Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: فناوری‌های نوین فرصت خوبی برای کشور است که می‌تواند تهدیدها را به فرصت تبدیل کند‌.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدباقر قالیباف در نشست هم‌اندیشی مجلس و اقتصاد دانش‌بنیان که عصر امروز در ایستگاه نوآوری شریف برگزار شد، اظهار کرد: مدل حکمرانی در دنیا تغییر پیدا کرده است و در قرن ۲۱ شاهد تحولات مختلفی هستیم که نمونه‌ای از آن، fatf است که ابزار جدید نظام سلطه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید از مدل اداره کردن کشور به صورت کلاسیک عبور کنیم؛ امروز شاهد فرصت‌های بسیاری در کشور هستیم که به فرصت‌های ریسک‌پذیر و غیر ریسک‌پذیر تقسیم می‌شود. مثلاً در قضیه تحریم نفت کشور، بسیاری از افراد فکر می‌کنند که این مسئله برای ما تهدید است، در صورتی‌که باید آن را به فرصت تبدیل کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: فناوری جدید، فرصت خوبی برای کشور است که می‌تواند تهدیدها را به فرصت تبدیل کند‌. جوانان ایرانی در حوزه فناوری، کاربر حرفه‌ای هستند و باید از آنان حمایت صورت بگیرد.

قالیباف عنوان کرد: در ایستگاه نوآوری شریف که هم‌اکنون در آن سخنرانی می‌کنم، مرکز دپوی زباله بود اما با همت جوانان فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان به مرکز علم و فناوری کشور تبدیل شده است. من اگر سال ۹۶ گفتم که می‌توانم یک میلیون شغل ایجاد کنم، بخشی از منظورم ایجاد شغل‌هایی در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان بود.

وی خاطرنشان کرد: زمینی در تهران وجود دارد که مترار آن یک هزار و چند صد هکتار بوده که نقطه آزاد بار مسافر و در قلب شهر تهران به نام فرودگاه مهرآباد است. ما می‌توانیم این مجموعه را به فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) منتقل کنیم و فرودگاه مهرآباد را به مرکز بزرگ اقتصاد دیجیتالی تبدیل کنیم که نه تنها نیاز کشور را برطرف کند بلکه خارجی‌ها در آن سرمایه‌گذاری کلان کنند. این موضوعات جوانان را امیدوار خواهد کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز منتهی شدن راه‌آهن غرب و شرق کشور در تهران یک معضل است. من برای حل این موضوع پیشنهادات مختلفی دارم.

قالیباف عنوان کرد: بسیاری از شغل‌ها وجود دارد که خلاف قانون نیستند، عرف هم این شغل‌ها را به رسمیت می‌شناسد، ما باید این شغل‌ها را به طور دقیق قانونی کنیم‌. باید در مجلس آینده برای استارت‌آپ و شرکت‌های دانش‌بنیان

وی بیان کرد: برای رشد و پیشرفت کشور قانون پتنت‌ها و مالکیت وجود دارد که به‌درستی اجرا نمی‌شود اما ما به ۴ قانون دیگر نیاز داریم که یکی از این قوانین، قانون شفافیت است. تنها لازم نیست که رأی‌ها شفاف شود، باید همه عرصه‌ها شفاف شود. آیا مسیری در مجلس که نمایندگان به استیضاح یک وزیر رای می‌دهند و سپس رای خود را پس می‌گیرند، شفاف است؟!

این استاد دانشگاه ادامه داد: همچنین نیازمند قوانین مدیریت تضاد منافع و حمایت از افراد و مجموعه‌های افشاگرِ منطقی در مجلس آینده هستیم. پروژه‌های متعددی وجود دارد که می‌تواند در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار بگیرد و شکوفا شوند. زمانی که فرمانده نیروی هوایی سپاه بودم، به جوانان بها دادم و شاهد تحول در این نیرو شد.

قالیباف افزود: زمانی که فرمانده ناجا و شهردار تهران بودم به جوانان اعتماد کردم و نتیجه آن را دیدم که تحول خوبی ایجاد شد، خود را مدیون جوانان می‌دانم. من جوان ۱۷ ساله روستایی بودم که نظام به من فرصت داد تا مدیر در زمان جنگ شوم و خود را مدیون امام و شهدا می‌دانم. حاضرم هر هزینه‌ای بدهم تا جوانان این کشور به رشد و تعالی برسند.

انتهای پیام/۴۱۱۸/4127/

منبع: آنا

کلیدواژه: قالیباف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شرکتهای دانش بنیان اقتصاد دیجیتالی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شرکت های دانش بنیان فرودگاه مهرآباد فرصت تبدیل فرصت خوبی شغل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۵۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا در جلسه شورای‌ عالی حفاظت محیط زیست که عصر امروز پنجشنبه به ریاست حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

رئیس جمهور در این جلسه، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسئولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهم‌ترین ماموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاورد‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکار‌های حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیرو‌های نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.

رئیس جمهور از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفاً سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

وی با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوز‌ها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT