصاص یافته به پرونده آب در فلسطین و غزه و شبه جزیره سینا و اردن در یک بازه زمانی دو تا 10 سال٬ از 3 میلیارد و 100 میلیون دلار فراتر نمی‌رود.

نخست وزیر تشکیلات خودگردان: هیچکس معامله قرن ترامپ را جدی نمی‌گیردیادداشت| راهکارهای عملی مقابله با «معامله قرن»-1؛ تقویت مقاومت در کرانه باختریصهیونیست‌ها با "معامله قرن" به دنبال بازیابی اُبهت پوشالی خودند/ "نیل تا فرات"، محدوده دروغین باورهای تلمود است

وی تصریح کرد که اردن با وجود تنگناها و بدون معامله با هیچ طرفی٬ این مبلغ را تنها برای تامین نیازهای فزاینده آب در دوره آوارگان سوریه بین سال‌های 2013 تا 2017 هزینه کرده است.

الناصر که یکی از مهم‌ترین کارشناسان آبی در سطح منطقه و جهان است از تعلل‌ رژیم صهیونیستی که پرونده آبی را هم مانند پرونده سیاسی نادیده گرفته٬ صحبت کرد.وی تصریح کرد که طراحان توطئه معامله قرن به خوبی می‌دانند که دولت فلسطین بدون یک برنامه آبی طولانی مدت پایدار نخواهد بود.

بنابراین طرح مذکور٬ همه ‌توافق‌نامه‌های قبلی در زمینه آب با فلسطینیان را نقض کرده و ادامه سیطره رژیم صهیونیستی بر مناطق غنی از آب‌های سطحی و زیرزمینی را همانطور که در منطقه قدس اشغالی و نابلس اتفاق افتاد تضمین می‌کند.

وزیر اسبق منابع آبی اردن خاطرنشان کرد که استراتژی رژیم صهیونیستی در رابطه با پرونده آبی در معامله قرن٬ نتیجه عدم وجود منابع مالی جدید برای سیطره بر کرانه باختری است که اسرائیل می‌خواهد برای تامین آن به فروش آب بپردازد؛ چرا که دارای فناوری آب شیرین کن در کنار دریای مدیترانه است.

اما درباره سیطره بر شمال «بحرالمیت» از نظر الناصر٬ رژیم صهیونیستی دلایل زیادی دارد که در ظاهر هدف آن گسترش اشغالگری و ترسیم مرزهای جدید است.اما این امر درواقع دلایل دیگری دارد که به استخراج پتاس از بحر المیت که میلیاردها دلار با خود به همراه می‌آورد مربوط است.

همچنین اگر محاصره آب‌های دریای مرده در شمال ادامه پیدا کند٬ پیش‌بینی می‌شود که در خلال 25 سال هیچ ساحلی در دریای مرده در مرزهای مشخص شده سرزمین‌های اشغالی در سال 1948 وجود نداشته باشد و بنابراین رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند تا در دوره‌ای که میلیاردها دلار نمک و پتاس در این دریا وجود دارد از آن استفاده کند.

وزیر اسبق اردنی با انتشار این مقاله تلاش کرد تا منشورهایی را که از هرگونه استفاده از آب به عنوان یک سلاح برای ظلم و ستم ضد ملت‌ها جلوگیری می‌کنند٬ به جامعه بین‌المللی یادآوری کند.

انتهای پیام/

R36346/P/S8,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "اردن" معامله ننگ اسرائیل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار اردن معامله ننگ اسرائیل اخبار اردن معامله ننگ اسرائیل میلیاردها دلار رژیم صهیونیستی معامله قرن پرونده آبی پرونده آب بین الملل وزیر اسبق منابع آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۴۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند

ایده «دو دولتی» یکی از طرح‌های مناقشه‌برانگیزی است که هم در فلسطین و هم در رژیم صهیونیستی مخالفان جدی‌ای دارد، اما امریکا و شماری از متحدان اروپایی تل‌آویو، آن را نسخه نجات‌بخش شرایط فعلی می‌دانند.

به گزارش ایسنا، «اصغر زارعی»، کارشناس مسائل منطقه پذیرش طرح دو دولتی را رسمیت بخشیدن به رژیم صهیونیستی توصیف و تأکید کرد این طرح به لحاظ حقوقی هم مبنای قابل قبولی ندارد.

او در گفت‌وگو با «نورنیوز» در خصوص مطرح‌شدن ایده عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی از کشورهای عرب منطقه به خصوص عربستان و طرح موضوع دو ملیتی در مسئله فلسطین اظهارداشت: پس از گذشت ۸ ماه از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» و شکست‌ رژیم صهیونیستی از دست‌یابی به اهداف ابتدایی همچنین افزایش فشارهای بین‌المللی بر این رژیم جنایتکار در خصوص نسل‌کشی در غزه، موضوع فلسطین و آزادی قدس به یک گفتمان جهانی تبدیل شد.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی امروز از جانب متحدان سنتی خودش از جمله اروپا و آمریکای شمالی هم احساس تهدید می‌کند، گفت: رژیم صهیونیستی پیش از طوفان الاقصی به دنبال گسترش روابط خارجی خودش، تلطیف و بهبود روابط با کشورهای متخاصم و از جمله برخی کشورهای اسلامی و عربی بود و گام‌های بزرگی را همچون طرح ابراهیم برداشت، اما امروز شاهدیم که پس از گذشت ۸ ماه از فجایع غزه پرونده طرح صلح ابراهیم بسته شده است.

زارعی افزود: یکی از تلاش‌های پنهان رژیم صهیونیستی و آمریکا این است که وانمود کنند کماکان روابط میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی از جمله عربستان، مصر و اردن عادی است و تغییری در روابط رژیم اسرائیل با این کشورها ایجاد نشده است.

زارعی تصریح کرد: در واقع یکی از مطالبه‌های اسرائیل و آمریکا از رهبران کشورهای عرب منطقه این است که آنها در مقابل فشار افکار عمومی و مقاومت‌ها علیه رژیم صهیونیستی در منطقه مقابله کرده و اجازه ندهند که این مقاومت‌ها و فشارها علیه تل‌آویو افزایش پیدا کند.

این کارشناس مسائل منطقه ادامه داد: آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش جدی زیادی را جهت متقاعدکردن رهبران کشورهای عرب منطقه در راستای حمایت از آنها انجام می‌دهند و با مطرح‌کردن وعده‌هایی از جمله حمایت‌های نظامی با استفاده از تجهیزات و تسلیحات مدرن تحت لوای پروژه موهوم «ایران‌هراسی» و البته وعده ساخت نیروگاه اتمی برای آنها، تلاش می‌کنند تا رهبران کشورهای عرب منطقه را با خود همراه کنند.

وی با بیان اینکه راهکار دو دولتی برای حل مسئله فلسطین از اساس غیرمنطقی است، تصریح کرد: پذیرش طرح دو دولتی در واقع رسمیت‌بخشیدن به یک رژیم نامشروع و منحوس است که بیش از ۷۵ سال است سرزمین‌های فلسطین را غصب کرده است. پذیرش این موضوع، همان چیزی است که جریان سازشکار در منطقه، در کرانه باختری و جریان محمود عباس و امثال آنها به آن رویکرد مثبت داشته و آن را پذیرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آژیر خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
  • حامیان فلسطین در نیویورک پرچم آمریکا را آتش زدند+ فیلم
  • ارتکاب جنایت جدید رژیم صهیونیستی در النصیرات غزه+فیلم
  • گزارشی از حملات توپخانه‌ای اشغالگران به حومه درعا در سوریه
  • معمایی که امام درباره رژیم صهیونیستی مطرح کرد چه بود؟
  • حمله جدید حزب الله به سرزمین های آشغالی و بلندی های جولان با ده‌ها موشک
  • منابع مصری: توپ در زمین اسرائیل است
  • مقاومت لبنان شمال فلسطین اشغالی را به خاموشی فرو برد
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • آخرین جزئیات از مذاکرات قاهره/ منابع صهیونیستی: مذاکرات به نتیجه نرسیده است/ منابع مصری: مذاکرات برای رسیدن به توافق ادامه دارد